Hızlı Soru - Cevap

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #3,801
Merhabalar,
Elimde daha önce kimyasaladamlardan aldigim kil(açık mavi olan) ve arkadaşa aldigimiz kil var. Görsel paylastigim iki kil arasinda renk tonu, etiket farkı var. Koyu renkli olan bana ucuz çinli killeri anımsattı. Sahte olabileceğini düşünüyorum. Fatura vs de gonderilmedi. Elinde bu şekilde köşeli etikete sahip vp kil olan var mi merak ettim. Ya da orjinalligini nasıl teyit edebiliriz?

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Detailbox a bir danışın derim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sizce geçici bir durum mudur? Yaşanıyor mu böyle durumlar Aliexpress'te?

Şuan Türkiye'ye gönderim yapılmıyor diyor.. Ben bir şeyi yanlış mı yapıyorum acaba? Bir kaç gün önce böyle bir şey yoktu...

1566387532551.png

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

Şuan Türkiye'ye gönderim yapılmıyor diyor.. Ben bir şeyi yanlış mı yapıyorum acaba? Bir kaç gün önce böyle bir şey yoktu...

Ekli dosyayı görüntüle 13900
ben böyle bir şey bekliyordum çünkü gelen ürünler dağıtıma çıkartılmıyor alıcılarda anlaşmazlık açıp para iadesi alıyor satıcınında böyle bir önlem alması doğal

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Gtechniq markasının en beğenilen detay ürünü nedir yada nelerdir arkadaşlar ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Ekli dosyayı görüntüle 13900
Ne yazık ki Mayıs ayından itibaren almış olduğum ürünlerin %90’ına itiraz açtım. Vergi mevzusu çıktı ve bir anda ürün teslimatı durdu. Eskiden 40 yolda bir itiraz açarken şimdi takipsiz her şeye itiraz açar oldum. Ne yazık ki ülkenin itibarı Çinli satıcılarda da sıfırlandı.

Noter

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar, demir tozu sökücü olarak, hem jant, hem de kaportada aynı ürünü kullanabilirimiyiz? Wax uygulamayı düşünüyorum Autoglym HDWAX var arkadaştan aldığım, mesela billbery alsam hem jantta, hemde kaportada kullanabilir miyim?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Arkadaşlar, demir tozu sökücü olarak, hem jant, hem de kaportada aynı ürünü kullanabilirimiyiz? Wax uygulamayı düşünüyorum Autoglym HDWAX var arkadaştan aldığım, mesela billbery alsam hem jantta, hemde kaportada kullanabilir miyim?
Bilbery demir tozu sökücü değildir. Sorunuza gelicek olursak kullananilirsiniz. Ph nötr olan ürünleri tercih edip hem jant hemde kaportada kullanılabilir.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
C6 o zaman merak ettiğim bi üründü aslında benimde

c6 dan memnun kalmadım yüzeyde yapay bir görüntü veriyor gözümde mat bir ürün evet ama sangi üstünden magic sponge geçilmiş gibi oluyor ve ne kadar eşit yaysamda iz bıraktığı yerler oluyor.Uygulaması çok saçma sürüyon 12-24 saat sonra bir kat daha atıyorsun falan saçma sapan bir ürün fiyatını haketmiyor.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşın dediği gibi dragons yada rrr da olur ama koch fb fiyat bazında daha uygun. Demirtozu ürünleri çok sıklıkla kullanılması pek uygun bir ürün değil bi birkaç olumsuz örneğini gördüm. Yazılarınızı baştan beri görüyorum o yüzden fb ye göre daha agrasif (güçlü) olduğunu düşündüğüm ürünleri biraz daha profesyönellere bırakalım biz hem aynı görevi görebilen hemde daha uygun ürün olan fb yi kullanalım derim nacizane tavsiyem.