Hızlı Soru - Cevap

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Öne çıkan konu #29,121
Merhaba, yurt dışındaki bazı ürünleri merak ettiğim için (Griots, collinite gibi) nasıl tedarik edebilirim acaba diye gezinirken ubuy diye bir site gordum. Guvenli midir? Yada önerebileceğiniz başka alisveris sitesi, yolu var mıdır?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba, yurt dışındaki bazı ürünleri merak ettiğim için (Griots, collinite gibi) nasıl tedarik edebilirim acaba diye gezinirken ubuy diye bir site gordum. Guvenli midir? Yada önerebileceğiniz başka alisveris sitesi, yolu var mıdır?
Hocam malesef hicbirsekilde alamazsiniz mümkün degil.Türkiye ye siparis veremezsiniz bu ürünleri.

Ortalama Griots garage nin bir ürünü size maliyeti 2500₺ civari olur.

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Hocam malesef hicbirsekilde alamazsiniz mümkün degil.Türkiye ye siparis veremezsiniz bu ürünleri.

Ortalama Griots garage nin bir ürünü size maliyeti 2500₺ civari olur.
Çok üzücü bir durum aslında, alışverişler bile sınırlandırılıyor, tedarik edemiyoruz. Griots un 3 in 1 waxı ile collinite beadcoat ürünlerini çok merak ediyordum. En azından birini getirtebilirim diye düşünmüştüm.

thelastjulien

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok üzücü bir durum aslında, alışverişler bile sınırlandırılıyor, tedarik edemiyoruz. Griots un 3 in 1 waxı ile collinite beadcoat ürünlerini çok merak ediyordum. En azından birini getirtebilirim diye düşünmüştüm.
collinite türkiye bayisi var ama araba ürünleri değil tekne ürünleri getiriyorlar. iletişime geçip rica ederseniz belki sonraki sevkiyatlarında vs istediğiniz ürünü getirirler ama ekonomik olacağını sanmıyorum. internette collinite türkiye diye aratınca çıkıyor.

Aiakos41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşlar yok mu çözümü olan bugün Carpro Spotless denedim bana mısın demedi başına gelen zarar vermeden fazla temizleyebileceğim bir şey çok kötü duruyor

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Aiakos41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Çok teşekkürler üstadım alacağım hemen. Bunları uyguladıktan sonra suyla arındırma ya da ısopropyl ile silme yapayım mı nasıl uygulamamı önerirsiniz
Uyguladiktan sonra aracinizi yikayin wax ile korumaya alin.

Ürünü sıktiktan sonra 15/20 saniye uzerinde bekletin bezle silin leke gidene kadar islemi tekrarlayin.

BlueGT

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Kendini yenileme özelliği olan bir ppf var aracımda. İyi köpüren ve ppf için uygun olan şampuan öneriniz nedir?

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Selam arkadaşlar. Demir tozu temizliği sonrasında kil temizliği yapacağım. Ardından wax süreceğim fakat bu arada prep/m700 uygulamam gerekir mi acaba?

pencetr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
selamlar araba icin pasta cila işlemi yaptırcaktım 8-10k fiyat cekiyorlar sizce malzeme alıp evde kendim yapsam daha mı iyi olur yoksa işi ustasına mı bırakmalıyım

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
selamlar araba icin pasta cila işlemi yaptırcaktım 8-10k fiyat cekiyorlar sizce malzeme alıp evde kendim yapsam daha mı iyi olur yoksa işi ustasına mı bırakmalıyım
Fiyat normal ama yapilacak yer cok önemli aslinda bu Polisaj isinde cok.dikkat.etmek gerekiyor Yaptirdiginiz yer mutlaka iyi bir yer olsun boya acmasi,boya yakmasi,uç kisimlarin açilmasi,hologram birakilmasi,kece izi kalmasi gibi faktorler cok önemlidir.Bazilarinin geri.dönüsü yoktur.

muratcanylz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar günaydın herkese,nilfisk 130 bar makinayla bear force kısa tetik ve foam lance kullanıyorum temudan almıştım ama foam lance kar köpüğü gibi atmadı hiç videolarda da görüyorum aynı bar değerindeki makinalarda kar köpüğü atıyo,çeşitli snow foam şampuanlar da denedim iki orifis çıkmıştı içinden 1.1 ve 1.25 diye tahmin ediyorum ikisini de denedim ama pek değişen bi şey yok aynı sorunu yaşayan var mı

pencetr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Fiyat normal ama yapilacak yer cok önemli aslinda bu Polisaj isinde cok.dikkat.etmek gerekiyor Yaptirdiginiz yer mutlaka iyi bir yer olsun boya acmasi,boya yakmasi,uç kisimlarin açilmasi,hologram birakilmasi,kece izi kalmasi gibi faktorler cok önemlidir.Bazilarinin geri.dönüsü yoktur.
herkes aynı şeyi söyledi zaten satıcam suanlık soft99 fusso önerdiler onu denicem 1 aya kalmaz satacam aracı