Hızlı Soru - Cevap

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #3,561
Bilemiyorum açıkçası yapışmadı
Ben evdekilere bir bakayım yarın. Bu sizin linkteki ürünle aynı yanlış değilsem. Ben iş yerindeki amerikalılardan aldım 15-20 adet. Ben çok memnunum. Bant ıslanınca felan hemen kendini bırakmıyor.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Ben evdekilere bir bakayım yarın. Bu sizin linkteki ürünle aynı yanlış değilsem. Ben iş yerindeki amerikalılardan aldım 15-20 adet. Ben çok memnunum. Bant ıslanınca felan hemen kendini bırakmıyor.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah Allah zaten bitti attımda zar zor tuttursamda suyu bırak rüzgarda çıkıyordu

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Arkadaşlar merhaba yarı mat torpido temizleyici bakıyorum. Bazen iç plastikleri solmus araçlar geliyor elimde spritz sonax Mat effect gibi ürünler zaten mevcut . Ama bı kademe daha koyuluk arıyorum önerisi olan var mı ?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Arkadaşlar merhaba yarı mat torpido temizleyici bakıyorum. Bazen iç plastikleri solmus araçlar geliyor elimde spritz sonax Mat effect gibi ürünler zaten mevcut . Ama bı kademe daha koyuluk arıyorum önerisi olan var mı ?

Ben bu konuda Chemical Guys Natural Shine'dan memnunum fakat yüzeyden çabuk gidebiliyor temasa bağlı başka ürün ararsanız Gyeon preserve de olabilir.

jhewild

Çaylak Detaycı
Üye
Merhabalar 2014 Doblo Premio Black aracım için boya üstüne bir katman oluşturacak ve koruma sağlayacak ürün arıyorum. Boya genel olarak çok iyi durumda değil ve en azından aşınmasını azaltmak istiyorum. Bunun için hızlı cilalar yeterli olur mu yoksa daha farklı bir ürün mü kullanmalıyız?

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Merhabalar 2014 Doblo Premio Black aracım için boya üstüne bir katman oluşturacak ve koruma sağlayacak ürün arıyorum. Boya genel olarak çok iyi durumda değil ve en azından aşınmasını azaltmak istiyorum. Bunun için hızlı cilalar yeterli olur mu yoksa daha farklı bir ürün mü kullanmalıyız?
Hocam ilk olarak hoşgeldiniz. Forum yöneticileri sizden kendinizi tanıtan bir başlık açmanızı isteyecekler. Tanışma bölümünde bir konu açarsanız sizi daha iyi tanıyabiliriz.
Sorunuza gelicek olursak üstadların uygulama yaptıkları konuları biraz inceleyebilirseniz ordan fikir edinebilirsiniz. Kısaca hızlı cila tam olarak bir koruma sağlamayacaktır. Bence ilk önce yüzeyi bir elden geçirmelisiniz :)

jhewild

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam ilk olarak hoşgeldiniz. Forum yöneticileri sizden kendinizi tanıtan bir başlık açmanızı isteyecekler. Tanışma bölümünde bir konu açarsanız sizi daha iyi tanıyabiliriz.
Sorunuza gelicek olursak üstadların uygulama yaptıkları konuları biraz inceleyebilirseniz ordan fikir edinebilirsiniz. Kısaca hızlı cila tam olarak bir koruma sağlamayacaktır. Bence ilk önce yüzeyi bir elden geçirmelisiniz :)
Cevabınız için teşekkür ederim. Kısıtlı bütçe ve zaman içerisinde kendi uğraşlarımla yapabileceğim uygulamaları araştırıyorum. Boyanın durumu şu an için yıkama ve kurulama sonrasında elimi boya üzerinde gezdirince az az toz şeklinde boyanın rengi elime geliyor. Sürekli antalya güneşine mağruz kaldığı için en azından koruma amaçlı bir şeyler yapmak istiyorum.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
aşınmasını azaltmak derken nasıl bir şey seramik belki azda olsa çözüm olurda boyanın iyi durumda olması lazım

jhewild

Çaylak Detaycı
Üye
boş ürün sonaxın cilaları hiç hoş değil soft99 fusso tavsiye ederim
Doğrudur ancak dediğiniz ürün ile sonax arasında 4 kat fiyat farkı var, aracımı yaklaşık 4-5 ay daha kullanacağım sonrasında değiştirmeyi düşünüyorum, bütçe kısa sürekli 100 lira civarında. Sonax mutlu etmez mi kısa vadeli?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Koch Chemie TopStar sanırım aradığınız tipte bir ürün. RefreshCockpitCare de bir kademe koyuluk veriyor. İkisine bir bakın derim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Flowey c4 tam aradığınız tarzda sanırım.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Selamlar :) yine ben :) aranızda performance power polisaj makinesi kullanan var mı ? bugün ufaktan bakma şansı buldum koçtaşta abiden rica ettim prize taktı 1.devir tamamen duruyor 2.devirde yüzeye değince duruyor ama 3-4-5 iyi gibiydi ama düz alan olmadığı için elime eldiven giyip elime sürttüm 3-4-5 te bir boğulma zorlanma vs oluyor mu ? Teşekkürler.

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Selamlar :) yine ben :) aranızda performance power polisaj makinesi kullanan var mı ? bugün ufaktan bakma şansı buldum koçtaşta abiden rica ettim prize taktı 1.devir tamamen duruyor 2.devirde yüzeye değince duruyor ama 3-4-5 iyi gibiydi ama düz alan olmadığı için elime eldiven giyip elime sürttüm 3-4-5 te bir boğulma zorlanma vs oluyor mu ? Teşekkürler.
Bende polisaj işine gireyim mi girmeyeyim mi diye çok kararsızım :utandim: İnsan bilmeyince mutlu olur ya benimkisi de o hesap konudan bi haber mutlu mutlu dolanıyorum :)

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Bende polisaj işine gireyim mi girmeyeyim mi diye çok kararsızım :utandim: İnsan bilmeyince mutlu olur ya benimkisi de o hesap konudan bi haber mutlu mutlu dolanıyorum :)
Müdür özel msj a pek bakmıyorsun sanırım :) ws yi göndermiştim.
Hastalık bâki ise eninde sonunda girilir girmektede fayda var ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi