Hızlı Soru - Cevap

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #2,401
Arkadaşlar temizlik malzemelerini koyacağım bölmeli, cepli çanta arıyorum, en uzun şişe 30 cm ona göre ebatları olmalı, meguers çanta yükseklik bilen var mı ya da çanta öneren?

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Koch chemie PSS
Koch chemie TS
3D Orange Citrus Degreaser
Valet Pro Classic All Purpose Cleaner
Valet Pro - Bilberry
Koch Chemie PW
Valet Pro Classic Carpet Cleaner
Koch Chemie GS Green Star
izopropil alkol
soft99 luxury
Konsantre Şampuan
Meguiars glass cleaner
Soft99 authentic
3D Eraser
Değerli detay sevenler bütçem doğrultusunda bu ürünleri alarak başlangıç yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz ve önerileriniz benim için önemli, daha kullanışlı veya yerine daha etkili muadili olacak önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca bölünmüş olarak almak istiyorum. Saygılarımla,
Koch chemie ts yi çıkarın bence. Koch chemie pss ile benzer ürünler, pss daha çok tercih edilen.
valet pro apc de greenstarın eşdeğeri. Greenstar ph nötr ve kullanım alanı daha geniş. Valet proyu çıkarabilirsiniz listeden.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Koch chemie ts yi çıkarın bence. Koch chemie pss ile benzer ürünler, pss daha çok tercih edilen.
valet pro apc de greenstarın eşdeğeri. Greenstar ph nötr ve kullanım alanı daha geniş. Valet proyu çıkarabilirsiniz listeden.
Koch chemie pss ile benzer ürünler - Ts iç tirimler, pss ise dış trim için kullanılıyor,

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Koch chemie pss ile benzer ürünler - Ts iç tirimler, pss ise dış trim için kullanılıyor,
Ts ve pss kullandım ilk defa, tabi ilk malzememde onlar, daha önce hiçbirşey kullanmamıştım acemi olarak. Ts fena değil belki daha iyisi vardır ama pss çok başarılı bence, neredeyse beyazlaşmış matlaşmış dış plastikleri resmen sıfır görüntüye kavuşturdu daha da önemlisi yıkamadan sonra da aynı görüntü devam ediyor. Sizler daha iyi bilirsiniz gerçi ben fikrimi söyledim.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ts ve pss kullandım ilk defa, tabi ilk malzememde onlar, daha önce hiçbirşey kullanmamıştım acemi olarak. Ts fena değil belki daha iyisi vardır ama pss çok başarılı bence, neredeyse beyazlaşmış matlaşmış dış plastikleri resmen sıfır görüntüye kavuşturdu daha da önemlisi yıkamadan sonra da aynı görüntü devam ediyor. Sizler daha iyi bilirsiniz gerçi ben fikrimi söyledim.
Estağfurullah hocam, benimde denemediğim ve performansını bilmediğim bir çok ürün var. PSS ve NanoMAgicPlastCare dış trimler için kullanılıyor. PSS de silikon yok. O yüzen daha mat bir görüntü bırakıyor. DAha parlak bir görüntü isterseniz NMPC de tercih edebilirsiniz. Gerçi PSS size çok ama çok uzun zaman yetecektir :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Estağfurullah hocam, benimde denemediğim ve performansını bilmediğim bir çok ürün var. PSS ve NanoMAgicPlastCare dış trimler için kullanılıyor. PSS de silikon yok. O yüzen daha mat bir görüntü bırakıyor. DAha parlak bir görüntü isterseniz NMPC de tercih edebilirsiniz. Gerçi PSS size çok ama çok uzun zaman yetecektir :)
Parlak sevmiyorum zaten ama pss de bir miktar parlama var bence, evet bir kaç yıl gider pss şişe çok büyük ve bir kaç damla ile baya alan yapılıyor.

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Evet doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim düzeltme için.
Silikonlu ürünlerin iç aksamda tavsiye edilmediği aklımda kalmış. Sanırım bu yüzden ts yi iç aksam ürünü olarak düşünmemişim.

mrcaky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Öneriniz için teşekkürler ben yanlış biliyo olabilirim koch ts iç trimler uv korumalı slikonsuz koch pss dış trimler silikonlu daha yağlı diye biliyorum
Green star bulabilirsrm bölünmüş vp apc yi çıkarırım listeden

mrcaky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Evet doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim düzeltme için.
Silikonlu ürünlerin iç aksamda tavsiye edilmediği aklımda kalmış. Sanırım bu yüzden ts yi iç aksam ürünü olarak düşünmemişim.
Koch TS nedense kimsede yok galiba bölünmüş bulamadım bir türlü varsa bölmek isteyen ö.m atabilir veya muadili olabilir

QWEZXC

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
aracın içi için genel temizleyici tavsiyeniz ne olurdu ? (5 Litre olarak almak istiyorum)
Dışından çok içini daha sık temizlemeyi düşünüyorum,hijyen takıntım var.
Koltuklarda kadife
cevaplar için sağolun

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Turtle wax jet black lastik parlatıcının fiyatı şuan 52tl. Sizce uygun mudur, daha önce forumda ne kadara alındı bilmiyorum.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar temizlik malzemelerini koyacağım bölmeli, cepli çanta arıyorum, en uzun şişe 30 cm ona göre ebatları olmalı, meguers çanta yükseklik bilen var mı ya da çanta öneren?
Ben de bu tarz bir çanta arıyorum aslında. Dondurma dolabı kasası kullanıyorum kullanışlı oluyor ama bagaj havuzum yüzünden baya kayıyor. Uygun Bi çanta bulamazsam buna kaplama yapmayı düşünüyorum :) 454703dc-5deb-4cee-9566-54aa76eac964.jpg

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ben de bu tarz bir çanta arıyorum aslında. Dondurma dolabı kasası kullanıyorum kullanışlı oluyor ama bagaj havuzum yüzünden baya kayıyor. Uygun Bi çanta bulamazsam buna kaplama yapmayı düşünüyorum :) Ekli dosyayı görüntüle 7620
Bu da bir tercih ama ben kapalı, kumaş, askılı çanta düşünüyorum, evden omuzuma asıp çıkabileceğim bir çanta. Kimse içini dışını görmeden.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Meguiars çanta var piyasada ama ona alternatif güzel bişeyler bulursanız ben de düşünüyorum. Malum bunun taşınabiliriği yok :(
Meguiars şuan tek seçenek görünüyor güzelde aslında, yükseklik 30 cm miş sanırım, acele etmeyim dedim belki bir yerden daha kullanışlısı bulunur.

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
arkadaşlar elimde yarım dolu kadar sonax bsd var 400 ml c2v3 ile karıştırsam nasıl sonuç alırım deneyimleyen oldu mu hiç...

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
arkadaşlar elimde yarım dolu kadar sonax bsd var 400 ml c2v3 ile karıştırsam nasıl sonuç alırım deneyimleyen oldu mu hiç...
Ben denedim,fena değil gibi,parlaklığa katkısı varmı var ama o toz çekme özelliği hala devam ediyor.arabaya tozu yapıştırdığı için şu bsd ye bi alışamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi