Hızlı Soru - Cevap

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #3,221
Kurulama havlusu için yıkama tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Ben ilk yıkama için elde granül sabun kullandım. yapısını bozmuş olamam değil mi :D ?
Tüm bezler için perwoll bakım onarım sarı olanı. Yumuşatıcı gözüne de biraz beyaz sirke. 40 derece yıkama yeterlidir. kurulama havlunuz kirlenmemesi gerekir mantıken. Diğer bezler çok çok kirli olur ise arada nadiren 60 derece olabilir ama 40 derece yeterlidir. Kurulama havlularını diğer bezlerle birlikte atmamanızı öneririm. Ben hızlı yıkama yapıyorum her 2 kullanımda 1.

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
@onurçiko, @allper8, @nuriksari,

Tüm cevaplar için teşekkür ederim. ben ilk yıkama için ılık suda elde yıkayarak cok kötü birşey yapmadım o halde :D
bundan sonrası içinde nuri bey ve sizlerin dediği gibi zaten havlu kirlenmeyeceğinden 2 yıkamada 1 perwoll ile 30 derece uygundur.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Araçtaki piano black b sütunu ve yine içteki bazı piano black trimler için 3d nin bu all in one ürününü önerir misiniz? Elle uygulama yapma şansım var yalnızca
3d-hd-speed-all-in-one-oto-pasta-cila.gif

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Araçtaki piano black b sütunu ve yine içteki bazı piano black trimler için 3d nin bu all in one ürününü önerir misiniz? Elle uygulama yapma şansım var yalnızca
Ekli dosyayı görüntüle 11433
Ürün elinde varsa dene tabiki. Ama özellikle alacaksan bu iş için tavsiye etmem. Beklentine bağlı ama tatmin etmesi zor hele ki elle. Elinde pasta varsa onu dene dış pianolar için ama elle iyi sonuç zor. İç mekan piano ayrı bir dünya zaten. El ile olacak gibi değil hele ki hd speed ile.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürün elinde varsa dene tabiki. Ama özellikle alacaksan bu iş için tavsiye etmem. Beklentine bağlı ama tatmin etmesi zor hele ki elle. Elinde pasta varsa onu dene dış pianolar için ama elle iyi sonuç zor. İç mekan piano ayrı bir dünya zaten. El ile olacak gibi değil hele ki hd speed ile.
El ile uygulama için hangi ürünü önerirsiniz?

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Magic dressing nasıl bulabilirim,nedense satışı az ve soruyorm stok yok

Bildiğiniz aktif satıcı paylaşırsanız sevinirim

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Magic dressing nasıl bulabilirim,nedense satışı az ve soruyorm stok yok

Bildiğiniz aktif satıcı paylaşırsanız sevinirim
Eğer istanbuldaysanız elimde biraz var cuma gününden önce bölüp verebilirim cumartesi günü şehir dışına çıkacağım. Ben temizlik Madeninden almıştım oraya da bakabilirsiniz.

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Kesinlikle ortak alım fiyat açısından mantıklı olacaktır isteyenlere cumartesiye kadar 1.5 litre bölebilirim. Dm atmanız yeterli. Cuma günü direkt bölüşürüz. Not:Bölüşürken şişenize dikkat edin biraz sert dayanıklı bir malzeme olursa iyi olur Solvent Bazlı olduğundan sıkıntı çıkabiliyor ben annemin sirke içerikli temizleyicisinin şişesine koydum. Şimdilik sıkıntı yok gibi umarım olmazda.

Ekli dosyalar

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Arkadaşlar merhaba . Autoglym in yeni ıslak hızlı cila ürününü merak ediyorum coat it epey karşıma çıkıyor hali hazırda 1 yıldan fazladır koch chemi pw kullanıyorum flowey x50 de denedim. Kullananların yorumları nedir boncuklanma güzel duruyor ama parlaklık ne düzeyde tam bı kullanıcı yorumu bulamadım tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Arkadaşlar merhaba . Autoglym in yeni ıslak hızlı cila ürününü merak ediyorum coat it epey karşıma çıkıyor hali hazırda 1 yıldan fazladır koch chemi pw kullanıyorum flowey x50 de denedim. Kullananların yorumları nedir boncuklanma güzel duruyor ama parlaklık ne düzeyde tam bı kullanıcı yorumu bulamadım tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok bi fark oluşturacağını sanmam,koch pw de ne görürseniz aşağı yukarı aynı performansı alırsınız.bu tarz ürünlerde benim bildiğim nanolex washcoat başı çeker

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi