Hızlı Soru - Cevap

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #5,521
Flowey Ev13 uygun fiyata nerden bulabiliriz arkadaşlar? Yardımcı olabilir misiniz?

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bence o kadar kalabalığa gerek yok gibi :) çünkü fiyatı makul bir ürün. Madem ortak alıma sayımız yetiyor, koch chemie fb alalım. Tabi ürünü karşılaştırmak önemli
Bana 1 lt kadar yeter diye düşündüm. O yüzden 4 kişi dedim. Zaten sulandırıldığı için uzun süre götürür dedim. Demir tozunu çok kullanmamak gerek bence de. Ortak alım olursa dediğim gibi 1 ltsinr ben talibim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
merhabalar parlatan adamlarda rupes malzemeleri uygun geldi gözüme kullanan veya rupes pasta grubunu test eden varsa yorumlarını bekliyorum :)
Rupes Rotary Fine Hare Giderici 250ml
Rupes Rotary Ultra Fine Cila 250ml
Rupesin tüm serisi bende var kullanıyorum toz olayı çok çok az yağlı pasta uzun çalışılıyor orbitalde kullanacaksanız kesinlikle tavsiye ederim Rotary kullanacaksanız coarse çok az toz yapıyor fine ve ultrafine neredeyse Rotary de hiç toz yapmıyor

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Rupesin tüm serisi bende var kullanıyorum toz olayı çok çok az yağlı pasta uzun çalışılıyor orbitalde kullanacaksanız kesinlikle tavsiye ederim Rotary kullanacaksanız coarse çok az toz yapıyor fine ve ultrafine neredeyse Rotary de hiç toz yapmıyor
orbital makinem yok rotaryde kullanıcam ikisinide,teşekkuler bilgi için

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Forumda beğenilen Meguiar’s Clarity Glass Cleaner aldım. Kokusu çok uyduruk geldi, sanki tuvaletlere konulan koku/naftalini andırıyor. Beni biraz işkillendirdi gerçekten böyle mi bu ürünün kokusu?

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
K&N Filtreyi temizlemek ve yağlamak için Motul,Liqui Moly markalarının ürünlerini kullanabilir miyim varsa önerilerinizi alabilir miyim?

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Bana uyar en azından alıp dener herkes memnun kalan bidon da alabilir.
Bu ürünü bana wheel woolies set ile birlikte @omrslhmms Ömer abi vermişti denemelik. Rutin jant temizliği için fazlasıyla yeterli bir ürün. Ben de galonluk almayı düşünüyorum.