bu gün kıştı resmen izmir'de bile. kötü bir koku sizi bekliyor kova içinde. bukadar süre bekletmeyin. bitmiş sprey şişeleri kullanılmış boş kovaları havasız bırakmayın. kullanım sonrası içini yıkamaanız ve açık bırakıp kurumasını beklemeniz lazım . yoksa küflenme oluşur çok agır bir kokuyla birlikte. siyah siyah lekeler oluşur.
şimdiden güzel yıkamalar olsun kolay gelsin iyi parlasın
Alacak olan kaçırmasın Ahmet Abi @Kimyasal Adamlar 2 güne kalmaz uçurur gene fiyatı. ) Ahmet Abi yerine biz konuşuyoruz zaten indirim oldu yok zam geldi diye tuhaf bir durum hem bu kadar fiyatların oynaması hem de yetkili ağızdan hiçbir açıklama gelmemesi.
Alacak olan kaçırmasın Ahmet Abi @Kimyasal Adamlar 2 güne kalmaz uçurur gene fiyatı. ) Ahmet Abi yerine biz konuşuyoruz zaten indirim oldu yok zam geldi diye tuhaf bir durum hem bu kadar fiyatların oynaması hem de yetkili ağızdan hiçbir açıklama gelmemesi.
Sana katılıyorum abi bu konuda.
Sorularımıza cevap gelmediği gibi indirim duyurusu da olmuyor Ahmet abl tarafından.
Ne yapalım biz böyle seviyoruz @Kimyasal Adamlar ı ☺
valla sevmeye seviyoruz çok da ürün aldık ama bir kampanya gelmedi son zamanlarda . foruma sponsor oldukları için belki yönetimden birileri konuşursa birşeyler olur diye düşünüyorum.
valla sevmeye seviyoruz çok da ürün aldık ama bir kampanya gelmedi son zamanlarda . foruma sponsor oldukları için belki yönetimden birileri konuşursa birşeyler olur diye düşünüyorum.
Waxı uyguladıktan sonra aradan 1 gün geçti arabanım üstüne elle dokunduğum yerde waxın izi çıkıyo önceki kullandığım waxtada oluyodu 3 farklı bezle geçtim kalıntı kalmadı bu durum normal mi
Waxı uyguladıktan sonra aradan 1 gün geçti arabanım üstüne elle dokunduğum yerde waxın izi çıkıyo önceki kullandığım waxtada oluyodu 3 farklı bezle geçtim kalıntı kalmadı bu durum normal mi
Ancak en önemli konuyu atlamamak lazım. Forumumuzda herhangi bir sponsor yoktur. Ahmet abi bizleri kırmayarak bazı girişimlerde bulunuyor ancak bunlar sponsor olduğu için değil karşılıklı iyi niyet ve samimiyetten kaynaklanıyor.
Tamamen tarafsız, objektif ve kuruluş amacımıza hizmet etmeye devam etmek için de sponsor olayı bu platformda olmayacaktır.