Hızlı Soru - Cevap

Bhay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Öne çıkan konu #28,981
Max Shine Araç Yıkama Mopu -premıum Kalite -2 Adet Başlık - Fiyatı, Yorumları
al kullan çizmez fakat

sen mopu yere - janta veya kirli bir yüzeyle temas ettirirsen. düzenli olarak temiz muhafaza etmezsen. aracını yıkadıktan sonra kirli bırakıp bir sonraki araç yıkamanda tekrar araca sürersen en iyi mopta olsa çizer. bu kaçınılmazdır. kullandığın ürünü temiz birakıcan.
Fiyat olarak mop için biraz fazla pahalı slopes eldiven kullanıyordum cok yorucu oluyor artık

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Fiyat olarak mop için biraz fazla pahalı slopes eldiven kullanıyordum cok yorucu oluyor artık
mop talebin olduğu için yolladım.fıyat evet bır mop ıcın bu kadar olur mu dedirtiyor. sopanın ucuna takılmış bez görüntülü yıkama ürünü desen 200 -300 lıraya satılan urunler var.alanın bir daha almadığı. tercih meselesidir saygı duyarım.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elimdeki 2 tane IK Foam Pro 2 den 1 tanesini sattım yerine şarjlı bir ürün almak istiyorum.

polham 2 lt olan ürün dikkatimi çekti.

Polham 2 Litre Şarjlı Otomatik Yüksek Basınçlı Araç Yıkama Köpük Püskürtücü El Pompası, Çok Amaçlı Köpük Pompası
https://app.hb.biz/DzMs1deZnkva

Kullanan arkadaşlar var ise memnun oldukları ve olmadıkları yönleri yazarsa sevinirim.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elimdeki 2 tane IK Foam Pro 2 den 1 tanesini sattım yerine şarjlı bir ürün almak istiyorum.

Polham 2 Litre Şarjlı Otomatik Yüksek Basınçlı Araç Yıkama Köpük Püskürtücü El Pompası, Çok Amaçlı Köpük Pompası

Kullanan arkadaşlar var ise memnun oldukları ve olmadıkları yönleri yazarsa sevinirim.
Polhamın 2 lt olan versiyonunda basınç oranı 1,5 lt olan versiyona göre daha düşük diye biliyorum hocam

Babako

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara

Polham kullanıyorum şarjından memnunum. Köpük atması biraz dar açıyla atıyor gibi geliyor bana ama yinede işimi görüyor. Pil kısmını kulpuna monte ettikleri için düz koyunca ağırlık noktası ayarsız olduğu için devriliyor. Bir yere dayamak gerekiyor tavsiye ederim.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın

Yaklaşık 6-7 aydır 1.5 litre beyaz olanını kullanıyorum. Düz bir zemin olmadığı müddetçe ayakta durmakta zorlanıyor. Ben genelde lastik, jant ve davlumbaz temizliğinde kullanıyorum. Ön yıkama için modifiyeli alta foam kullanıyorum. 700-800 lü fiyatlar alınabilir fiyatları, bir ara 1000 lira üzerinde idi.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Yaklaşık 6-7 aydır 1.5 litre beyaz olanını kullanıyorum. Düz bir zemin olmadığı müddetçe ayakta durmakta zorlanıyor. Ben genelde lastik, jant ve davlumbaz temizliğinde kullanıyorum. Ön yıkama için modifiyeli alta foam kullanıyorum. 700-800 lü fiyatlar alınabilir fiyatları, bir ara 1000 lira üzerinde idi.
2 litrede zeminde durma problemi varmı acaba.

Bende jant lastik davlumbaz için almayı düşünüyorum. Ön yıkama için normalde foam lance kullanıyorum. Ama arada kullanırım illaki. Elimde IK foam da var. Bu tür bir üründe deneyimlemek istiyorum açıkcası.

İncegarajın son instagram hikayesinde gördüm ürünü köpük atışını başarılı buldum.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
2 litrede zeminde durma problemi varmı acaba.

Bende jant lastik davlumbaz için almayı düşünüyorum. Ön yıkama için normalde foam lance kullanıyorum. Ama arada kullanırım illaki. Elimde IK foam da var. Bu tür bir üründe deneyimlemek istiyorum açıkcası.

İncegarajın son instagram hikayesinde gördüm ürünü köpük atışını başarılı buldum.
Haznenin alt kısmını zeminde düz duracak şekilde yapmışlar herhangi bir problem yaşamazsınız.

Atışı 1.5L olan modelle aynı ise ben gayet memnunum köpük kıvamı ve atış açısı IK kadar olmasa da aratmıyor.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

RavSS

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yurtdışından ürün getirtmek istiyorum, PS Interior Detailer veya YumCars'ın bazı ürünleri gibi ürünler. Bunları herhangi bir tanıdığa ihtiyaç olmadan sipariş yoluyla getirtebiliyor muyum? Bilgilendirirseniz sevinirim.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Trafik filmi olmuş bir araçta snow foam’ı en başındamı kullanıyorsunuz yoksa ilk etapta tazyikli su ile kirleri bi miktar yumuşatarak mı kullanıyorsunuz? Bu konu hakkında benim yorumum ise direkt kirin üzerine snow foam sıkarak ilk etapta kirlerin yumuşamasını sağlayarak akabinde tazyikli su ile indirmek. Geçen aklıma takıldı sizlere sormak istedim.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Trafik filmi olmuş bir araçta snow foam’ı en başındamı kullanıyorsunuz yoksa ilk etapta tazyikli su ile kirleri bi miktar yumuşatarak mı kullanıyorsunuz? Bu konu hakkında benim yorumum ise direkt kirin üzerine snow foam sıkarak ilk etapta kirlerin yumuşamasını sağlayarak akabinde tazyikli su ile indirmek. Geçen aklıma takıldı sizlere sormak istedim.
Ben trafik filmi için K2 bora kullanıyorum araç kuru iken sprey formda trafik filmine uyguluyorum ve tazikli su ile indiriyorum. Sonrasında snow foam şampuan ile bir tur daha ön yıkama yapıp sonra temaslı şampuan ile yıkıyorum.

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok yoğun kirlerde ilk önce köpüklüyorum köpükten sonra da jantları temizliyorum jant temizliği bitene kadarda aracın üstündeki kirler biraz daha yumuşamış ve akmış oluyor sonra da komple durulama yapıp tekrar köpük ile temaslı yıkama yapıyorum

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Özellikle trafik filminde başta snow foam veya sprey formda kirleri gevşetmek daha güvenlidir. Basınçlı su kirleri yüzeye dağıtıyor ve adeta zımpara etkisi yapıyor, buda
mikro çiziklere sebep oluyor. Snow foam ise kirin altına girip gevşeterek akıtıyor.

Yuzarsif

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selam turbo fanlardan önerisi olan var mı? Bi tık güçlü bişey arıyorum fakat bulamadım henüz. Şu küçük olanlar 130.000 rpm diye geçiyor pek inandırıcı gelmedi

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yurtdışından ürün getirtmek istiyorum, PS Interior Detailer veya YumCars'ın bazı ürünleri gibi ürünler. Bunları herhangi bir tanıdığa ihtiyaç olmadan sipariş yoluyla getirtebiliyor muyum? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Hocam satıcıyla iletişime geçip eğer dhl ups ile vs yurtdışı gönderimleri varsa direkt de alınabilir, ama gümrükte fatura ve ürüne göre sınırlar var o sınırları araştırıp almanızı tavsiye ederim yoksa gümrükte kalır muhtemelen iade de olmaz paranız havaya gider. Bir arkadaşıma hediye gelen bir teknolojik ürün için nerdeyse ürünün satış fiyatı kadar gümrük ücreti istemişlerdi :) araç bakım vs ürünlerde teknolojik ürünler kadar yüksek vergilendirme olmasa da bireysel sınırlar var. Eğer kendinize ait bir dükkan şirket vs varsa ticari olarak ithalat göstererek daha kolay alabilirsiniz fiyat sınırı da daha yüksek oluyor.