Hızlı Soru - Cevap

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Öne çıkan konu #1,061
Evet abi verso biraz kibar kalıyor fakat çokta köpüren bir yapısı yok bence yine de tercih sizin hem temizlik hem uzun ömür açısından :utandim:
epoca ile gayet güzel köpürüyor uzun ömür açısından da bir sorun yaşamadım Allah'a şükür
hangi apc ile sorun yaşadın ?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
epoca ile gayet güzel köpürüyor uzun ömür açısından da bir sorun yaşamadım Allah'a şükür
hangi apc ile sorun yaşadın ?
Epocayla versoyu denemedim tabi hiç ama genel olarak kibar bir apc olarak plastik vs üzerinde çok kirli olmayacak şekillerde temizlik görevini yerine getiriyordu,deri üzerinde ise henüz hiç apc kullanmadım abi :) deri alanında ilgili kişilerde bu şekilde öneride ve açıklamalarda bulundular hep

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Epocayla versoyu denemedim tabi hiç ama genel olarak kibar bir apc olarak plastik vs üzerinde çok kirli olmayacak şekillerde temizlik görevini yerine getiriyordu,deri üzerinde ise henüz hiç apc kullanmadım abi :) deri alanında ilgili kişilerde bu şekilde öneride ve açıklamalarda bulundular hep
bende kendi tecrübemi paylaştım :) zaten yılda bir yapılacak bir temizlikte degreaser olmadıkça zarar vereceğini sanmıyorum eldeki terin versodan daha fazla zarar vereceğini düşünüyorum

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
bende kendi tecrübemi paylaştım :) zaten yılda bir yapılacak bir temizlikte degreaser olmadıkça zarar vereceğini sanmıyorum eldeki terin versodan daha fazla zarar vereceğini düşünüyorum

O konuda da haklısın abi terden daha zararlı olmayabilir tabi ki vw ‘de malesef hastalık derecesinde bir olay diğer araçlarda bu kadar görmemiştim ben

exorcist26

Çaylak Detaycı
Üye
Şeffaf kaplamanın üzerine Demir tozu temizliği yapılır mı acaba Auto Finesse İron Out düşünüyorum. Kaplamanın markası oracal oraguard stone.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Şeffaf kaplamanın üzerine Demir tozu temizliği yapılır mı acaba Auto Finesse İron Out düşünüyorum. Kaplamanın markası oracal oraguard stone.
Neden olmasın çıplak boyanın üzrine oluyorda şefaf folyo nun üzerine demir tozu yapışmıyacak mı elbette yapışır., ancak uygulama sonrası bekleme süresini kısa tutarsanız bir sakıncası olmayacaktır

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

Mhmut

Çaylak Detaycı
Üye
220v. 900 Watt
CE,TUV,GS Belgeli
Arkadan ayarlı (1-7 Aralığında)
1-7 aralığında hız ayarı (4000-11000 RPM / MIN )
3 mt. Kablosu Uzunluğu
Toplam 2 Kg. Ağırlık.
Sağ Sol Kullanım İçin Değişebililir Kol

Yaziyor ama 11000 olmasinda 9000 olsun hadi 8000 olsun ?

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
220v. 900 Watt
CE,TUV,GS Belgeli
3 mt. Kablosu Uzunluğu
Toplam 2 Kg. Ağırlık.

Çok yüksek değerler o yüzden polisaja uygun değil. Polisaj yaparken maksimum çıkılan değerler bu makinanın minimum değerinden çok daha düşük.

Mhmut

Çaylak Detaycı
Üye
Hmm.. bilmiyordum. Bende sevinmiştim fiyat performans makine buldum diye küçük olmasi cezbetti beni

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
220v. 900 Watt
CE,TUV,GS Belgeli
3 mt. Kablosu Uzunluğu
Toplam 2 Kg. Ağırlık.

Bende dewalt var 600 devirden 3800 devire kadar çıkar ve polisaj 1800 devir üzerinde yapılmıyor öyle düşünün yüksek olmadı dert düşük olması değil

Mhmut

Çaylak Detaycı
Üye
Anladım aydınlattığınız için teşekkürler.
Peki bu fiyatlarda ne alabilirim ne tavsiye edersiniz

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Anladım aydınlattığınız için teşekkürler.
Peki bu fiyatlarda ne alabilirim ne tavsiye edersiniz
Bu fiyatlarda zor hocam biraz forumda gezinirseniz bilgi sahibi olduktan sonra alacağınız cevaplar daha da netleşecektir bu şekilde soru cevap şeklinde işiniz zorlaşacaktır.

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sayın ilgililer, teypten elektronikten anlayan illaki vardır diye bir şansımı deneyim dedim. Benim araçta jvc kd-r304 kodlu teyp mevcut. Geçen akşam aracı kapatmadan önce rutin olarak yaptığım gibi teybi kapattım ve herşey yolundaydı fakat sabah teybi çalıştırmak istediğimde çalışmadı. Teybin kafasında problem olduğuna kesin eminim çünkü paneldeki sigortayı felan kontrol ettim sağlam. İşin garibi teybin güç düğmesine ışık geliyor. Yani elektrik te var. Ama teybim açılmıyor ses ve görüntü yok. Anlayan varsa yardımını rica ediyorum tanıdığım teyp tamircisi yok ve bilmediğim kişilerlede bu teybi sat yenisini verelim muhabbetini yaşamak istemiyorum. Olmuyorsa illaki yenisini alacağım fakat bu tarz diyaloglar hoşuma gitmiyor. Teşekkürler şimdiden.