Öne çıkan konu
#4,821
Zorlu kirden kastınız nedir? Buhar temizliğine ya da tornadoya ihtiyaç duyacak kadar zorlu bir kiriniz yoktur diye düşünüyorum.
Özellikle tavan için tornado ya da buharla temizlik riskli.
Şu ürünü alın, kirli bölgeye sıkın, temiz mikrofiber ile temizleyin. Varsa yumuşak bir ayakkabı fırçasıyla uygulayabilirsiniz. Tavanı ıslak bırakmayın, bu ürün köpük yapısı nedeniyle mümkün olduğunda az ıslatacak ve iyi temizlik yapacaktır.
Würth Araç İçi Temizleme Spreyi 500ml | Boyakoruma.com
Site temsilidir, başka sitelerde daha ucuza bulunabilir.
Tornado ile buhar makinesi farklı prensiplerle çalışan farklı temizlik yöntemleri. Ama kabaca tornadoda ilaç kullanma şansınız da var, buharlı temizlikte ise amacı gereği sadece sıcak su buharı ile temizlik var. Bilmiyorum belki ilaç ile kullanılan buharlı temizleyiciler de vardır, kesin konuşmayayım.
Şu video fikir verebilir;
Tavan-Taban Temizliği dk 13:50
Özellikle tavan için tornado ya da buharla temizlik riskli.
Şu ürünü alın, kirli bölgeye sıkın, temiz mikrofiber ile temizleyin. Varsa yumuşak bir ayakkabı fırçasıyla uygulayabilirsiniz. Tavanı ıslak bırakmayın, bu ürün köpük yapısı nedeniyle mümkün olduğunda az ıslatacak ve iyi temizlik yapacaktır.
Würth Araç İçi Temizleme Spreyi 500ml | Boyakoruma.com
Site temsilidir, başka sitelerde daha ucuza bulunabilir.
Tornado ile buhar makinesi farklı prensiplerle çalışan farklı temizlik yöntemleri. Ama kabaca tornadoda ilaç kullanma şansınız da var, buharlı temizlikte ise amacı gereği sadece sıcak su buharı ile temizlik var. Bilmiyorum belki ilaç ile kullanılan buharlı temizleyiciler de vardır, kesin konuşmayayım.
Şu video fikir verebilir;
Tavan-Taban Temizliği dk 13:50
Sonrasında ben Koch Chemie Green Starı köpürterek sıktım ve sihirli süngerle uyguladım ve mikrofiber bezle silerek nemini almaya çalıştım. bez bildiğin kirli arabanın yüzünü siliyorum gibi çamurlanıyordu.
24 saat bekledikten sonra tavan bu şekildeydi;
aradan bir hafta geçti tavanın sol arka tarafında bagaj kapağının yarısından sol arka yolcu tutamağı arası kusmuş. bunu nasıl temizleyebilirim ?
Bu arkadaş kalıpçı ve akü işleri ile de ilgileniyor. Tahminimce arabada sürekli yağlı ve yoğun kirli şeyler taşınıyor, yağlı el kirlerine çok maruz kalıyor tavan veya tutamaklar.