Hızlı Soru - Cevap

Burki54

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Herkese hayırlı akşamlar sizlerin değerli yorumları benim için çok önemli olduğu için bir konu hakkında daha tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Fiyat performans ürünü ben bu ürünü kullandım gerçekten memnun kaldım diyebileceğiniz bir cam yağmur kaydırıcı ve buğ önleyici bir ürün bana tavsiye edebilirmisiniz saygılar...

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese hayırlı akşamlar sizlerin değerli yorumları benim için çok önemli olduğu için bir konu hakkında daha tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Fiyat performans ürünü ben bu ürünü kullandım gerçekten memnun kaldım diyebileceğiniz bir cam yağmur kaydırıcı ve buğ önleyici bir ürün bana tavsiye edebilirmisiniz saygılar...
Glassguard yağmur kaydırıcı olarak en memnun kaldığım ürün.

Tavsiye ederim. Ş.içi hızlarda bile iş görüyor.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Glaco'nun tüm yagmur kaydırıcıları olabilir ve Buğu için Gyeon Antifog tek geçerim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Glaco'nun tüm yagmur kaydırıcıları olabilir ve Buğu için Gyeon Antifog tek geçerim.

Antifog dayanım süresi nasıl Ahmet abi ? Yurt dışı sitelerde olumsuz yorumlarda okumuştum ama beğendiysen, bende tercih edebilirim :utandim:

emre16emre

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Dostlar herkese merhaba ;

Lastik parlatıcı tavsiyeleriniz nelerdir?

Islak,parlak ve kalıcı lastik parlatıcı arıyorum ? neyleri önerirsiniz ?
uygulanmış ürünün fotoğrafı varsa paylaşırsanız sevinirim :)

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris

Chemical guys vrp ve adams vrt bu ikiside ust duzeydir. Kendi aracimda vrp kullaniyorum, aradigin butun ozelliklere sahip.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Antifog dayanım süresi nasıl Ahmet abi ? Yurt dışı sitelerde olumsuz yorumlarda okumuştum ama beğendiysen, bende tercih edebilirim :utandim:
Geçen kış 82 gün dayanım gösterdi ,2 uygulama yapınca kış bitiyor :) Verilen parayi bence sonuna kadar hakeden bi ürün.

Son düzenleme:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Cg VRP uygulama videom var. Kışın hiç memnun değilim yağmuru gördüğü an gidiyor. Yazın maximum 7-10 gün. Meg Endurance, sarp, sonax mavi jel, adams tire shine, uygulaması çok zahmetli ve bu ürünlerin en pahalısı ama gyeon tire da öneririm.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Ayrıca ürün baya bereketli şişesi ufak ama ben kaç araca uyguladığımı, kaç kez uyguladığımi unuttum ürünü bir türlü bitiremedim. :komik: Tavsiye ederim.

İhtiyacım var abi böyle bir ürüne malum iklim koşulları, bende rahatsızlık yaratıyordu bu durum sipariş geçeceğim :komik::komik: teşekkür ettim abi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Merhaba. Adam's vrt tavsiye ederim bende. Ancak sizin tam isteğinize uymuyor. Daha çok mat satin bir sonucu var. Ancak ben o görüntüyü sevdiğim için tavsiyem Adam's vrt olacaktır. Aynı zamanda dış plastiklerde de kullanabilirsin.

Aşağı yukarı böyle bir görüntü elde edersin

. maxresdefault.jpg

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Adams vrt ilanım mevcut hocam dilerseniz inceleyebilirsiniz mağazalardan çok uygun fiyata veriyorum.

emre16emre

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Merhaba. Adam's vrt tavsiye ederim bende. Ancak sizin tam isteğinize uymuyor. Daha çok mat satin bir sonucu var. Ancak ben o görüntüyü sevdiğim için tavsiyem Adam's vrt olacaktır. Aynı zamanda dış plastiklerde de kullanabilirsin.

Aşağı yukarı böyle bir görüntü elde edersin

. Ekli dosyayı görüntüle 3495

ürün güzel duruyor :)) denemek lazım valla

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Chemical guys vrp ve adams vrt bu ikiside ust duzeydir. Kendi aracimda vrp kullaniyorum, aradigin butun ozelliklere sahip.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben onu bi deneyeyim. Daha parlaktır diye new car shine sürdüm son birkaç seferdir. Vrp kaldı kenarda.