Hızlı Soru - Cevap

Ony

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #28,661
Sonax' ın internet sitesinde kampanya varda Markanın hangi ürünlerini önerirsiniz
Ben jant temizleyicisini, BSD’yi, matt torpido plastik temizleyicisini, jel lastik parlatıcısını kullanıyorum hepsinden memnunum fiyat olarak yukarda kalıyor indirim zamanlarında alınır

enesbkds

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öyle çok bir indirim yapmamışlar ama geçmişte kullandıklarım arasından iyi olan bazı ürünleri:

-Xtreme Interior Cleaner (Türkçe’ye biraz saçma çevirmişler xtreme nano araç içi temizleyici diye aratınca çıkıyor)
-Xtreme Ceramic Spray Coating
-Xtreme Cockpit Cleaner Matt Effect (ürün temizleyiciden ziyade bir nebze temizleme özelliği olsa da esasen conditioner sınıfında bir üründür),
-Antifrizli Konsantre Kışlık Cam Suyu
Ben jant temizleyicisini, BSD’yi, matt torpido plastik temizleyicisini, jel lastik parlatıcısını kullanıyorum hepsinden memnunum fiyat olarak yukarda kalıyor indirim zamanlarında alınır
eyvallah abi önerin için teşekkürler

IlgazRafi

Çaylak Detaycı
Üye
Sonax BSD ‘yi beğeniyorsanız Yine Sonax Xtreme Ceramic Spray Coating parlalık açısından fazlasıyla memnun edecektir, dayanım olarak hızlı cilalar arasında iyi diyebileceğimiz bir dayanımı var, toz toplaması BSD ‘ye göre daha düşüktür, silmeside de BSD’ye göre nispeten daha kolaydır,

bir de markadan bağımsız bu tür sprey tarzı ürünleri her kullanımdan önce iyice çalkalayınız, Ki bu sayede vaad ettiği özellikleri yerine getirebilsin, çünkü bekledikçe bazı kimyasallar dibe çöker,

Bir de Sonax Xtreme Ceramic Quick Detailer diye bir ürünü var, şişeleri ve etiketi çok benzer onunla karıştırmayınız.
teşekkür ederim. Evet onuda kullanmıştım fena değildi. Aslında dediğiniz gibi kullanıyorum. Aracım gri acaba vonixx blend black olanı denesem farklı bir sonuç alır mıyım diye düşünmüyor değilim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öyle çok bir indirim yapmamışlar ama geçmişte kullandıklarım arasından iyi olan bazı ürünleri:

-Xtreme Interior Cleaner (Türkçe’ye biraz saçma çevirmişler xtreme nano araç içi temizleyici diye aratınca çıkıyor)
-Xtreme Ceramic Spray Coating
-Xtreme Cockpit Cleaner Matt Effect (ürün temizleyiciden ziyade bir nebze temizleme özelliği olsa da esasen conditioner sınıfında bir üründür),
-Antifrizli Konsantre Kışlık Cam Suyu
Hemen hemen her firma indirim yapmis ama valla hic albenisi yok fiyatlar ucmus,ucuz bir marka kalmadi malesef