Hızlı Soru - Cevap

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Temiz deri direksiyon için

koruyucu yada parlamayı geciktirici f/p olarak hangi ürünü önerirsiniz be ne sıklıkla uygulamamız gerekir?

Teşekkürler

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Temiz deri direksiyon için

koruyucu yada parlamayı geciktirici f/p olarak hangi ürünü önerirsiniz be ne sıklıkla uygulamamız gerekir?

Teşekkürler
Colourlock deri kalkanı ve temizleyici kombinasyonu gayet iyi olur. Uygulamadan sonra haftalık nemli bezle silebilirsin.

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Bu cam temizleme işini bende çözmedim. Valet pro cam temizleyici var tam temizleyemedim. Sonraki uygulamalarımda önce nemli bezle iyice temizliyorum. Kuruyunca 1/1 İPA ve cam bezi ile siliyorum ama tam temizlenmiyor. Özellikler arka cam akşam ışık vurunca böyle bez izi filan görünüyor. Herhalde en son temiz kuru bez ile tekrar geçmek lazım gibi.

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
@Murat @Cangp2 Ben tek bezle yapıyordum hep büyük ihtimalle ondan. Arkadaş 1,5 yıldır forum takip ediyorum ama şunu yeni idrak edebildim. Bu detay işi bizi nerelere götürecek merak ediyorum ve de endişe ediyorum:)(Allahım aklıma mukayyet ol)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@hendeser genelde sildikten sonra bezin kuru tarafı ile geçin derler ama o kuru taraf hiç kuru kalmıyor. O yüzden 2. bez şart.

Bu işin son aşaması forklift alıp arabanın altını da yıkamak galiba :)