Hızlı Soru - Cevap

sensei111

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
ne yazık ki almazsınız . temizleme ajanlarının sudda çözülümünden sonra belli bir süre ömürleri vardır. :fisilti:

sizin su kalmış bulaşık suyu gibi olmuştur. köpürmez kir çözmez ve işlevini yitirmiş bir şekilde kovada ne yazık ki .:yazik:

yenisine saglık .:super:

Kova hala aracın arkasında duruyor,bugün sanki kış günündeymişiz gibi soğuk bir hava vardı aracımı yıkayamadım,olmazsa yarın kovayı boşaltırım :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Kova hala aracın arkasında duruyor,bugün sanki kış günündeymişiz gibi soğuk bir hava vardı aracımı yıkayamadım,olmazsa yarın kovayı boşaltırım :)
bu gün kıştı resmen izmir'de bile.:( kötü bir koku sizi bekliyor kova içinde. :of: bukadar süre bekletmeyin. :fisilti: bitmiş sprey şişeleri kullanılmış boş kovaları havasız bırakmayın. kullanım sonrası içini yıkamaanız ve açık bırakıp kurumasını beklemeniz lazım . yoksa küflenme oluşur çok agır bir kokuyla birlikte. siyah siyah lekeler oluşur. :fisilti:
şimdiden güzel yıkamalar olsun :) kolay gelsin iyi parlasın:)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Alacak olan kaçırmasın Ahmet Abi @Kimyasal Adamlar 2 güne kalmaz uçurur gene fiyatı. ;)) Ahmet Abi yerine biz konuşuyoruz zaten indirim oldu yok zam geldi diye tuhaf bir durum hem bu kadar fiyatların oynaması hem de yetkili ağızdan hiçbir açıklama gelmemesi. :)
Sana katılıyorum abi bu konuda.
Sorularımıza cevap gelmediği gibi indirim duyurusu da olmuyor Ahmet abl tarafından.
Ne yapalım biz böyle seviyoruz @Kimyasal Adamlar ı ☺

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
valla sevmeye seviyoruz çok da ürün aldık ama bir kampanya gelmedi son zamanlarda . foruma sponsor oldukları için belki yönetimden birileri konuşursa birşeyler olur diye düşünüyorum. :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
valla sevmeye seviyoruz çok da ürün aldık ama bir kampanya gelmedi son zamanlarda . foruma sponsor oldukları için belki yönetimden birileri konuşursa birşeyler olur diye düşünüyorum. :)
Forumun herhangi bir sponsoru yok. Nesnel davranmak adına bu yol da tercih edilmeyecek.

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Waxı uyguladıktan sonra aradan 1 gün geçti arabanım üstüne elle dokunduğum yerde waxın izi çıkıyo önceki kullandığım waxtada oluyodu 3 farklı bezle geçtim kalıntı kalmadı bu durum normal mi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Forumun herhangi bir sponsorunun olmadığını özellikle vurgulamak isterim.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Waxı uyguladıktan sonra aradan 1 gün geçti arabanım üstüne elle dokunduğum yerde waxın izi çıkıyo önceki kullandığım waxtada oluyodu 3 farklı bezle geçtim kalıntı kalmadı bu durum normal mi
Ilk yıkamadan sonra problem kalmayacaktır. Birde wax sürerken tabiri caizse koklatarak sürün. Çok fazla sürmek daha iyi korumaz silmeyi zorlaştırır.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Kampanya konusu forumda mevcut güncel olarak.

Ancak en önemli konuyu atlamamak lazım. Forumumuzda herhangi bir sponsor yoktur. Ahmet abi bizleri kırmayarak bazı girişimlerde bulunuyor ancak bunlar sponsor olduğu için değil karşılıklı iyi niyet ve samimiyetten kaynaklanıyor.

Tamamen tarafsız, objektif ve kuruluş amacımıza hizmet etmeye devam etmek için de sponsor olayı bu platformda olmayacaktır.

Keyifli forumlar dilerim :)

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Durum vahim diyorsun yani abi Peki Soft99 Glass Stain Cleaner işe yarar mı sence,senin cevabın dan önce onu almayı düşünüyordum.

Fatih Şahin