Hızlı Soru - Cevap

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
İyi forumlar 2 adet aracım var biri E segmenti
Biri D segmenti sportback, sizden isteğim bana 2 sini birden tek seferde kurulayabileceğim kaliteli bi havlu önermeniz. Ben kendi bulabildiğim kadar bi kaç ürün buldum link eklediğim havlulardan daha iyi bildiğiniz havluları önerirseniz veya kendi kullandığınız ve memnun kaldığınız. Şimdiden hepinize teşekkürler.
Jo Moyner Mikrofiber DUBLEX Oto Kurulama Bezi 1400 Gsm 50X80 cm JM300 - Fiyatı, Yorumları
Slopes Raptor Drying Towel 1400Gsm Kurulama Bezi 47x70cm - Fiyatı, Yorumları
KLİN KLIN Drying DUO EVO Çift Taraflı Mikro Kurulama Havlusu (Gri) - 80x75cm - Fiyatı, Yorumları
Klin drying duo evoun xl boyutunu kullandım kesinlikle cok güzel bir ürün iki araçtada koruma varsa cok rahat kurulayacaktır. Kapı aralarına o bezi kullanmazsanız ve yıkamasına dikkat ederseniz uzun süre kullanabilirsiniz. Ben hasta olmuştum o beze tek eksisi cok büyük ve agır aracın alt kısımlarını silerken biraz yorabilir. Tabiki bu büyüklükteki her havluda olucaktır

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Merhaba, Hyundai Accent Era için silecek ölçüsü nedir ve kaliteli silecek olarak hangi markayı alabilirim
SWF VisioFlex
Bosch AeroTwin (plus olmayan versiyon)
veya yetkili serviste satılan orjinal silecekler, bütçenize hangisi uyuyorsa,

Not:
Bosch AeroTwin Eco ve AeroTwin “Plus” modeli gibi adaptörlü ürünlerden uzak durunuz.

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arabaya cila uygulamak ve ufak tefek sürtme izlerini gidermek için Aprilla Mini Şarjlı Polisaj Makinesi almayı düşünüyorum. Ancak aklımda matkap ile uyumlu polisaj setlerinden almak da var. Ağırlıklı olarak cila işlemi için kullanacağımı düşünürsek hangisini önerirsiniz?

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arabaya cila uygulamak ve ufak tefek sürtme izlerini gidermek için Aprilla Mini Şarjlı Polisaj Makinesi almayı düşünüyorum. Ancak aklımda matkap ile uyumlu polisaj setlerinden almak da var. Ağırlıklı olarak cila işlemi için kullanacağımı düşünürsek hangisini önerirsiniz?
Bende DR Walt'ın matkabı olduğu için matkap uyumlu seti almayı düşünüyorum aprilla'dan çok daha güçlü çünkü. Eğer matkabın güçlüyse matkap uyumlu alırsan bence daha efektif olur

enginnn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
-
Bende 2 si arasında kaldım fikirlerinizi merak ediyorum

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
İgl Ecoshine Waterless Susuz Yıkama alıp sürekli arabada tutuyorum. Aracın üstünde kuş pisliği vb. olduğu zaman hemen müdahale edeyim diye. Ancak araç yıkarken bile çift kova vb. yöntemlerle çizik oluşturmamaya dikkat ederken bu tür sık ve sil ürünler çizik oluşturur mu acaba?

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bende 2 si arasında kaldım fikirlerinizi merak ediyorum
Bende DR Walt'ın matkabı olduğu için matkap uyumlu seti almayı düşünüyorum aprilla'dan çok daha güçlü çünkü. Eğer matkabın güçlüyse matkap uyumlu alırsan bence daha efektif olur
Hem matkap güçsüz, hem de matkabı en son cam keçesi ile kullanırken sağa sola gitmeye meyilliydi iyi kontrol edememiştim, bunları düşünerek Aprilla aldım. Sadece cila atacağım zaten. Pazaramada 150tl kupon vermişti üstüne 200tl maxipuan ekleyince neredeyse polisaj seti fiyatına geldi. Gelince Vonixx Makker ile deneyeceğim görüşlerimi yazarım hocalar.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Carpro spotless kullanıyorum çok memnunum kapalı otoparkta tavandan akan suların lekelerini de çıkardı. Camlarda çok inatçı lekeler varsa Vonixx Focus Cam Yüzey Temizleme Setini öneririm.
Merhaba,
Bu lekeler nasıldı.? Küçük noktasal lekeler mi, yoksa nispeten büyük lekeler miydi, ve kapalı otopark tavandan akan bu sıvı ne kadar aracın üzerinde durdu..?

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
İgl Ecoshine Waterless Susuz Yıkama alıp sürekli arabada tutuyorum. Aracın üstünde kuş pisliği vb. olduğu zaman hemen müdahale edeyim diye. Ancak araç yıkarken bile çift kova vb. yöntemlerle çizik oluşturmamaya dikkat ederken bu tür sık ve sil ürünler çizik oluşturur mu acaba?
Azcık çizebilir tabiki ama kuş pisliğinin vereceği zarardan iyidir.

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Merhaba,
Bu lekeler nasıldı.? Küçük noktasal lekeler mi, yoksa nispeten büyük lekeler miydi, ve kapalı otopark tavandan akan bu sıvı ne kadar aracın üzerinde durdu..?
Noktasal olarak camlarda yıkamalardan kalan kireç lekeleri vardı onları zaten iyi bir cam bezi ile hemen çıkardı tavandan akan sudan oluşan leke devamlı damladığı için aktığı yerde 5cm çapında leke ve aşağı doğru şerit şeklinde leke yapmıştı. Camdaki lekeler 3 aydır vardır. Diğer lekenin de 5 günlük olduğunu tahmin ediyorum

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi.
Araç kumaş koruyucu ürün bakıyorum.
Karşıma çıkan ürünler;
divortex 220 ml , 250 TL
Soft99 170 ml, 600 TL
Carpro 500 ml, 2800 TL
İgl 500 ml, 3000 TL
Gyeon 400 ml, 3100 TL
Fra-ber 600 ml, 400 TL
İnnovacor 500 ml, 1050 TL
Nasiol 500 ml, 1900 TL
Tonyin 100 ml, 630 TL

Bu ürünlerden kullanan var mıdır? Tecrübe ettiğiniz bir ürün var mıdır?

Cüneyd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba bir çok ürün denedim / deneyimledik. Çevremde ki arkadaşlara da önerdim bu konuda uzun zamandır favorim Shiny Garage - Interior Quick Detailer.
Çok güzel bir kokusu var artı olarak finisi çok güzel sıfır görünümün de sonuç veriyor parlaklık hiç yok. UV koruması var. Toz tutmama konusunda da oldukça iddalı denemenizi tavsiye ederim.
K2 Satina ile kıyasla fırsatınız oldu mu daha önce kullandınız mı ? İkisinden birini almayı düşünüyorum bunlar stokta var şuan.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Karşıma çıkan ürünler;
divortex 220 ml , 250 TL
Soft99 170 ml, 600 TL
Carpro 500 ml, 2800 TL
İgl 500 ml, 3000 TL
Gyeon 400 ml, 3100 TL
Fra-ber 600 ml, 400 TL
Nasiol 500 ml, 1900 TL
Tonyin 100 ml, 630 TL

Forumda görüp evde koltuğa uygulamistim fraber i, araba için de bir adet aldım. Test etme şansı bulamadım ama yorumları iyiydi

Yudum yağ

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sonuçlarını paylaşırsanız diğer üyelere de yardımcı olursunuz. Merakla bekliyoruz
Konuya son bi cümle yazmak için ve bilinçlendirmek için geldim,araçlarımı yıkadım, kurulamada ürün 2 aracımı rahat kuruladı, ancak kullanım kolaylığı açısından biraz zor bi ürün, ben çok sorun etmesemde ağır olduğunu söylemeliyim,bu boyutta bi havlu için normal, yakın bi tanıdığım jo moyer 1400gsm 50x80 kullanıyor şunu söyleyeyim jo moyer 2 araç için ufak gelsede ilk kurulamada 2 havluda kuruyken jo moyer daha iyi performans gösteriyor, ancak ben aldığım havludan memnunum 2 aracı kurulamaya yetiyor,eğer 1 araç için alacaksanız jo moyer tavsiye ederim benim kullandığım fantaziye kaçar, yardım eden herkese şimdiden teşekkürler

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Karşıma çıkan ürünler;
divortex 220 ml , 250 TL
Soft99 170 ml, 600 TL
Carpro 500 ml, 2800 TL
İgl 500 ml, 3000 TL
Gyeon 400 ml, 3100 TL
Fra-ber 600 ml, 400 TL
Nasiol 500 ml, 1900 TL
Tonyin 100 ml, 630 TL

Valet pro aldım hiç memnun kalmadım. Fra-ber aldım bugün geldi ama daha deneyimlemedim. Hafta sonu uygulamasını yapacağım.