Hızlı Soru - Cevap

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba Hızlı soru cevap bölümü bende gözükmüyor, sorun mu var acaba
Hızlı soru cevap kısmı silinmiş gözüküyor benim üyelik tarihim eski belki son 1 yıldır forumda aktifim ama öncesinde bilgi sahibi olmak adına oradaki mesajları az okumadım.
Yanlislikla mesaj silecegim diye konuyu silmisim :terlisırıtan: Geri Yukleme yapildi.

Kaldigimiz yerden devam :)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
kimyasal dayanıklı şişe önerisi olan varmı fra berin ki hoşuma gitti iyimidir
K2 bin herhangi bir ürününü kullandığınızda biten şişeyi atmayın HDPE şişeler güzelce temizleyip kullanabilirsiniz elimizde temiz başlık varsa. Ben nuta şişesini öyle yaptım

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sonax Pns uygulaması öncesinde yüzey hazırlığı için kendi çapımda temizlik yapmak adına ( Yıkamalardan kaynaklı bir miktar çizikler mevcut yüzeyde ) el ile uygulamaya uygun ürün öneriniz var mıdır.
Menzerna cut force pro önerebilirim, gayet güzel sonuçlar aldım her denememde. Yukarda vonixx makker önerilmiş dikkate almayın çünkü geçici doldurucu ile gizleme yapar, üzerine uygulayacağınız pns tutunamaz.

Cej831

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı sabahlar, konuyu dün çok aradım bulamadım demek ki sebebi varmış :). Seramik kaplamalı araç için şampuan önerilerinizi beklemekteyim. İyi forumlar diliyorum.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhaba değerli forum uyeleri. Bu kış aylarında fussonun yerini tutacak bir ürün bakarken vonixx sinergy painti gördüm. Dayanim 12 aya kadar diyor (6 ay gitse bana yeter ) ve su iticiliği güzel gözüküyor. Uygulamasi da kolay gibi geldi. Sizlerden alip kullanan var mi acaba? Yorumlarınızı merak ediyorum.

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Araç kokusu sevenler ne tür koku kullaniıyorsunuz? Benim asmalı ve jel olanlardan memnun kaldığım bir ürün olmadı. Vintex Sanitizante aldım en son 1.5 litrelik sprey ile aracın paspaslarina ve koltuklarına sıkıyorum indikten sonra. Geri geldiğimde koku fazlaysa iç sirkülasyonu açıyorum 5 gün idare ediyor. Ürünün dezenfekte ve bakteri yok etme özelliği de varmış. Ama bitmek üzereyken başka bir ürüne geçsem mi diye düşünüyorum

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Araç kokusu sevenler ne tür koku kullaniıyorsunuz? Benim asmalı ve jel olanlardan memnun kaldığım bir ürün olmadı. Vintex Sanitizante aldım en son 1.5 litrelik sprey ile aracın paspaslarina ve koltuklarına sıkıyorum indikten sonra. Geri geldiğimde koku fazlaysa iç sirkülasyonu açıyorum 5 gün idare ediyor. Ürünün dezenfekte ve bakteri yok etme özelliği de varmış. Ama bitmek üzereyken başka bir ürüne geçsem mi diye düşünüyorum
Bende sprey formunda indiğimde sıkarak kullanıyorum ürün olarak bargello odunsu

berkceylan57

Acemi Detaycı
Üye
İl
Samsun
Adblnin kokusu güzel ve kalıcı ama fiyat pahalı gelebilir şahsen bana pahalı geliyor :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Areon ahşap kokuları tavsiye ederim kalıcı ve rahatsız etmeyecek şekilde 1 ay boyunca kokusunu veriyor.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hangi kokuyu denesemde kalıcılık bulamadım. Areon ilk 1-2 hafta koksada sonrasında kendini salıyor. Little trees pina colada aldım kokusu hoş araç içine asalı 1 ay oldu hala kokuyor araç içine binince. Varsa önerileriniz bilmek isterim. Kokular paspaslarda ve koltuklarda iz yapabilir o yüzden pek sıkmalı kokular sevmiyorum.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Little Joe araç kokuları benim favorim tekrar stoklara gelmis
Hangi kokuyu denesemde kalıcılık bulamadım. Areon ilk 1-2 hafta koksada sonrasında kendini salıyor. Little trees pina colada aldım kokusu hoş araç içine asalı 1 ay oldu hala kokuyor araç içine binince. Varsa önerileriniz bilmek isterim. Kokular paspaslarda ve koltuklarda iz yapabilir o yüzden pek sıkmalı kokular sevmiyorum.

Eser

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar merhaba,
Gyeon can coat evo kullanan var mı, uygularken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir, tecrübesi olan var mıdır

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hayırlı sabahlar, konuyu dün çok aradım bulamadım demek ki sebebi varmış :). Seramik kaplamalı araç için şampuan önerilerinizi beklemekteyim. İyi forumlar diliyorum.
Valet Pro Concentrated tavsiye ederim. Bu, seramiğe zarar vermez ve kalıntı bırakmaz.

Seramik bakımı için şampuan tavsiyesi farklı olur.