Hızlı Soru - Cevap

arayco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Öne çıkan konu #29,661
Polham öneririm. Yıkamayı çok kolaylaştırıyor sağlam bir ön yıkama şampuanıyla. Benzinlik köpüğü gibi ne olduğu belirsiz ürün yerine kendi kaliteli köpüğünüzü yapıp uygulamaya olanak tanıyor, faydanıza.
Hypresso veya muadili ürün ben de düşünüyorum acaba mantıklı olur mu diye. Geçen yıkamaya gittim benzinlikte 3 peron da boş rahat rahat yıkarım dedim tam çıkmaya yakın orasaki bir çalışanın hadi kaç saattir yıkıyorsun tarzında konuşmasıyla karşılaştım. Sıra olsa eyvallah yıkar çıkarım da bomboş zamanda bunun yapılması can sıktı.
Hocam bende aynı muameleye denk geldim. Pompacı arkadaşı istasyon görevlisine şikayet ettim sonuçta burada para karşılığı bir hizmet alıyoruz saygı gösteririz elbette ama boş istasyonda sırf oranın köpüğünü kullanmayıp suyunu kullandığımız için arkadaşlar vatan gibi savunuyor :) . Bende polham var köpük için kullanıyorum ama dediğiniz gibi benzinlikte jantları, lastikleri , davlumbazları yıkamak çok zor. Ön yıkama yapıp arkasından kova ile tekrar yıkayıp durulamakta vakit alıyor ister istemez göze batıyoruz bu sefer. Sırf bu yüzden bende bir cihaz alayım diyorum. Güneşte kurulamak cilalamak ise cabası.
POLHAM çok dandik olduğunu okudum yorumlarda ufak yere düşünce bile ucu kırılıyor yada 5 yıkamadan sonra çalışmıyor veya tankı akıtma yapıyor gibi onlarca şikayet vardı siparişi iptal ettim. Manuel alsam kaliteli daha mı iyi olur ?

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
POLHAM çok dandik olduğunu okudum yorumlarda ufak yere düşünce bile ucu kırılıyor yada 5 yıkamadan sonra çalışmıyor veya tankı akıtma yapıyor gibi onlarca şikayet vardı siparişi iptal ettim. Manuel alsam kaliteli daha mı iyi olur ?
Birtane marolex 3 lt al yada İk foamer. Birtane Sibop, Birde şarzlı pompa. Ömür boyu kullan. Yedek parçası contası herşeyi satılıyor. Kullandıktan sonra yıkamıyorum bile , hertürlü kimyasalla kullandım hala ilk günkü gibi.

Babako

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
5 değil 25 yıkama yapmışımdır gayet yetiyor. Contası bazen çıkabiliyor akıtma yapması ondan ama çalışmasını engellemiyor, o fiyata alternatifi az. El pompaları çok yorucu, polham tek şarjla kamyonet veya d sınıfı gibi büyük bir aracı 2-3 sefer tam tur köpükleyebiliyor.

bayraktarrberat

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Güela markasının 2 litrelik ürününe bakabilirsiniz bende polham kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ama güela görüntü itibariyle daha kaliteliymiş gibi bi his veriyor.

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Ben hem 2 litrelik guela hem de 1.5 litrelik polham kullanıyorum bu ürünlerin tek dezavantajı pilleri sapında olduğu için boşken dengesiz oluyorlar ve devriliyor bu nedenle uçları kırılıyor. Bu konuya dikkat edildiği sürece manuel pompalara göre kullanımı çok daha iyi.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
5 değil 25 yıkama yapmışımdır gayet yetiyor. Contası bazen çıkabiliyor akıtma yapması ondan ama çalışmasını engellemiyor, o fiyata alternatifi az. El pompaları çok yorucu, polham tek şarjla kamyonet veya d sınıfı gibi büyük bir aracı 2-3 sefer tam tur köpükleyebiliyor.
Hocam 1.5L ile nasıl yetirebiliyorsunuz? Ben ailemizin Superb aracını Ik ile kaportayı ucu ucuna dönüyorum. Polhamıda jant ve davlumbazlarda kullanıyorum.

Polhamla belki 30-40 yıkama yapmışımdır. Hazne kabının plastiği çok dandik genelde çatlama yapabiliyor. Nazik davranmak gerekiyor.

bayraktarrberat

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben hem 2 litrelik guela hem de 1.5 litrelik polham kullanıyorum bu ürünlerin tek dezavantajı pilleri sapında olduğu için boşken dengesiz oluyorlar ve devriliyor bu nedenle uçları kırılıyor. Bu konuya dikkat edildiği sürece manuel pompalara göre kullanımı çok daha iyi

Bende bu seriden var öylede bi sıkıntı yaşamadım

bayraktarrberat

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aynen 2 litre olanı ik da kullanıyorum bundaki köpük performansı hiçbirinde yok bence ama kompresörle aç kapa vs zor oluyor o yüzden bende siz gibi dışta İK yı jant davlumbaz gibi yerlerde polhamı kullanıyorum.

Birde şimdi baktım jo moynerde 2 litrelik bi şarjlı köpük pompası çıkarmış

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Bende bu seriden var öylede bi sıkıntı yaşamadım
İlk çıktığı zamanlar forumda da paylaşmıştım, 1.5L modeli ile arasında 100TL fiyatı fark vardı. Kafaları aynı sadece hazne değişmiş aradaki fiyat farkını 375TL ye çıkarmışlar.
Değer mi tartışılır.

rewhere

Acemi Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Aynen 2 litre olanı ik da kullanıyorum bundaki köpük performansı hiçbirinde yok bence ama kompresörle aç kapa vs zor oluyor o yüzden bende siz gibi dışta İK yı jant davlumbaz gibi yerlerde polhamı kullanıyorum.

Birde şimdi baktım jo moynerde 2 litrelik bi şarjlı köpük pompası çıkarmış
Jo moyner 1.7 litre diyor ve kilitleme tuşu da varmış. Sanırım alıcam keşke yorum falan olsaydı.

RaGe

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Daha önce polham vardı 3 kere kullandım sonrasında şarj etsem de tetiğe bastığımda çalışmamaya başladı ve hiç bir şekilde yardımcı olmadılar çöpe attım.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
arkadaşlar elimde başka bir aracın uygulamasından kalan 7-8 ml kadar seramik var. bunu aracın camlarına uygulasam olur mu? kaput ya da tavana da uygulayabilirim fakat araca polisaj yapılmadığı için hem etkisi iyi olmaz hem de hata yaparsam düzeltme imkanım olmayabilir diye çekiniyorum