Hızlı Soru - Cevap

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de kullanıyorum çok güzel köpük alıyorum. Saf haldemi koydunuz ?
1 ay kadar önce sprey şişeye karışım yapıp koymuştum hocam sanırım 1/10 idi. Nivea köpük boşalınca sprey şişeden nivea şişeye döktüm karışımı. Sanırım yeterince yoğun olmamış benim karışım biraz daha cc ekleyeyim :). Şişe cc koyunca bu kadar mı köpük yapıyor acaba diye düşünmeye başlamıştım

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kimyasaladamalrın yeri Silivri'de. Olmadı bir konuş belki elinde deneme için fazladan ürün vardır. Orada denersin, videoya da çekersin :)
Hakan Abi selam, Nanolex Nano one test yapmıştın sanki abi.
Tavsiye eder misin? wax yerine kullanılabilir mi? çizikleri de aşındırıcı özelliğiyle yok ediyor diye okumuştum ne kadar doğru bilemedim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan Abi selam, Nanolex Nano one test yapmıştın sanki abi.
Tavsiye eder misin? wax yerine kullanılabilir mi? çizikleri de aşındırıcı özelliğiyle yok ediyor diye okumuştum ne kadar doğru bilemedim
Evet kullandım ama komşunun Range Rover Evoque'nda ondan habersiz şekilde kullandım :D :D
Range Rover'da elle uygulama ile dairsel çizikler yok olmuştu. AIO tarzı bir ürün, bu kadar çabuk zahmetsizce çizik aşındırdığını sanmıyorum muhtemelen biraz törpülüyor bolca dolduruyor.
Dayanımını malesef gözlemleyememiştim. Ama uzun süreli bir koruma sağlayacağını sanmıyorum. 2400km-4800km arası koruma sağlayabileceği belirtilmiş. Günde 60 km yol yapan birisi için 40 ile 80 gün eder. Yani 1 ile 3 ay arasında etkisi varmış. Benimde açıkçası AIO üründen beklentim bu yöndeydi. Bizim park ve hava koşullarında o ürün 1 ay sonra sizlere ömür olur düşüncesindeyim.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet kullandım ama komşunun Range Rover Evoque'nda ondan habersiz şekilde kullandım :D:D
Range Rover'da elle uygulama ile dairsel çizikler yok olmuştu. AIO tarzı bir ürün, bu kadar çabuk zahmetsizce çizik aşındırdığını sanmıyorum muhtemelen biraz törpülüyor bolca dolduruyor.
Dayanımını malesef gözlemleyememiştim. Ama uzun süreli bir koruma sağlayacağını sanmıyorum. 2400km-4800km arası koruma sağlayabileceği belirtilmiş. Günde 60 km yol yapan birisi için 40 ile 80 gün eder. Yani 1 ile 3 ay arasında etkisi varmış. Benimde açıkçası AIO üründen beklentim bu yöndeydi. Bizim park ve hava koşullarında o ürün 1 ay sonra sizlere ömür olur düşüncesindeyim.
Teşekkür ederim abi :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Kimyasaladamalrın yeri Silivri'de. Olmadı bir konuş belki elinde deneme için fazladan ürün vardır. Orada denersin, videoya da çekersin :)
Abi arkadaşımdı soran, durumu ona anlattım müsait olduğunda birlikte gidip alacağız ve deneyeceğiz. Uygularken mutlaka videoya çekeceğim. :)

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Herkese selam,

youtube'da birkaç videoda köpük aparatına musluk suyu yerine saf su koyduklarını gördüm. bazı videolarda saf su konulduğunda daha yoğun köpük yaptığını falan söylüyorlardı.

Aramızda bunu deneyen var mı?

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba arkadaşlar arabanın dış plastik kauçuk ve motor plastiklerinde kullanabileceğim toz toplamayan eski siyahlığını kavuşturacak bir ürün var mıdır? Herşey olsun istiyorum gibi oldu ama bi ürün alıp hepsinde kullanmak benim için daha mantıklı olacak

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar arabanın dış plastik kauçuk ve motor plastiklerinde kullanabileceğim toz toplamayan eski siyahlığını kavuşturacak bir ürün var mıdır? Herşey olsun istiyorum gibi oldu ama bi ürün alıp hepsinde kullanmak benim için daha mantıklı olacak
Kullanmadım ama koch chemie nano magic plast care sanki bu tanıma oldukça yakın bir ürün.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
VP black to the future da olur. Motor için KC motor plast hem ucuz hem iyi üründür.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Kullanmadım ama koch chemie nano magic plast care sanki bu tanıma oldukça yakın bir ürün.
Nano magic palstic care ben kullandım sanki biraz toz tutuyor gibi geldi. Belki olduğum bölgenin tozlu olmasındandır. Ama çok memnun olduğum bir ürün.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ben şuanda dr beasleys plastic sealant kullanıyorum gayet memnunum. Alırken ben uygun fiyatlıydı. Şuan bir tık yüksek.

Vp black to the future da daha önce kullandim hala daha biraz var elimde ondan da memnundum.

Şuan gözüme carpro perl coat takılıyor. Sulandırılıyorda ürün. Kullanım alanları ve sulandırma oranları;

Recommend dilution ratio (parts to water):

- External plastics - 1: 3
- Engine - 1:1~3
- Tires - 1:1
- Interior rubber / dashboard / leather / vinyl - 1:5

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Auto Glym rapid aqua wax kullanan varmı acaba. Sitede bir konu dışında yorum göremedim, kullanan varsa görüşlerini rica edicem.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Herkese selam,

youtube'da birkaç videoda köpük aparatına musluk suyu yerine saf su koyduklarını gördüm. bazı videolarda saf su konulduğunda daha yoğun köpük yaptığını falan söylüyorlardı.

Aramızda bunu deneyen var mı?
Ben yağmur suyu kullanırdım, araç yıkamak iÇin daha iyi köpük sağlıyordu. Foama içme suyu koyuyordum ama onun içindeki sudan daha çok su basıncındaki etkili oluyordu.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Ben yağmur suyu kullanırdım, araç yıkamak iÇin daha iyi köpük sağlıyordu. Foama içme suyu koyuyordum ama onun içindeki sudan daha çok su basıncındaki etkili oluyordu.
Reis makine Karcher pro hd600 o yönden sıkıntım yok ama ne bileyim birkaç videoda gördüm distile su kullanın diyordu ondan sordum

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi