Hızlı Soru - Cevap

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tavan temizliğinde önereceğiniz köpük türü temizleyiciler nelerdir acaba
Elinizde Vp carpet cleaner varsa köpük yapan şişede kullanabilirsiniz. Şişe olarakda niveanın veya internet üzerinden boş şişe alabilirsiniz.
Yada kullanmadım ama forumda würthün araç içi temizleme köpüğünün tavsiye edildiğini gördüm onuda deniyebilirsiniz.

lordofthelions

Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
Elinizde Vp carpet cleaner varsa köpük yapan şişede kullanabilirsiniz. Şişe olarakda niveanın veya internet üzerinden boş şişe alabilirsiniz.
Yada kullanmadım ama forumda würthün araç içi temizleme köpüğünün tavsiye edildiğini gördüm onuda deniyebilirsiniz.
Nivea köpük yapan şişe hangi ürünü acaba

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Nivea köpük yapan şişe hangi ürünü acaba
Niveanın bu ürünü hocam etrafınızdaki büyük bir market veya kozmetikçilerde bulabilirsiniz 10tl civarıydı en son.
Veya beklerim acelem yok kargosunuda öderim derseniz Köpük Başlık bu linkte aliexpressden daha uyguna alabilirsiniz.
Niveanın şişesi de bi süre sonra kafası içeride kalıyor ama kullanıma engel bir durum olmuyor elle her basmadan sonra çıkartmanız gerekiyor o kadar :)
nivea-canlandirici-yuz-yikama-kopugu-nor-f3da.jpg

lordofthelions

Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
Niveanın bu ürünü hocam etrafınızdaki büyük bir market veya kozmetikçilerde bulabilirsiniz 10tl civarıydı en son.
Veya beklerim acelem yok kargosunuda öderim derseniz Köpük Başlık bu linkte aliexpressden daha uyguna alabilirsiniz.
Niveanın şişesi de bi süre sonra kafası içeride kalıyor ama kullanıma engel bir durum olmuyor elle her basmadan sonra çıkartmanız gerekiyor o kadar :)
Ekli dosyayı görüntüle 18277
Güzel çözüm teşekkür ederim

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ekli dosyayı görüntüle 18277
Migros ara ara 7 liraya indiriyor bu ürünü. Şişesi zaten eder o kadar, içindeki bedavaya geliyor :)

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
8 kişilik kadroyu doldurmamız gerekiyor mu? Yoksa tek tek sipariş verebiliyormuyuz onuda sorabildinizmi
Temizlik madenini ararsanız orada 54 Tl gibi bir rakam olması gerekiyor 500 ml si. 2 adet sipariş verirseniz 108 Tl yapar kargo ücretsiz alabilirsiniz. Havale ile alırsanızda %3 gibi bir indirimi olur ve ortak alım için uğraşmadan aşağı yukarı aynı fiyata alabilirsiniz ellerinde ürün varsa. Koch chemie ürünlerinin bölünmüşlerini artık sadece telefon ile isteyebiliyoruz :(

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Güzel fiyat. 10 litreyi tüketmek zorundamıyız ?
Sanırım kimyasala dayanamıyor.
10 lt tuketmek zorundamiyiz anlamadim ama ortak alim yaparsiniz diye
kochun bütün ürünleri öyle kampanya gibi birşey heryerde toptan almak daha ucuza geliyor bu heryerde geçerli
10 litrelik olanın üzerinden böldükleri için fiyatı ona göre çıkarıyorlar
Ama kesin 10 litrelik alım istiyorlar mı onu bilmiyorum

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Temizlik madenini ararsanız orada 54 Tl gibi bir rakam olması gerekiyor 500 ml si. 2 adet sipariş verirseniz 108 Tl yapar kargo ücretsiz alabilirsiniz. Havale ile alırsanızda %3 gibi bir indirimi olur ve ortak alım için uğraşmadan aşağı yukarı aynı fiyata alabilirsiniz ellerinde ürün varsa. Koch chemie ürünlerinin bölünmüşlerini artık sadece telefon ile isteyebiliyoruz :(
Güzel fiyat bencede.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Onlar sulandırarak satıyorlar. iki şişenin rengine bakarmısınız. Birinde az su var.
11B6D222-29CE-413B-BE7E-27D8BDAEF1DD.jpeg

bunlara 108₺ vereceğinize 150₺ ye orjinal ambalaj alın