Hızlı Soru - Cevap

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Af var bende de cok bir etkisi olmadi. Koch rcc siparisi verdim bakalim. Sonuclari paylasirim:dusun:

Öyle mucizevi iyileştirme etkisi için bahsetmemiştir arkadaşlar hocam,sadece koruma altına alarak zaman içinde daha az göze battığını farkedeceksiniz bu yüzden UV korumalı ürünler tercih edip yola devam :)

oxygen3

Çaylak Detaycı
Üye
Öyle mucizevi iyileştirme etkisi için bahsetmemiştir arkadaşlar hocam,sadece koruma altına alarak zaman içinde daha az göze battığını farkedeceksiniz bu yüzden UV korumalı ürünler tercih edip yola devam :)
Bir tane daha detay malzememiz oldu bu firsatla :)

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Arkadaşlar geçen yıllar da uygun fiyatlı tripod ayaklı çift lambalı projektörler satılıyordu. Şimdi arıyorum ya fiyatı uçuk yada stok yok. Satmak isteyen olursa konuşabiliriz yada alabileceğim yer gösterebilirseniz kargo olacak şekilde sevinirim.

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Bal peteği gibi desenli olan ya da girintili el pedleri hangi amaçla kullanılıyor

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşlar oto koltuğunun altına koyabilecegim kılıf,örtü tarzı bişey lazım,tavsiye edebileceğiniz ürün varmıdır.

Fatih Şahin

Cptbuz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar oto koltuğunun altına koyabilecegim kılıf,örtü tarzı bişey lazım,tavsiye edebileceğiniz ürün varmıdır.

Fatih Şahin
Look what I found on AliExpress
123*48cm Oxford Cotton Luxury Leather Car Seat Protector Child Baby Auto Seat Protector Mat Improved Protection For Car Seat-in Automobiles Seat Covers from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Ben bu ürünü kullanıyorum ve memnunum. Yaklaşık 1 cm kalınlıgında strafor benzeri sünger var içerisinde. Aslında örtüden ziyade deri koltuğu korumak amaçlı aldım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Arkadaşlar
Pw yi köpük şekilde uygulayan var mı
Merak ettiğim köpük için şampuan gerekli mi yoksa sadece pw su karışımı yeterli midir?