Slopes ve k2 Mixer Şişe kullanıyorum kesinlikle canyon başlık tercih etmelisiniz, çok büyük rahatlık. İçerisinde kimyasal bekletmeme rağmen bana mısın demedi. (en azından şuanlık)
Hızlı soru cevap kısmı silinmiş gözüküyor benim üyelik tarihim eski belki son 1 yıldır forumda aktifim ama öncesinde bilgi sahibi olmak adına oradaki mesajları az okumadım.
K2 bin herhangi bir ürününü kullandığınızda biten şişeyi atmayın HDPE şişeler güzelce temizleyip kullanabilirsiniz elimizde temiz başlık varsa. Ben nuta şişesini öyle yaptım
Sonax Pns uygulaması öncesinde yüzey hazırlığı için kendi çapımda temizlik yapmak adına ( Yıkamalardan kaynaklı bir miktar çizikler mevcut yüzeyde ) el ile uygulamaya uygun ürün öneriniz var mıdır.
Menzerna cut force pro önerebilirim, gayet güzel sonuçlar aldım her denememde. Yukarda vonixx makker önerilmiş dikkate almayın çünkü geçici doldurucu ile gizleme yapar, üzerine uygulayacağınız pns tutunamaz.
Hayırlı sabahlar, konuyu dün çok aradım bulamadım demek ki sebebi varmış . Seramik kaplamalı araç için şampuan önerilerinizi beklemekteyim. İyi forumlar diliyorum.
Hayırlı sabahlar, konuyu dün çok aradım bulamadım demek ki sebebi varmış . Seramik kaplamalı araç için şampuan önerilerinizi beklemekteyim. İyi forumlar diliyorum.
Merhaba değerli forum uyeleri. Bu kış aylarında fussonun yerini tutacak bir ürün bakarken vonixx sinergy painti gördüm. Dayanim 12 aya kadar diyor (6 ay gitse bana yeter ) ve su iticiliği güzel gözüküyor. Uygulamasi da kolay gibi geldi. Sizlerden alip kullanan var mi acaba? Yorumlarınızı merak ediyorum.
Araç kokusu sevenler ne tür koku kullaniıyorsunuz? Benim asmalı ve jel olanlardan memnun kaldığım bir ürün olmadı. Vintex Sanitizante aldım en son 1.5 litrelik sprey ile aracın paspaslarina ve koltuklarına sıkıyorum indikten sonra. Geri geldiğimde koku fazlaysa iç sirkülasyonu açıyorum 5 gün idare ediyor. Ürünün dezenfekte ve bakteri yok etme özelliği de varmış. Ama bitmek üzereyken başka bir ürüne geçsem mi diye düşünüyorum
Araç kokusu sevenler ne tür koku kullaniıyorsunuz? Benim asmalı ve jel olanlardan memnun kaldığım bir ürün olmadı. Vintex Sanitizante aldım en son 1.5 litrelik sprey ile aracın paspaslarina ve koltuklarına sıkıyorum indikten sonra. Geri geldiğimde koku fazlaysa iç sirkülasyonu açıyorum 5 gün idare ediyor. Ürünün dezenfekte ve bakteri yok etme özelliği de varmış. Ama bitmek üzereyken başka bir ürüne geçsem mi diye düşünüyorum
Hangi kokuyu denesemde kalıcılık bulamadım. Areon ilk 1-2 hafta koksada sonrasında kendini salıyor. Little trees pina colada aldım kokusu hoş araç içine asalı 1 ay oldu hala kokuyor araç içine binince. Varsa önerileriniz bilmek isterim. Kokular paspaslarda ve koltuklarda iz yapabilir o yüzden pek sıkmalı kokular sevmiyorum.
Hangi kokuyu denesemde kalıcılık bulamadım. Areon ilk 1-2 hafta koksada sonrasında kendini salıyor. Little trees pina colada aldım kokusu hoş araç içine asalı 1 ay oldu hala kokuyor araç içine binince. Varsa önerileriniz bilmek isterim. Kokular paspaslarda ve koltuklarda iz yapabilir o yüzden pek sıkmalı kokular sevmiyorum.