Hızlı Soru - Cevap

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #1,621
Ben sorduğum soru ile ilgili olarak hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum. Çok utandım cevaplarınızı okuyunca, haklısınız. Hakkınızı helal edin lütfen :utandim:
Yaptığınız işleri de takdirle izliyorum ve izlemeye devam edeceğim :alkis:
Saygılarımla.
Utanılacak ya da sıkılacak bir durum yok. Hiç birimiz bu işe zymöl ile ya da karcher ile başlamadık.

Sadece tavsiyelere uyarak işinize yaramayan şeyleri almamış ve paranızı çöpe atmamış olursunuz.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar sırf meraktan almayı planlıyorum.
Ne dersiniz?

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erguel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ne dersiniz?

Vortex plus kostik içerikli bir ürün combo 2 gibi polisaj öncesi korumayı sökmek için kullanılabilir. Ben şirket araçlarının temizliğinde kullanıyorum genelde, kir sökücülüğünden memnunum ama plastik aksamlara vs zamanla zarar verebilir

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Sanırım @Ozgur_gs_91 bunları denemişti, tavsiye etmem.
Reis bunları alıp video çekip sonra kanala abone olun 1ltr hediye edeceğim falan deyipte millete ücretsiz vermeyi planlıyorum. Kullanmayı planlamıyorum

Ha bakarsın ürünler beni sarar, araç kirli değilken fantezisine kullanırım o da belli olmaz

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Reis bunları alıp video çekip sonra kanala abone olun 1ltr hediye edeceğim falan deyipte millete ücretsiz vermeyi planlıyorum. Kullanmayı planlamıyorum

Ha bakarsın ürünler beni sarar, araç kirli değilken fantezisine kullanırım o da belli olmaz

Bizde isteriz o zaman :D :D

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Hocam selamlar yanlış anlamayın öncelikle fakat 'Reis' yerine alternatif kelimeler daha şık görünüyor forumda,naçizane fikir belirtmek istedim samimiyetinize güvenerek :)

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Hocam selamlar yanlış anlamayın öncelikle fakat 'Reis' yerine alternatif kelimeler daha şık görünüyor forumda,naçizane fikir belirtmek istedim samimiyetinize güvenerek :)
Hacı, başkan, reis kullanırım ağırlıklı olarak
Sadece hitap etmek adına kullanıyorum başka bir niyetim yok

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ne dersiniz?

Elemanın biri başımın etini yiyor instagramdan bunların bi demirtozu temizleyicisi varmış heralde ban videosu ne zaman diyor günlerdir :D abi sen al onu çek 1 izlenme garanti çocuğa linkini veririm senin kanalın :D