Hızlı Soru - Cevap

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Sayın ilgililer, teypten elektronikten anlayan illaki vardır diye bir şansımı deneyim dedim. Benim araçta jvc kd-r304 kodlu teyp mevcut. Geçen akşam aracı kapatmadan önce rutin olarak yaptığım gibi teybi kapattım ve herşey yolundaydı fakat sabah teybi çalıştırmak istediğimde çalışmadı. Teybin kafasında problem olduğuna kesin eminim çünkü paneldeki sigortayı felan kontrol ettim sağlam. İşin garibi teybin güç düğmesine ışık geliyor. Yani elektrik te var. Ama teybim açılmıyor ses ve görüntü yok. Anlayan varsa yardımını rica ediyorum tanıdığım teyp tamircisi yok ve bilmediğim kişilerlede bu teybi sat yenisini verelim muhabbetini yaşamak istemiyorum. Olmuyorsa illaki yenisini alacağım fakat bu tarz diyaloglar hoşuma gitmiyor. Teşekkürler şimdiden.
Hiç bir fikrim yok.

Ancak daha önce tecrübe etmiş birileri varsa aramızda sana yardımcı olabilir.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Far polisajı için 5.5'lik makineme nasıl bir zımpara almalıyım ?

En ucuz nerden alabilirim ?

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Biraz farklı bir soru soracağım. Nardo griden duvar boyası yaptırmak istiyorum ama araç boyaları ve normal boyaların kodları aynı sistem işlemiyordur galiba. Gözle tonu mu yakalamamız gerek, daha önce tecrübe eden var mı? :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Biraz farklı bir soru soracağım. Nardo griden duvar boyası yaptırmak istiyorum ama araç boyaları ve normal boyaların kodları aynı sistem işlemiyordur galiba. Gözle tonu mu yakalamamız gerek, daha önce tecrübe eden var mı? :)
Kodlar tabiki farklı. Herhangi bir yapı markete uğrayın. Orada her markanın ara renk kartelası oluyor oradan en yakını göz kararı seçersiniz. Ancak yakın tarihte tadilat ile uğraşmış birisi olarak söyleyeyim duvarın aldığı ışık inanılmaz etkili. Şayet çok ışık almıyorsa kartelada seçtiğinizden daha açığı alın. Zaten boyayacak usta yanında beyaz boya getiriyor duvarda test ettikçe rengi biraz daha açar. Nerede kullanacaksınız bilmiyorum ancak seçtiğiniz boya epey koyu renk.

Cihan10

Çaylak Detaycı
Üye
Bende bir Nissan Qashqai var 2016 model bu aracımın koltukları deri nasıl korumalıyım ve hangi ürünleri almalıyım
Şimdiden teşekkür ederim

Marlon

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Bende bir Nissan Qashqai var 2016 model bu aracımın koltukları deri nasıl korumalıyım ve hangi ürünleri almalıyım
Şimdiden teşekkür ederim
Deri temizleyici bir ürün almalısınız öncelikle. Ürünün kullanımına göre sık-sil şeklinde de olabilir, fırça vasıtasıyla köpürtmeniz gereken ürünler de olabilir.
Auto Finesse Hide, Chemical Guys Leather Cleaner vs. ürünler
İkincil olarak da bir conditioner kullanmanız gerekmekte. Deriniz ilk günki halini korumak adına conditioner ürünler kullanmanız gerekiyor. Chemical Guys Deri Kokulu Deri Bakım Sütü 473 ml
Ben bu ürünü beğeniyorum conditioner olarak.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Şimdiden teşekkür ederim

Hoşgeldiniz öncelikle adninlerimiz tanışma bölümüne bir tanışma konusu rica edecektir :fisilti:

Sorunuza gelince Colourlock ürünlerini tavsiye ederim çoğu ürünü denemiş biri olarak, yaptığı temizlik ve koruma diğer ürünler arasında beni en memnun eden ürün diğer markaları da kullanmış biri olarak rahatlıkla tavsiye verebilriim :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Şimdiden teşekkür ederim
Diğer arkadaşlar gerekli yönlendirmeleri yapmış zaten. Ekleme olması babında ben de naçizane şunu ekleyebilirim bugün büromdaki mobilyalarımı temizliğe girdim. Deri koltuklarda bir sürü ürün arasında beni en çok Koch Chemie Polstar memnun etti. Özellikle mikrofiber temizlik pedi ile uyumu muazzam. Colourlock denemedim ancak diğer deri ürünlerinden daha başarılı geldi bana.

Marlon

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Hoşgeldiniz öncelikle adninlerimiz tanışma bölümüne bir tanışma konusu rica edecektir :fisilti:

Sorunuza gelince Colourlock ürünlerini tavsiye ederim çoğu ürünü denemiş biri olarak, yaptığı temizlik ve koruma diğer ürünler arasında beni en memnun eden ürün diğer markaları da kullanmış biri olarak rahatlıkla tavsiye verebilriim :)
Arkadasa ilk yazmayı dusundugum vakit colourlock ürünlerinden bahsetecektim ki unuttum. Güzel hatırlatma oldu.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Peki en sevdiğiniz hav bırakmayan kesinlikle bu dediğiniz cam beziniz hangisi? Biraz kıl bi huyum var bu konuda :komik:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Peki en sevdiğiniz hav bırakmayan kesinlikle bu dediğiniz cam beziniz hangisi? Biraz kıl bi huyum var bu konuda :komik:
Twisted pile bezler var tek taraflı onların arka kısımları çok iyi cam siler yada ipliksiz olan meguars water magnet tipi bezler. Diğer bezlerin çoğu iplik ve hav bırakıyor.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Twisted pile bezler var tek taraflı onların arka kısımları çok iyi cam siler yada ipliksiz olan meguars water magnet tipi bezler. Diğer bezlerin çoğu iplik ve hav bırakıyor.
Sanırım twisted bulmak zor şuan için özgür hocam ,magnet nasıl bir performans bırakıyor yorumlarınıza göre magnet deneyebilirim :komik:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Sanırım twisted bulmak zor şuan için özgür hocam ,magnet nasıl bir performans bırakıyor yorumlarınıza göre magnet deneyebilirim :komik:
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
Long Twist Pile Double Face Microfiber Drying Cloth (2 Sizes) Super Absorbent Swirl Free Towel For Paint Window Missed Spots-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bunu alabilirsin twisted pile boyuda ufak.
Watermagnet yok bende. Waffle bez deniyor sanırım zwipes var bende o da iyi ama bunun kadar değil.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
Long Twist Pile Double Face Microfiber Drying Cloth (2 Sizes) Super Absorbent Swirl Free Towel For Paint Window Missed Spots-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bunu alabilirsin twisted pile boyuda ufak.
Watermagnet yok bende. Waffle bez deniyor sanırım zwipes var bende o da iyi ama bunun kadar değil.

Çok teşekkür ederim hocam favoriye aldım, diğer yorumalara göre magnet ve bunun siparişini verebilirim :utandim: