Bence o kadar kalabalığa gerek yok gibi çünkü fiyatı makul bir ürün. Madem ortak alıma sayımız yetiyor, koch chemie fb alalım. Tabi ürünü karşılaştırmak önemli
Bana 1 lt kadar yeter diye düşündüm. O yüzden 4 kişi dedim. Zaten sulandırıldığı için uzun süre götürür dedim. Demir tozunu çok kullanmamak gerek bence de. Ortak alım olursa dediğim gibi 1 ltsinr ben talibim
Rupesin tüm serisi bende var kullanıyorum toz olayı çok çok az yağlı pasta uzun çalışılıyor orbitalde kullanacaksanız kesinlikle tavsiye ederim Rotary kullanacaksanız coarse çok az toz yapıyor fine ve ultrafine neredeyse Rotary de hiç toz yapmıyor
Rupesin tüm serisi bende var kullanıyorum toz olayı çok çok az yağlı pasta uzun çalışılıyor orbitalde kullanacaksanız kesinlikle tavsiye ederim Rotary kullanacaksanız coarse çok az toz yapıyor fine ve ultrafine neredeyse Rotary de hiç toz yapmıyor
Forumda beğenilen Meguiar’s Clarity Glass Cleaner aldım. Kokusu çok uyduruk geldi, sanki tuvaletlere konulan koku/naftalini andırıyor. Beni biraz işkillendirdi gerçekten böyle mi bu ürünün kokusu?
Forumda beğenilen Meguiar’s Clarity Glass Cleaner aldım. Kokusu çok uyduruk geldi, sanki tuvaletlere konulan koku/naftalini andırıyor. Beni biraz işkillendirdi gerçekten böyle mi bu ürünün kokusu?
Bu ürünü bana wheel woolies set ile birlikte @omrslhmms Ömer abi vermişti denemelik. Rutin jant temizliği için fazlasıyla yeterli bir ürün. Ben de galonluk almayı düşünüyorum.