Arkadaşlar temizlik malzemelerini koyacağım bölmeli, cepli çanta arıyorum, en uzun şişe 30 cm ona göre ebatları olmalı, meguers çanta yükseklik bilen var mı ya da çanta öneren?
Koch chemie PSS
Koch chemie TS
3D Orange Citrus Degreaser
Valet Pro Classic All Purpose Cleaner
Valet Pro - Bilberry
Koch Chemie PW
Valet Pro Classic Carpet Cleaner
Koch Chemie GS Green Star
izopropil alkol
soft99 luxury
Konsantre Şampuan
Meguiars glass cleaner
Soft99 authentic
3D Eraser
Değerli detay sevenler bütçem doğrultusunda bu ürünleri alarak başlangıç yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz ve önerileriniz benim için önemli, daha kullanışlı veya yerine daha etkili muadili olacak önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca bölünmüş olarak almak istiyorum. Saygılarımla,
Koch chemie ts yi çıkarın bence. Koch chemie pss ile benzer ürünler, pss daha çok tercih edilen.
valet pro apc de greenstarın eşdeğeri. Greenstar ph nötr ve kullanım alanı daha geniş. Valet proyu çıkarabilirsiniz listeden.
Koch chemie ts yi çıkarın bence. Koch chemie pss ile benzer ürünler, pss daha çok tercih edilen.
valet pro apc de greenstarın eşdeğeri. Greenstar ph nötr ve kullanım alanı daha geniş. Valet proyu çıkarabilirsiniz listeden.
Ts ve pss kullandım ilk defa, tabi ilk malzememde onlar, daha önce hiçbirşey kullanmamıştım acemi olarak. Ts fena değil belki daha iyisi vardır ama pss çok başarılı bence, neredeyse beyazlaşmış matlaşmış dış plastikleri resmen sıfır görüntüye kavuşturdu daha da önemlisi yıkamadan sonra da aynı görüntü devam ediyor. Sizler daha iyi bilirsiniz gerçi ben fikrimi söyledim.
Ts ve pss kullandım ilk defa, tabi ilk malzememde onlar, daha önce hiçbirşey kullanmamıştım acemi olarak. Ts fena değil belki daha iyisi vardır ama pss çok başarılı bence, neredeyse beyazlaşmış matlaşmış dış plastikleri resmen sıfır görüntüye kavuşturdu daha da önemlisi yıkamadan sonra da aynı görüntü devam ediyor. Sizler daha iyi bilirsiniz gerçi ben fikrimi söyledim.
Estağfurullah hocam, benimde denemediğim ve performansını bilmediğim bir çok ürün var. PSS ve NanoMAgicPlastCare dış trimler için kullanılıyor. PSS de silikon yok. O yüzen daha mat bir görüntü bırakıyor. DAha parlak bir görüntü isterseniz NMPC de tercih edebilirsiniz. Gerçi PSS size çok ama çok uzun zaman yetecektir
Estağfurullah hocam, benimde denemediğim ve performansını bilmediğim bir çok ürün var. PSS ve NanoMAgicPlastCare dış trimler için kullanılıyor. PSS de silikon yok. O yüzen daha mat bir görüntü bırakıyor. DAha parlak bir görüntü isterseniz NMPC de tercih edebilirsiniz. Gerçi PSS size çok ama çok uzun zaman yetecektir
Evet doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim düzeltme için.
Silikonlu ürünlerin iç aksamda tavsiye edilmediği aklımda kalmış. Sanırım bu yüzden ts yi iç aksam ürünü olarak düşünmemişim.
Öneriniz için teşekkürler ben yanlış biliyo olabilirim koch ts iç trimler uv korumalı slikonsuz koch pss dış trimler silikonlu daha yağlı diye biliyorum
Green star bulabilirsrm bölünmüş vp apc yi çıkarırım listeden
Evet doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim düzeltme için.
Silikonlu ürünlerin iç aksamda tavsiye edilmediği aklımda kalmış. Sanırım bu yüzden ts yi iç aksam ürünü olarak düşünmemişim.
aracın içi için genel temizleyici tavsiyeniz ne olurdu ? (5 Litre olarak almak istiyorum)
Dışından çok içini daha sık temizlemeyi düşünüyorum,hijyen takıntım var.
Koltuklarda kadife
cevaplar için sağolun
Arkadaşlar temizlik malzemelerini koyacağım bölmeli, cepli çanta arıyorum, en uzun şişe 30 cm ona göre ebatları olmalı, meguers çanta yükseklik bilen var mı ya da çanta öneren?
Ben de bu tarz bir çanta arıyorum aslında. Dondurma dolabı kasası kullanıyorum kullanışlı oluyor ama bagaj havuzum yüzünden baya kayıyor. Uygun Bi çanta bulamazsam buna kaplama yapmayı düşünüyorum
Ben de bu tarz bir çanta arıyorum aslında. Dondurma dolabı kasası kullanıyorum kullanışlı oluyor ama bagaj havuzum yüzünden baya kayıyor. Uygun Bi çanta bulamazsam buna kaplama yapmayı düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 7620
Ben denedim,fena değil gibi,parlaklığa katkısı varmı var ama o toz çekme özelliği hala devam ediyor.arabaya tozu yapıştırdığı için şu bsd ye bi alışamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi