Hızlı Soru - Cevap

mrcaky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Öne çıkan konu #2,521
Dün basşıma geldi spraylerim yeterli olmadığı için içindekini değiştirmek istedim, 3dorange vardı birinde naparsam çıkmadı, sıcak suyla felan denedim yok, en son her derde deva meşhur bulaşık deterjanımız fairy içine az döktüm sonra sıcak su ile çalkaladım az beklettim sonra duruladım buseferde bulaşık deterjanının kokusu sinmiş lanet gelsin dedim bişey olmaz sonuçta okadar yıkadım.
Dün aynı sorunla mücadele ettim resmen sıcak su önemli 1e 1 apc ile sıcak suyu çalkaladım bolca izopropil alkol ile bolca çalkaladım pril ile çalkaladım hep sıcak su kullandım en sonra kokusu dahi kalmadı. :)

birde şişenin fıs fısı bozulmuş zannettim çalışmıyordu su doldurup 10-15 kere fıslayınca oda düzeldi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ekli dosyayı görüntüle 8137
Ekli dosyayı görüntüle 8138
Ekli dosyayı görüntüle 8139

Kokunun arkadaşımın aracını getirdiği duruma bakın. Bu tür ürünleri aracın plastik aksamına değdirmeyelim, geri dönüşü olmayan neticeler bırakabiliyor.
Ben araç içerisinde koku kullanılmasına da karşıyım esasen. Küçücük bir alanda sürekli o kimyasalı solumak doğru değil.

Fotoğraftaki durum ise çok üzücü gerçekten.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ekli dosyayı görüntüle 8137
Ekli dosyayı görüntüle 8138
Ekli dosyayı görüntüle 8139

Kokunun arkadaşımın aracını getirdiği duruma bakın. Bu tür ürünleri aracın plastik aksamına değdirmeyelim, geri dönüşü olmayan neticeler bırakabiliyor.
kullanıcı hatası üstad. bu asmalı kokularda çok yogun esaslar barındırıyor uzun süreli bu ve benzeri yüzeylerle teması bu sonucu dogurmuş.
kullanımlarında elle temas bile etmemesi gerekli kaldı ki üründen maksimum sonuç almak adına zeki arkadaş klima hava çıkış ızgarılıgına takmaya çalışmış anladıgım kadarıyla sonuç ortada.
bir uyarıda sprey kokularında sert plastik zeminlere sıkıldıgında geldigi ve derhal silinmesi olsun. mümkün mertebe halı yüzeye eşit dagılımla sıkılması gerekli. ve tabi kaliteli su bazlı kokular kullanılmalı.
arkadaşınada geçmiş olsun üstad. kulaga küpe bu olsa gerek.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
kullanıcı hatası üstad. bu asmalı kokularda çok yogun esaslar barındırıyor uzun süreli bu ve benzeri yüzeylerle teması bu sonucu dogurmuş.
kullanımlarında elle temas bile etmemesi gerekli kaldı ki üründen maksimum sonuç almak adına zeki arkadaş klima hava çıkış ızgarılıgına takmaya çalışmış anladıgım kadarıyla sonuç ortada.
bir uyarıda sprey kokularında sert plastik zeminlere sıkıldıgında geldigi ve derhal silinmesi olsun. mümkün mertebe halı yüzeye eşit dagılımla sıkılması gerekli. ve tabi kaliteli su bazlı kokular kullanılmalı.
arkadaşınada geçmiş olsun üstad. kulaga küpe bu olsa gerek.
Aynen katılıyorum üstad, bende bir örnek teşkil etmesi adına resimleri paylaştım. Çok masum görünen bir ürün ama verdiği hasarın dönüşü yok.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Adams total İnterior detailer ın klasik apc lerden farkı nedir? Bir de sulandırma oranı belirtilmemiş ürün açıklamalarında? Kullananlar varsa memnunlar mı?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Adams total İnterior detailer ın klasik apc lerden farkı nedir? Bir de sulandırma oranı belirtilmemiş ürün açıklamalarında? Kullananlar varsa memnunlar mı?
Sulandırılmıyor, hem temizlik hem koruma gibi düşünebilirsiniz onu. İkisi bir arada ürün

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Adams tid 1 şişe bitirmişliğim var ancak apc sınıfında temizleyici bi ürün değil.Af spritz gibi düşünebilirsiniz iç plastik suni deri ve plastik aksamı hafif temizler ve ipeksi bi görüntü bırakır.Apc gibi kir sökmez bilginiz olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bu benim led farlara yükseklik ayarı yapılabiliyor mu bilgisi olan varmı ? Çok aşağı bakıyor göz almasın diye yapmışlar büyük ihtimalle ama bu sefer ben göremiyorum :)

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bu benim led farlara yükseklik ayarı yapılabiliyor mu bilgisi olan varmı ? Çok aşağı bakıyor göz almasın diye yapmışlar büyük ihtimalle ama bu sefer ben göremiyorum :)
Acikcasi ben fabrikasyon ledlerde ayar durumunun olmadigini dusunuyordum fakat bir ara far sokuldugunde farin arka kisminda uzun ve kisa far icin ayri iki yuvarlak cevirmeli ayar butonu oldugunu okudum. Sahsen dogruysa bile guvenlik acisindan cok kurcalamanizi tavsiye etmem sonra sikinti yasanirsa sorumluluk almayayim

Sent from my iPhone using Tapatalk

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Led farlarda kendinden yükseklik ayarı var normalde ancak benim aracın da led farları çok aşağı seviyede. Dediğiniz gibi bazen zorlanıyorum.

308 forumlarında led farlara da serviste yükseklik ayarı yapıldığı yazılmış. Muhtemelen sizin aracınız da küçük bir ayar ile istediğiniz seviyeye gelecektir.

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Far ın üstünde ayar yapma düğmesi (torna vida ile çevrilebilen) olsa gerek diye tahmin ediyorum.