Peder araca hızlı cila vs sürmüyor, ben anca 2-3 ayda bir sürebiliyorum. Farklı şehirde yaşıyorlar.
Araçta da seramik vardı ancak 3 yıla yaklaşıyor, hidrofobi olarak pek etkisi kaldığı söylenemez.
O nedenle bathe+ alsam diye düşündüm. Köpürmemesi durumu da içime sinmeyen kısmından biri.
yapmanız gereken öncelikle seramik kaplamaların genel problemi olan uzun dönem yıkama kaynaklı (mineral kalıntıları ve kireç birikintileri) bir nevi seramiğin üzerinde (hayalet gibi) gizlenir, sanki seramiğin tamamen ömrünü tamamladığı izlenimi verir,
Seramiğin son halini öğrenmek ve bu tür (yukarda bahsettiği) problemler var mı tespit etmek için öncesinde boya ıslak haldeyken hafif bir demir-tozu temizliği 2-5 dk. sonra (durulama yapmadan) ön yıkama köpüğü ardından bol su ile iyice durulama yaptıktan sonra,
mineral ve kireç birikintilerinin (hayalet gibi) gizlendiği bu durum ne aşamada tespit etmek için Carpro Descale gibi bir şampuan ile yıkamalısınız, bu tip şampuanlar ile yıkandıktan sonra seramiğin (Beading ve Sheeting) durumu kabak gibi ortaya çıkar bu sayede seramiğin son hali ne durumda öğrenmiş olursunuz,
Bundan sonra ne yapmanız gerekiyor buna göre nasıl bir yol haritası çizmeniz lazım öğrenmiş olursunuz.