Hızlı Soru - Cevap

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #1,721
Dün yıkamadan sonra halı paspasları kaldırıp kauçukları taktım. Halıları yıkarken de VP APC ve VP Carpet Cleanerı kıyasladım ve yukarıda da denildiği üzere oldukça fark vardı.

Geçmiş olsun. Her ihtimale karşı üzerinden bir de Odour Eater ile geçmekte fayda var bence.
Haklısın. Aslında aklımdaydı ancak aceleden unutmuşum yanıma almayı. En kısa zamanda üzerine Valet Pro enzyme odour eater geçeyim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Kısaca birşey sormak istiyorum. Civic LPG li aracımın motor temizliğini Koch chemie green star ile fırça ile temizleyip silsem sorun yaşar mıyım? Daha önce hiç motor temizliği yapmadığım için biraz çekiniyorum.
Beyin gibi yerleri poşetle kapatıp green star ile fırçalayıp başınçlı olmayan suyla fıskiye tarzında kiri akıtabilirsin.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Ugurr

Çaylak Detaycı
Üye
Beyin gibi yerleri poşetle kapatıp green star ile fırçalayıp başınçlı olmayan suyla fıskiye tarzında kiri akıtabilirsin.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Hiç su tutmasam sadece fırçayla silip bezle kurulasam ? İzlediğim videolarda hiç poşet geçiren görmedim ve hiç bilgim olmadığı için çok merak ediyorum.

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık,ürün baya iyi köpük yapıyor,kir sökmeside fena değil gibi.beyaz mendil testide olsaymış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denemeyi yaz ayında yaptığımdan kir sözcülüğünü hakkında birşey diyemem ancak köpürmesi çok iyi. Traş köpüğü kıvamını alabiliyorsunuz. Son deneme için ayırdığım 100 ml mevcut. kir sökcülüğünü deneyeceğim önümüzdeki haftalarda.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Yoğuşmalı kombiden gelen suyu silecek suyu olarak ipa ile karıştırıp kullanabilirmiyiz?
Temizleme özelliği olmaz gibime geldi, konsantre urunleri sulandırmada dahi önermeyen bir kesim var diğer yanda da cay demleyen kesim var. Bakterileri tuttuğunu söylüyorlar bir fikrim yok. Ben olsam ipa koymam silecek suyu tankına

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator