Hızlı Soru - Cevap

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #5,321
Standart bir araçta polisaj öncesi hazırlık yaparken kil,demirtozu ve 3 aşamalı pastayı gr ve ml olarak ortalama ne kadar kullanıyorsunuz.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Ortak alım yapabilsekte keşke toplu ürün alsak
Bölünmüş bulamadım stoklar tükenmiş gözüküyor sitelerde
Hocam eğer toplu alım düşünürseniz 1 lt ben katılırım.
Hocam alim olursa ben de alırım
Koch Chemie Protector Wax Pw- Islak & Kuru Hızlı Cila Fiyatı
Temizlik madeni Burada satıyor ama pahalı diyor

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Standart bir araçta polisaj öncesi hazırlık yaparken kil,demirtozu ve 3 aşamalı pastayı gr ve ml olarak ortalama ne kadar kullanıyorsunuz.
Bu konu çok degişken, üründen ürünede degisiklik gösterebilir, kil ortalama 25 30 gr yeterli olabilir standart bir aracta, demirtozu sprey sisenin atimina tek tetikte ne kadar attığına falanda bagli ama genel olarak 300 350 ml yeterli gibi benim kullanimim o yönde en azindan, pastayi gr veya ml olarak ölçen olacagini sanmiyorum ama genel olarak cok fazla kullanilmiyor :)

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tuğra car detailing de n11 üzerinden 890 tl kargo ücretsiz. Bunlarla iletişime geçilip daha uygun alınabilir. Ama mesele 10 kişi bulmak yada kişi başı litre alınımı artırmak.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Dış plastik aksamlarda kullanmak üzere ne önerirsiniz ?
Arkadaşlar farklı önerilerde bulunmuş ama bende vp black to the future ve Dr beasleys plastic sealant ı önerebilirim. İkisini de severek kullanıyorum. Su iticilikleri, boncuklanmaları, dayanımları tatmin edici. Şuanki fiyatları f/p açısından tercih edilmelerine engel olabilir.

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
@d.berkay bey grupta dby detailing ile boyakoruma.com ortak işletme bildiğim kadarıyla belki gruba özel fiyat verebilir :)
Harika. Evet aynı işletme umarım mesajımızı görür ve yardımcı olur. En güzelide olurda boyakorumadan alırsak parayı oraya göndeririz arada güven sorunuda olmaz.