Hızlı Soru - Cevap

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öne çıkan konu #1,261
@can26 vayyyy işte bu o_O ben şok :eek: kelimesi kelimesine harfiyen anlamışsın. ;) seni tebrik ediyor ;) hep söylerim Gyeon kafası bu işte. :komik::komik::komik::komik:

eksik etmemek lazım ayda bi doz mutlak şart.:komik::komik::komik: large Wheel Brush olur - Q2M Clay olur en pahalısı hangisiyse artık.hele Q2M Iron 4ml tadından yenmez . bakkk Q2 Syncro direk altın vuruş :komik::komik::komik::komik:

seviyorum bu big money richie rich kafayı.:deli::halay::mutlu:

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26 vayyyy işte bu o_O ben şok :eek: kelimesi kelimesine harfiyen anlamışsın. ;) seni tebrik ediyor ;) hep söylerim Gyeon kafası bu işte. :komik::komik::komik::komik:

eksik etmemek lazım ayda bi doz mutlak şart.:komik::komik::komik: large Wheel Brush olur - Q2M Clay olur en pahalısı hangisiyse artık.hele Q2M Iron 4ml tadından yenmez . bakkk Q2 Syncro direk altın vuruş :komik::komik::komik::komik:

seviyorum bu big money richie rich kafayı.:deli::halay::mutlu:

Off , sanırsın memleket ingiltere ya hahahaha :komik:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Üstadlar şu mat temiz görüntüyü hangi parlatıcı dayanımı en iyi şekilde elde edebiliriz?
İki üç gün sonra bu duruma geliyor hemen hemen ama çok az kullanmama rağmen parlaklıktan ziyade temiz mat görüntü daha çok hoşuma gidiyor var mıdır tavsiyeniz ?
Nanolex tire veya gyeon tire bunun gibi sonuç verir.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Üstadlar şu mat temiz görüntüyü hangi parlatıcı dayanımı en iyi şekilde elde edebiliriz?
İki üç gün sonra bu duruma geliyor hemen hemen ama çok az kullanmama rağmen parlaklıktan ziyade temiz mat görüntü daha çok hoşuma gidiyor var mıdır tavsiyeniz ?
Bu videoyu bir izle bakalım senin istediğin gibi mi?

Marlon

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
AliExpress de senin makinaya uygun olabilecek bu tarz tabancalar var.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Evet hocam var ancak bir de bunun karcher adaptörü var bu ürünler M22 kafayla satılıyor. Karcher'de kullanmak için de adaptör gerek. Ikisinin toplamı da 30 $ civarı. Vazgeçtim o yüzden

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aynen Can abi istediğim görüntü böyle, sünger izi yok parlaklık doğal VRT de bulayım bir yerlerden ben dayanımları da sarp kadar olsa :komik::komik: Teşekkür ettim abii
Rica ederim ne demek. Ancak bu ürün biraz tuzlu.

Forumumuzda @emredkmn nickli arkadaşımız satıyor.
Konu linki :Buraya Tıklayınız
Üstelik tümünü alırsan 100 lira ve kargo ücretsizmiş ;)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Rica ederim ne demek. Ancak bu ürün biraz tuzlu.

Forumumuzda @emredkmn nickli arkadaşımız satıyor.
Konu linki :Buraya Tıklayınız
Üstelik tümünü alırsan 100 lira ve kargo ücretsizmiş ;)
Yalnız Can abi DW de biraz göz gezdirdim,dayanım konusunda eksi olarak bahsetmişler Süleyman abi gyeon ve nanolexten bahsedip alternatif önerdi gyeon kullanmıştımda nanolexten yana bi seçim mi yapsam diye düşündüm:utandim:

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yalnız Can abi DW de biraz göz gezdirdim,dayanım konusunda eksi olarak bahsetmişler Süleyman abi gyeon ve nanolexten bahsedip alternatif önerdi gyeon kullanmıştımda nanolexten yana bi seçim mi yapsam diye düşündüm:utandim:
Merhaba hocam, ben de daha önce gyeon kullanıp vrtyi de uzun araştırmalar sonucu almıştım. Birçok video izledim, yorum okudum. En az parlak ve derin siyah sonuç veren, lastikte herhangi bir ıslaklık bırakmayan verimli bi ürün olduğunu düşünerek almıştım. Eğer doğal, parlak olmayan mat siyah görüntüsü seviyorsanız gerçekten çok güzel görüntü bırakıyor ürün. Dayanım olarak da detaylı test etme şansım olmadı çünkü ürünü aldıktan kısa bi süre sonrasında araçla vedalaştık. Ayrıca sadece lastikte değil dış plastiklerde, kapı eşiklerinde, motor plastiklerinde de kullanıma uygun. Düşünürseniz kargo ücretsiz olarak gönderim yapıyorum bilginize.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Merhaba hocam, ben de daha önce gyeon kullanıp vrtyi de uzun araştırmalar sonucu almıştım. Birçok video izledim, yorum okudum. En az parlak ve derin siyah sonuç veren, lastikte herhangi bir ıslaklık bırakmayan verimli bi ürün olduğunu düşünerek almıştım. Eğer doğal, parlak olmayan mat siyah görüntüsü seviyorsanız gerçekten çok güzel görüntü bırakıyor ürün. Dayanım olarak da detaylı test etme şansım olmadı çünkü ürünü aldıktan kısa bi süre sonrasında araçla vedalaştık. Ayrıca sadece lastikte değil dış plastiklerde, kapı eşiklerinde, motor plastiklerinde de kullanıma uygun. Düşünürseniz kargo ücretsiz olarak gönderim yapıyorum bilginize.

Selamlar hocam , bugün size bir dönüş yapabilirim vrt için karar verirsem rahatsızlık veririm size :)