Öne çıkan konu
#29,661
Polham öneririm. Yıkamayı çok kolaylaştırıyor sağlam bir ön yıkama şampuanıyla. Benzinlik köpüğü gibi ne olduğu belirsiz ürün yerine kendi kaliteli köpüğünüzü yapıp uygulamaya olanak tanıyor, faydanıza.
Hypresso veya muadili ürün ben de düşünüyorum acaba mantıklı olur mu diye. Geçen yıkamaya gittim benzinlikte 3 peron da boş rahat rahat yıkarım dedim tam çıkmaya yakın orasaki bir çalışanın hadi kaç saattir yıkıyorsun tarzında konuşmasıyla karşılaştım. Sıra olsa eyvallah yıkar çıkarım da bomboş zamanda bunun yapılması can sıktı.
Hocam bende aynı muameleye denk geldim. Pompacı arkadaşı istasyon görevlisine şikayet ettim sonuçta burada para karşılığı bir hizmet alıyoruz saygı gösteririz elbette ama boş istasyonda sırf oranın köpüğünü kullanmayıp suyunu kullandığımız için arkadaşlar vatan gibi savunuyor
. Bende polham var köpük için kullanıyorum ama dediğiniz gibi benzinlikte jantları, lastikleri , davlumbazları yıkamak çok zor. Ön yıkama yapıp arkasından kova ile tekrar yıkayıp durulamakta vakit alıyor ister istemez göze batıyoruz bu sefer. Sırf bu yüzden bende bir cihaz alayım diyorum. Güneşte kurulamak cilalamak ise cabası.