Bu durumu ben yaşadım ocakta meguiarstan pasta cila yaptırdığımı forumda da bahsetmiştim sen de biliyorsun. Ne zaman çizikler geri gelecek diye bekledim tam 3 buçuk ay oldu takip ettim ve sonunda çiziklerim dehşetvari şekilde en sonki yıkamam olan 2 hafta önceki b33 ve cevizli ön yıkamamın ardından kendini gösterdi şok oldum. Önce dedim ben yapmış olabilir miyim ama imkanı yok bu kadar kötü çiziği yapmama.
Tahminim şu ki; kullandığım kaliteli, ph dengeli ürünler ve güvenli yıkamam sayesinde çiziklerin geri gelmesini baya bir geciktirmişim ki çizikler 3 ay sonra tam anlamıyla geri geldi ilk önce kılcalları gördük sonra arkası bir monalisa tablosu gibi ortaya çıktı
Uzun lafın kısası herkesin dediği gibi meguiarsın pastaları dolgu yapmakta. O nedenle şuan tekrardan el ile pasta yapabileceğim ürünler bakıyorum auto glym srp, af tripple ve hd speed gibi dolgu özelliği olan ürünlerden birini alacağım maddi imkansızlık sebebiyle polisaja ayıracak param yok malesef.
Biraz içimi dökmek gibi oldu kusura bakmayın en son yıkamadan sonra içimdeki hevesim gitti çizikleri görünce. Oysa ki artık araç yıkarken çizilmesin diye havlulara, şampuanlara kovalara fırçalara verdiğim tonlarca para yaptığım büyük yatırım gözümün önünde çöp gibi oldu