Zift sökücü ile çıkarabilirsiniz. Elinizde yoksa wd40 ile çıkarabilirsiniz o da yoksa benzin ile çıkarabilirsiniz ben en son janlatı söküp seramik yaparken çok problem olmuştu benzin ile çıkartmıştım ürünü evde unuttuğum için...
Ön ek ve spoiler montajında kullanılmak üzere bildiğiniz kaliteli çift taraflı bant arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum ( parçaları çift taraflı bant ve dayson yapıştırıcı ile destekleyecem )
Ön ek ve spoiler montajında kullanılmak üzere bildiğiniz kaliteli çift taraflı bant arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum ( parçaları çift taraflı bant ve dayson yapıştırıcı ile destekleyecem )
Arkadaşlar cleanyourcar'dan 21 aralikta siparis verdim. Durum packing yaziyor. Normal midir ne zaman kargoya verilir daha önce alış veriş yapan varsa akıl verebilir mi?
Arkadaşlar cleanyourcar'dan 21 aralikta siparis verdim. Durum packing yaziyor. Normal midir ne zaman kargoya verilir daha önce alış veriş yapan varsa akıl verebilir mi?
Hocam Pattex double montage çift taraflı bant bauhaus yada tekzenlerde satılan gayet sağlam, deneyebilirsin. Endüstriyel mana da çok sağlam bir şey isterim dersen 3M VHB RP16 çift taraflı bant bulabilirsen başka herhangi birşeyle desteklemene dahi gerek yok. Çalıştığım firmada ben demirdöküm kombi ürünlerinin panolarını sabitlemek için alıyorum. sıcağa soğuğa dayanımlı. Bu çok uzun argeler sonucu kullanımına karar verilmiş bir ürün.
Silikon ile destekleyecekseniz eğer çok kaliteli marka pahalı bant kullanmanıza gerek yok. Köpük tarzdaki bantlar işinizi görecektir. Silikon süreceğiniz ve bant yapıştıracağınız yüzeyleri alkol ile silerseniz daha sağlıklı olur. Dayson yapıştırıcı zaten yeterince kuvvetli bir tutunma sağlıyor.