@Polonur kuş pisliği için benim enteresan bi karışımım var ama maaliyetli. En güzel yöntem 1:20 oranında apc içerisine yarım kapak şampuan koyun bagaya atın dursun. Kuş pisliğine fıslayıp bekliyosunuz. Yumuşayınca bezle temizleyin. Beze de af finale sıkıyorum çizmemesi için hem kaygan hem yüzey temizleyici özelliği var.
Boyakoruma varsa apc yerine rinseless wash veya waterless wash ürünler kullanıyorum. adams rinseless wash iş görüyor.
Boyakoruma yoksa zaten kuş pisliği temizlemek riskli ve zor. Arabanız opak siyah meguiarsın yapacağı işten çok bişey beklemeyin. Güzel bi polisaj yapıp en kötü wax yapmanız lazım. Seramik yaparsanız çok çok daha iyi olur.
Direksiyon ayna gibi olmuş. Güzel temizleyip colourlock deri kalkanı yaparsanız güzel olur. Temizleyince bir bakın çatlama başlamışsa bana bi mesaj atın özelden söyliyim. Şimdi burda şunu sür derim altta ne alaka falan diyeceklerini biliyorum kafa karışmasın. Derinin katman yapısını bildiğim için diyorum. Benim direksiyon çatlamak üzereydi şuan sıfırından daha iyi dokunma hissi ve görüntü.
Ekli dosyayı görüntüle 7167