Dediğiniz üründen yok elimde o sebeple kesin bir şey söyleyemeyeceğim. Ph nötr bir ürün ancak bu durum tek başına belirleyici bir etmen mi bilemiyorum.
Edit: Bu arada PW sanırım 2 senedir duruyordu o şişede. Beni de şaşırttı.
bir dahakine el frenini en düşük seviyede deneyeyim, yine olursa dediğiniz gibi çekmemek mantıklı. İnternette biraz araştırdım zararı yok diyenlerde yazıyordu ama bilemedim
Kısa vadede delinmez lakin işi garantiye almakta herzaman fayda var. Marketten cam şu şişesi alırsanız maliyeti uygun hem artık şekilleri de güzel dolapta gönül rahatlığıyla saklayabilirsiniz. Kimyasala dayanımı şişelere alışamadım. Pek çok kez kapaklarının da deforme olduğunu gördüm bu arada.
normal bir genel temzlik amacı plastiğe kullandım eşimin arabası opel corsa 2011 model plastiğe sürerken köpük zaten az köpürmesine rağmen simsiyak oldu devam etmeden sildim torpido ağardı beze boyası geldi torpido yadeğişecek ya boyanacak
burada ürüne pek kabahat bulmayalım bence zarar vermez diye bir garanti kimse vermez veremezde.Ph 12,5 olan bir malzeme ve gsgerçekten güçlü bir temizleyici.Bu yüzden kullanmadan önce çeşit çeşit yerlerde deneyip 1 gün bekleyip öyle kullanmak lazım ürünleri.Anladığım kadarıyla bu zamana kadar inner clean kullanmışsınız inner clean güçlü bir ürün değildir ondan dolayı zarar vermemiştir veya çok az bir olaılıkla fabrika boyayı atamamıştır vs birçok etken var
Sizede arkadaşınızada geçmiş olsun. Bende hep övüldüğü ve ph nötr olduğu için yeni almıştım. Görünmeyen bir yerde denemeden kullanmayım o vakit. Aslında hangi ürün olursa olsun bunu yapmak, zarar vermediğini görüp sonra uygulamak lazım. Tekrar geçmiş olsun.
Kısa vadede delinmez lakin işi garantiye almakta herzaman fayda var. Marketten cam şu şişesi alırsanız maliyeti uygun hem artık şekilleri de güzel dolapta gönül rahatlığıyla saklayabilirsiniz. Kimyasala dayanımı şişelere alışamadım. Pek çok kez kapaklarının da deforme olduğunu gördüm bu arada.
artık ürün içerigi nedir ne yapar ona göre şişe seçimi benim adıma geride kaldı. karışm yapmaya başladıgımdan beri farklı denemeler sonucu hiç risk almamak adına büyük bir dönüşüm başlattım. cam şişe kullanımına yöneliyorum. uygulama şişelerinin işleri bittiginde ayrı sınıflandırılmış cam kullanmaya başladım.
hatta az öz kullandıklarım direk cam işşede duruyor. bir kaç örnek resim veryim. kimse yanlış anlamasın ama. amaç sadece şişe.
Merhabalar Araca 12 gün önce kil ipa ardından carnauba wax uyguladım 12 gün geçti basınçlı su dışında bir yıkama görmedi araç. Şimdi sorum şu A1 plus wax ı desteklemek içün elimde sonax turuncu carnauba ve arexon sık sil cila var hangisini uygulayayım öneriniz nedir
Merhabalar Araca 12 gün önce kil ipa ardından carnauba wax uyguladım 12 gün geçti basınçlı su dışında bir yıkama görmedi araç. Şimdi sorum şu A1 plus wax ı desteklemek içün elimde sonax turuncu carnauba ve arexon sık sil cila var hangisini uygulayayım öneriniz nedir
Bence önce eldekileri kullan. Sonuçta para vermişsin. 50/50 ikisini de uygula, parlaklıklarını, waxa tutunmalarını ve waxa zararlarını gözlemle. Ona göre devam et.
Bence önce eldekileri kullan. Sonuçta para vermişsin. 50/50 ikisini de uygula, parlaklıklarını, waxa tutunmalarını ve waxa zararlarını gözlemle. Ona göre devam et.
Puris a plus pastadır wax değildir.Pasta uygulayıp üstüne bir şey uygulamadıysanız ikisinide uyguayabilirsiniz.Sıkıntı olmaz.Ama güzel bir koruma ürünü uygulamanızı(wax,sealant) öneririm. Elinizdekiler günü kurtarır tarzda şeyler.