Hızlı Soru - Cevap

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #2,421
Ben denedim,fena değil gibi,parlaklığa katkısı varmı var ama o toz çekme özelliği hala devam ediyor.arabaya tozu yapıştırdığı için şu bsd ye bi alışamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
C2V3 de BSD de toz çekiyor. Hatta C2V3’ün çok bir etkisi olduğunu da gözlemlemedim. Karıştırınca da sonuç değişmiyor pek tabii. BSD’yi P32 veya V07 ile karıştırmayı deneyin.

Son düzenleme:

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Meguiars şuan tek seçenek görünüyor güzelde aslında, yükseklik 30 cm miş sanırım, acele etmeyim dedim belki bir yerden daha kullanışlısı bulunur.
Meguiars tavsiye ederim bütün spreylerim malzemelerim içine sığıyor alın sıkıntı yaşamazsınız. Boyu gayet yeterli. Daha kullanışlısını bulmak baya zor ben de araştırmıştım.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Wax parlatır. Plastik koruyucu ürünler sadece boyasız plastiğe uygun.
Yukarıda tavsiye edildiği gibi chemical guys mat ürünler var. Mat jetseal öneririm.
Bulamazsanız link verebilirim

SalihAccentera

Çaylak Detaycı
Üye
fırçasız yıkama şampuanı aldım ağır kirli yerler için ancak arabayı 4-5 ayda bir yıkıyorum ondada fazla ilgilenecek zamanım olmuyor bu şampuanı kaportaya sıksam durulasam zarar verirmi 4-5 ayda bir yapacağım (içeriğinde %18 kostik varmış) bence kirli durmasından iyidir

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
fırçasız yıkama şampuanı aldım ağır kirli yerler için ancak arabayı 4-5 ayda bir yıkıyorum ondada fazla ilgilenecek zamanım olmuyor bu şampuanı kaportaya sıksam durulasam zarar verirmi 4-5 ayda bir yapacağım (içeriğinde %18 kostik varmış) bence kirli durmasından iyidir
4-5 ayda zaten olan oluyordur, kullanın.

K.İ.T.T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
bence kostik ile yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi onun yerine çift kovayla ya siz uğraşın ya da adam akıllı detail yapan birine verin o yıkasın eğerki arabam temiz görünsün derseniz o sizin bieceğiniz iş..

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Benzinliklerde yıkayın en kötü. Kostiği direk sıkarsanız plastik aksamda kötü sonuçlar verir.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Tesisata Monte Edilen 1/2 İnç Manyetik Kireç Önleyici Cihaz - n11.com

Şöyle bir kireç filtresi kullan varmı aramızda şok iyi işe yaradığı söylentileri var ama son kullanıcı yorumu daha önemli benim için
Tam olarak kireç önlemeye faydası olmaz ama bu filitrelerde kirecin dengesini bozup yapılmasını engelleyen durumlar oluyor. Tam kireç çözmek için tuzlu reçineli sistem gerekiyor. Bizim burada kireç çok olduğu için bina girişine reçineli sistemden kurduk. Ama onun kurulum tuz maliyeti yüksek gelir diye düşünürseniz yeriniz müsaitse benim yaptığım bir sistem var ters ozmos içme suyu arıtmasını 500 lt lik su deposunda biriktirip makinayı ona bağlayıp %95-98 oranın da filitre edilmiş su elde ediyorum.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ