Hızlı Soru - Cevap

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
koch pw ile benzer ürün demekki satışına başnamış. zamanında pw çıktıgında 1lt bölünmüş almıstım mübarek bereketli ürün üstadlardan birisi karşılastırma yapsa da belki yönelimimiz deişir sonuçta seviyorum böyle ürünleri pratikliklik bakımından .

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@cermen_555 bölüp satarlarsa (sanmıyorum) bu firma saçma bir şekilde aynı ürünü başka isimle yüksek fiyatla küçük ambalajda satar genelde çünkü, muadili kesin polar seal dır. kapıştırırız ama zor görünüyor ne idigi belirsiz ürüne kimse 5lt 360 kusura girmez. Polar 130 kusur alınabilir. seyreltme lance ile 1/50 . Benzinciler için farklı oranlar test edillebilir.

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
@cermen_555 bölüp satarlarsa (sanmıyorum) bu firma saçma bir şekilde aynı ürünü başka isimle yüksek fiyatla küçük ambalajda satar genelde çünkü, muadili kesin polar seal dır. kapıştırırız ama zor görünüyor ne idigi belirsiz ürüne kimse 5lt 360 kusura girmez. Polar 130 kusur alınabilir. seyreltme lance ile 1/50 . Benzinciler için farklı oranlar test edillebilir.
Bi babayiğit ortak alım yapar bence :)

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
M700 sprey sisede tutan varmi arkdaslar yani tetik kismi bozulmadan biten hizli cilalarin siselerini degerlendiriyorum fakat ilkinde bisey yok aradan zaman gecince tetige bastgimizda tetik kismi takili kaliyo suyla durlamadan bozulmicak sprey basligi varmi :dusun:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
M700 sprey sisede tutan varmi arkdaslar yani tetik kismi bozulmadan biten hizli cilalarin siselerini degerlendiriyorum fakat ilkinde bisey yok aradan zaman gecince tetige bastgimizda tetik kismi takili kaliyo suyla durlamadan bozulmicak sprey basligi varmi :dusun:
M600-m700 için zor hepsi bozulur ister istemez

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aynı sorunu ben m600 ile yaşadım. işim bittiğinde başlığını yıkıyorum ve temiz su ile fıslıyorum. Bu yöntemi kullandığımdan beri uzun zamandır bozulmadı başlık.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Az kirli araçta basınçlı şişe 1 litre suya kaç ml ceviz koymalıyım. İsraf etmiyim cevizimi!

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
CG şişede M600 1 seneden fazla duruyor. Bir sıkıntı olmadı.

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Sizce polisaja girmeden aracın yüzeyini temizlemek azda olsa parlatmak için demir tozu temizliği sonrasında Mavi Auto Finesse kil en son Zymöl sıvı cila uygulamak mantıklı mı? Sizin önerileriniz nedir? Aynı uygulamayı jantlarada yapmayı planlıyorum yararlı olur mu?

bilalyildirim

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Avrupa
Yaklaşık 100-150 mL Sonax BSD ile 500 mL Adam's quick detailerım var ikisini birleştirsem cgv07-bsd ikilisi gibi başarılı bir karışım olur mu? Daha önce deneyen oldu mu?