Hızlı Soru - Cevap

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Kaput filmi olarak marka model öneriniz nedir.
Hocam merhaba,

Ben kullanmadım ama Stek markası oldukça övülen, kullanılan ve kaliteli bir marka. Benim aracımda da kaput filmi var ben de söküp Stek Dynoshield modeline geçmek istiyorum. Biraz fiyatlıdır kendileri :).. Kalite hiçbir zaman ucuza alınamaz tabii ki :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar diyarbakır ya da batman civarı pasta cila yapacak kimse veya önereceğiniz kimse var mı acaba?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sarı 360 derece, lacivert kimyasala dayanıklı, kırmızı asidik.

Sayın Adminim, sprey şişede renk bir şey ifade etmiyor diye biliyorum ben. Keza bende 1 lt. 360 ve çift atımlı kırmızı renk var? Bir yanlışınız olmasın? Pompa şişelerde fark vardır belki ama spreylerde fark yok bildiğim kadarıyla.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Sayın Adminim, sprey şişede renk bir şey ifade etmiyor diye biliyorum ben. Keza bende 1 lt. 360 ve çift atımlı kırmızı renk var? Bir yanlışınız olmasın? Pompa şişelerde fark vardır belki ama spreylerde fark yok bildiğim kadarıyla.
Aşağıdaki sayfada ve açıklamalarda da dediğim gibi. Sarı şişenin açıklamasına baktığınızda "Pompanın ve tankın tabanının renkle işaretlenmesi, kullanılan kimyasal maddenin veya temizleme bölgesinin kolayca tanınmasını sağlar" ifadesi var.

Profesjonalne opryskiwacze techniczne - Opryskiwacze

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Kwazarda 360 derece, kimyasala dayanıklı gibi ayrımlar var ama her kategori içerisinde renk seçenekleri var aynı özellikte sprey şişe elinizde 1 den fazla olduğunda renklerine göre kendiniz içeriğini ayırt edebilmeniz için , yoksa renklerine göre özelliği değişmiyor şişelerin özellikleri üstlerindeki simgelerden ayırt edilebiliyor. Yurt dışındaki satışı böyle zira ülkemize sanki her kategoriden ayrı renk getirilmiş gibi bu yüzden biz rengine göre değişiyor yanlışına düşüyoruz yoksa yurt dışı sitelere bakarsanız aynı şişenin farklı renkleri satılıyor

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Kwazarda 360 derece, kimyasala dayanıklı gibi ayrımlar var ama her kategori içerisinde renk seçenekleri var aynı özellikte sprey şişe elinizde 1 den fazla olduğunda renklerine göre kendiniz içeriğini ayırt edebilmeniz için , yoksa renklerine göre özelliği değişmiyor şişelerin özellikleri üstlerindeki simgelerden ayırt edilebiliyor. Yurt dışındaki satışı böyle zira ülkemize sanki her kategoriden ayrı renk getirilmiş gibi bu yüzden biz rengine göre değişiyor yanlışına düşüyoruz yoksa yurt dışı sitelere bakarsanız aynı şişenin farklı renkleri satılıyor
Kırmızı (asidik) ve lacivert (alkalin) de renk seçeneği yok diye biliyorum. 360" ise birkaç seçenek var.

Fakat dediğiniz gibi önemli olan şişelerin üzerindeki işaretler.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Delikli yıkama kovasının özelliği nedir?
Mikrofiber bez temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
Kova delikli değil. Kovanın dibindeki grit guard denilen bir parça. Amaç eldiveni kovada temizledikten sonra kirlerin kova dibinde kalması.

Mikrofiber konusunda henüz mutabık kalamadık :D Ben 60 derecede, mikrofiber şampuan ile yıkıyorum.

sefakcl

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
Peluş kumaş mikrofiber havlu var temizlik malzemeleri satan yerden aldım kurulama havlusu olarak kullanayım mı yoksa detay için mi kullanmak gerekli