Hızlı Soru - Cevap

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #30,201
Isıtarak falan düzelir mi acaba?

Sıcak su döküp ağırlık konulsa falan... yani saçma sapan bir şekle girmiş, nasıl bu kadar bozuldu anlamadım.
benimde hiçbir fikrim yok abi ben 50x70 kağıt paspas koydum o şekilde paspaslara giden pisliği biraz daha azaltmaya çalıştım

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
İyi akşamlar. Yaklaşık 5 aydır aracımı yıkayamamıştım. Araçta yoğun trafik filmi oldu haliyle. Geçen hafta yıkadıktan sonra piano black marşpiyellerdeki bu puslu mat görüntü geçmedi. Shiny garage water spot remover denedim, olmadı. Koch fse var elimde. Onu da denesem mi? Polisaj olmadan düzeltme şansım nedir? Araç 6 aylık bu arada :D
Benim de uzun süre yıkamadığımda bagaj boyasında bu görüntü olmuştu. 3 in 1 pastalar ile elle uygulayarak deneyin, çıkmazsa makine şart. Bendeki baya zor düzelmişti.

osieren18

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Çankırı
İyi akşamlar. Yaklaşık 5 aydır aracımı yıkayamamıştım. Araçta yoğun trafik filmi oldu haliyle. Geçen hafta yıkadıktan sonra piano black marşpiyellerdeki bu puslu mat görüntü geçmedi. Shiny garage water spot remover denedim, olmadı. Koch fse var elimde. Onu da denesem mi? Polisaj olmadan düzeltme şansım nedir? Araç 6 aylık bu arada :D
Vallahi hocam benim de başımda bu bela var çok gözüme batıyor, Carpro Spotless 2.0 ürününü denedim işe yaramadı maalesef, konu hakkında daha tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Bathe+ koruma destekleyici tarzda olmasi sebebiyle kopurmesi oldukca az. Bu sebeple haftalik yikamalarda ilk sampuan olarak kullanmak bana cok mantikli gelmiyor.
Peder araca hızlı cila vs sürmüyor, ben anca 2-3 ayda bir sürebiliyorum. Farklı şehirde yaşıyorlar.

Araçta da seramik vardı ancak 3 yıla yaklaşıyor, hidrofobi olarak pek etkisi kaldığı söylenemez.

O nedenle bathe+ alsam diye düşündüm. Köpürmemesi durumu da içime sinmeyen kısmından biri.