Hızlı Soru - Cevap

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bu kötü oldu işte :D kokusu korkuttu beni anfs için bir yorumunuz var mı?
Dediğiniz üründen yok elimde o sebeple kesin bir şey söyleyemeyeceğim. Ph nötr bir ürün ancak bu durum tek başına belirleyici bir etmen mi bilemiyorum.

Edit: Bu arada PW sanırım 2 senedir duruyordu o şişede. Beni de şaşırttı.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
bir dahakine el frenini en düşük seviyede deneyeyim, yine olursa dediğiniz gibi çekmemek mantıklı. İnternette biraz araştırdım zararı yok diyenlerde yazıyordu ama bilemedim
Siz bana güvenin. Demirtozu sökücüler izolesiz yüzeylerde paslanmayı arttırıyor. Boyalı yüzeylerde herhangi bir zararını biz de henüz görmedik.

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
2sinin de delme ihtimali var en sağlıklısı cam şişeye koyup kaldırmak sonra kullanacağınız zaman ölçerek içinden istediğiniz miktarını kullanmak.
Şimdilik normal pet şişeden kalın Pete aldım dediğiniz gibi cam veya kimyasal dayanıklı şişe temin edene kadar delinmez inşallah :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Şimdilik normal pet şişeden kalın Pete aldım dediğiniz gibi cam veya kimyasal dayanıklı şişe temin edene kadar delinmez inşallah :)
Kısa vadede delinmez lakin işi garantiye almakta herzaman fayda var. Marketten cam şu şişesi alırsanız maliyeti uygun hem artık şekilleri de güzel dolapta gönül rahatlığıyla saklayabilirsiniz. Kimyasala dayanımı şişelere alışamadım. Pek çok kez kapaklarının da deforme olduğunu gördüm bu arada. :)

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
normal bir genel temzlik amacı plastiğe kullandım eşimin arabası opel corsa 2011 model plastiğe sürerken köpük zaten az köpürmesine rağmen simsiyak oldu devam etmeden sildim torpido ağardı beze boyası geldi torpido yadeğişecek ya boyanacak
burada ürüne pek kabahat bulmayalım bence zarar vermez diye bir garanti kimse vermez veremezde.Ph 12,5 olan bir malzeme ve gsgerçekten güçlü bir temizleyici.Bu yüzden kullanmadan önce çeşit çeşit yerlerde deneyip 1 gün bekleyip öyle kullanmak lazım ürünleri.Anladığım kadarıyla bu zamana kadar inner clean kullanmışsınız inner clean güçlü bir ürün değildir ondan dolayı zarar vermemiştir veya çok az bir olaılıkla fabrika boyayı atamamıştır vs birçok etken var

SalihAccentera

Çaylak Detaycı
Üye
Sizede arkadaşınızada geçmiş olsun. Bende hep övüldüğü ve ph nötr olduğu için yeni almıştım. Görünmeyen bir yerde denemeden kullanmayım o vakit. Aslında hangi ürün olursa olsun bunu yapmak, zarar vermediğini görüp sonra uygulamak lazım. Tekrar geçmiş olsun.
teşekkür ederim koch ürünlerini samöıyorum artık alacagimi cuunku bir tek bende zarar vermedi arkadasimin connectede zarar verdi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Kısa vadede delinmez lakin işi garantiye almakta herzaman fayda var. Marketten cam şu şişesi alırsanız maliyeti uygun hem artık şekilleri de güzel dolapta gönül rahatlığıyla saklayabilirsiniz. Kimyasala dayanımı şişelere alışamadım. Pek çok kez kapaklarının da deforme olduğunu gördüm bu arada. :)
artık ürün içerigi nedir ne yapar ona göre şişe seçimi benim adıma geride kaldı. karışm yapmaya başladıgımdan beri farklı denemeler sonucu hiç risk almamak adına büyük bir dönüşüm başlattım. cam şişe kullanımına yöneliyorum. uygulama şişelerinin işleri bittiginde ayrı sınıflandırılmış cam kullanmaya başladım.
hatta az öz kullandıklarım direk cam işşede duruyor. bir kaç örnek resim veryim. kimse yanlış anlamasın ama. amaç sadece şişe.
PicsArt_05-02-09.45.06.jpg 20190502_211614.jpg

Son düzenleme:

ozcannyasin

Acemi Detaycı
Üye
Merhabalar Araca 12 gün önce kil ipa ardından carnauba wax uyguladım 12 gün geçti basınçlı su dışında bir yıkama görmedi araç. Şimdi sorum şu A1 plus wax ı desteklemek içün elimde sonax turuncu carnauba ve arexon sık sil cila var hangisini uygulayayım öneriniz nedir

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Merhabalar Araca 12 gün önce kil ipa ardından carnauba wax uyguladım 12 gün geçti basınçlı su dışında bir yıkama görmedi araç. Şimdi sorum şu A1 plus wax ı desteklemek içün elimde sonax turuncu carnauba ve arexon sık sil cila var hangisini uygulayayım öneriniz nedir
Her iki ürünün de temizleme özelliği var. Dolayısıyla hangisini uygularsanız uygulayın waxtan kullandıkça götüreceklerdir.

ozcannyasin

Acemi Detaycı
Üye

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Puris a plus pastadır wax değildir.Pasta uygulayıp üstüne bir şey uygulamadıysanız ikisinide uyguayabilirsiniz.Sıkıntı olmaz.Ama güzel bir koruma ürünü uygulamanızı(wax,sealant) öneririm. Elinizdekiler günü kurtarır tarzda şeyler.