Hızlı Soru - Cevap

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,441
Tam olarak kireç önlemeye faydası olmaz ama bu filitrelerde kirecin dengesini bozup yapılmasını engelleyen durumlar oluyor. Tam kireç çözmek için tuzlu reçineli sistem gerekiyor. Bizim burada kireç çok olduğu için bina girişine reçineli sistemden kurduk. Ama onun kurulum tuz maliyeti yüksek gelir diye düşünürseniz yeriniz müsaitse benim yaptığım bir sistem var ters ozmos içme suyu arıtmasını 500 lt lik su deposunda biriktirip makinayı ona bağlayıp %95-98 oranın da filitre edilmiş su elde ediyorum.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Abi depo sistemi için maalesef yerim yok ben ya sistem girişine yada yıkadığım musluğa takayım dedim tuzlu reçineli olanlar 3 hazneli arıtma sistemi gibi olanlarmı abi

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
aracın içi için genel temizleyici tavsiyeniz ne olurdu ? (5 Litre olarak almak istiyorum)
Dışından çok içini daha sık temizlemeyi düşünüyorum,hijyen takıntım var.
Koltuklarda kadife
cevaplar için sağolun
Apc olarak Valet Pro Apc, Koch Chemie GS, AF Verso kullanılabilir.
Koltuklar alkantra ise Koch Chemie PoStar almanızı tavsiye ederim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi depo sistemi için maalesef yerim yok ben ya sistem girişine yada yıkadığım musluğa takayım dedim tuzlu reçineli olanlar 3 hazneli arıtma sistemi gibi olanlarmı abi
Google da Su yumuşatma olarak aratırsan sistem çıkıyor. Kalite kalite farklarda var.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Piano black göğüs için temizlik sonrası kılcal çizik kapatıcı ne önerirsiniz? Plastx alsam bu görevi yapar mı acaba :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Piano black göğüs için temizlik sonrası kılcal çizik kapatıcı ne önerirsiniz? Plastx alsam bu görevi yapar mı acaba :)
Orada kapatıcı çok mantıklı olmaz Plastx o görevi yapmaz ama aşındırarak çizik alır. Çizik Durumuna göre Çizikler azalmış veya yok olmuş olur.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Orada kapatıcı çok mantıklı olmaz Plastx o görevi yapmaz ama aşındırarak çizik alır. Çizik Durumuna göre Çizikler azalmış veya yok olmuş olur.

Folyo kaplama felan olabilirmiki en çok kullanılan yere vites kenarları piano black yapmışlar en ufak birşeyde çiziliyor telefon koysan kılcaz çizik oluyor.

Denver

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaslar aracın motorunda beklemiş çamur var heryerinde 3d orange ile giriştim ama banamısın demedi %30 anca aldı ne yapmamı önerirsiniz

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Folyo kaplama felan olabilirmiki en çok kullanılan yere vites kenarları piano black yapmışlar en ufak birşeyde çiziliyor telefon koysan kılcaz çizik oluyor.
Folyoyu orada durdurabilecekseniz olur ama bu sefer folyo çizilecem görüntü yine çizikli olacak.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Folyoyu orada durdurabilecekseniz olur ama bu sefer folyo çizilecem görüntü yine çizikli olacak.

Orjinalinde koruma için folyo yapmışlar tabi zamanla kıyıdan köşeden kalkma yapıyor yenilemek gerekir lakin dediğiniz gibi ondada çizikler belli olur hemde folyo altında kabarcık felan oluyor.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Cevizin ph değerini bilen var mı?
Ben ölçtüm böyle çıktı. Acaba benim ph kağıtları bozuk mu

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

Ölçüm doğru, cevizin ph yüksek ancak waxa yada korumaya etkisi yok, ph nötr vp citrusdan daha az zararlı bizim gözlemlerimizde.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Ölçüm doğru, cevizin ph yüksek ancak waxa yada korumaya etkisi yok, ph nötr vp citrusdan daha az zararlı bizim gözlemlerimizde.
Özgür teşekkür ederim bilgilendirme için.
Mal ceviz
Köpük aparatıyla uygulamak ve güzel köpük alabilmek için Kaç ml kullanmak gerekiyor bilgin var mı peki?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Cevizin ph yüksek autobrite magic foamında buna benzer bir ph var ama iki üründe konusunda wax ve korumaya zarar vermeden işini yapan favori ürünlerim.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Cevizin ph yüksek autobrite magic foamında buna benzer bir ph var ama iki üründe konusunda wax ve korumaya zarar vermeden işini yapan favori ürünlerim.

Doğrudur abi ben boya korumaya zarar vermiyor diye direk ph 5.5 düşünmüştüm

Magifoam i deneyeceğim zaman onunda ph derecesine bakacağım

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
F
Özgür teşekkür ederim bilgilendirme için.
Mal ceviz
Köpük aparatıyla uygulamak ve güzel köpük alabilmek için Kaç ml kullanmak gerekiyor bilgin var mı peki?

foam lance ile kullanımdan bahsediyorsan, 50-100 ml gibi koyulabiliyor. Tabi bu beklentiye göre değişir.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Ürünlerin ph'ı sizleri yanıltmasın. Yani tek kıstas ph değil. Özgür'ün ve Süleyman abinin söylediklerinin altına imzamı atıyorum :atess:

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Ürünlerin ph'ı sizleri yanıltmasın. Yani tek kıstas ph değil. Özgür'ün ve Süleyman abinin söylediklerinin altına imzamı atıyorum :atess:
reis yukarıda süleyman abinin yorumuna cevap olarakta yazdığım gibi ben korumaya zarar vermediğini hatırladığımdan direk ph 5.5 olarak düşünmüştüm. böyle yüksek çıktığını görünce şaşırdım sadece. yoksa sizlere güvenmemek gibi bir durum söz konusu değil :utan: