Hızlı Soru - Cevap

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
en son mekato diye bir siteden aldım n11 ve hepsiburada'da satış yapıyor ama kendi sitesinde daha uygun olabiliyor..moly distribütörünü aradım güven için biz veriyoruz ürünleri alışveriş yapabilirsiniz dendi ondan sonra aldım ürünleri
Teşekkürler
Aslında o ilanları gördüm, hatta mekato ile ilgili olumlu yorumlar da daha önce okumuştum
Ben de sıkıntı olacağını sanmıyorum
Benim esas destek almak istediğim konu hangi yağ benim için doğru tercih olur
Bu konuda da @_CaN_ ın güvendiği bölge sorumlusu benim için de güvenilirdir diye düşünüyorum

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam önümüzdeki ay ben de liqui moly almayı düşünüyorum. 2 tane yetkili satış bayisi varmış ikisi de anadolu yakasında. Ben avrupadayım. Liquimoly.com.tr sitesine girince en altta iletisim adresi yazıyor maslak otosanayi. Burası sağlam mıdır? Gidip görerek almam lazım sipariş vermek istemiyorum. Avrupa yakasında satan yer bilen var mı?
Berkay, ben dün bakım yaptım aracıma normalde servis bakımlı ama araç bana geçtiği için herşeyini temizliyim dedim :)
engine flush + liqui moly toptec 4200 + ceratec
benim evimin hemen üst caddesinde satan biyer var liqui moly ürünlerini biraz fark var tabi fiyatlarda yetkili bayi olmadığı için. ama tavsiye ederim kargo vs. ile uğraşmaktansa.
Çataloğlu ticaret diye geçiyor.. Gelip görmek istersen de dükkanı yardımcı olurum.

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
Merhabalar. Lastik ve davlumbaz temizliği için kullanıp memnun kaldığınız, internet üzerinden alınabilecek fırça ve temizlik malzemesi için tavsiyeleriniz neler olur?? Teşekkürler.
benım arabamın jantları sık kollu, benımde ıhtıyacım var aslında ama sık kollu olduğu ıcın bır turlu emın olamıyorumnasıl fırça seçeceğime ayrıca davlumbaz ıcın de ıhtıyacım var ama aracımda spor suspansıyon olduğu ıcın kullanamam gıbı gelıyor

Liqui moly aldığınız sağlam yer var mı
Yada bilinen sitelerden alsam bir sıkıntı yaşar mıyım?
@_CaN_ sanki senin bir bildiğin vardı, yanlış hatırlamıyorsam :)
lıgu moly benım bı arkadasım var tedarıkcı bı arkadas daha vermıs telefon numarası eğer yardımcı olamaz ıse bende sorabılırım harıcınde ben motul yağ kullanıyorum aracım ıcın, motul un tr sayfasından satış distribütörlerini araştırdım telefon ıle teyit ettikten sonra bı satıcı buldum kendıme yıllardır o adamdan alırım özgür tıcaret adam bırcok markanın distributoru gonderdığı yağların uretım tarıhlerını sormam hep yeni tarıhlı yağ gelıyor
sirkülasyonu hızlı

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Berkay, ben dün bakım yaptım aracıma normalde servis bakımlı ama araç bana geçtiği için herşeyini temizliyim dedim :)
engine flush + liqui moly toptec 4200 + ceratec
benim evimin hemen üst caddesinde satan biyer var liqui moly ürünlerini biraz fark var tabi fiyatlarda yetkili bayi olmadığı için. ama tavsiye ederim kargo vs. ile uğraşmaktansa.
Çataloğlu ticaret diye geçiyor.. Gelip görmek istersen de dükkanı yardımcı olurum.
Tamamdır not aldım hocam teşekkür ederim

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
benım arabamın jantları sık kollu, benımde ıhtıyacım var aslında ama sık kollu olduğu ıcın bır turlu emın olamıyorumnasıl fırça seçeceğime ayrıca davlumbaz ıcın de ıhtıyacım var ama aracımda spor suspansıyon olduğu ıcın kullanamam gıbı gelıyor

lıgu moly benım bı arkadasım var tedarıkcı bı arkadas daha vermıs telefon numarası eğer yardımcı olamaz ıse bende sorabılırım harıcınde ben motul yağ kullanıyorum aracım ıcın, motul un tr sayfasından satış distribütörlerini araştırdım telefon ıle teyit ettikten sonra bı satıcı buldum kendıme yıllardır o adamdan alırım özgür tıcaret adam bırcok markanın distributoru gonderdığı yağların uretım tarıhlerını sormam hep yeni tarıhlı yağ gelıyor
sirkülasyonu hızlı
Teşekkür ederim
Siz internet üzerinden mi alıyorsunuz
Öyleyse link alabilirsem çok sevirim yada hangi siteden aldığınızı
Aslında ben de liqui moly mi motul mu gidip gelmekteyim, sizin arkadaşınız liqui moly tedarikçisiyken motul tercih ettiğinize göre daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz
Bakalım ben de birini alıcam

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
genelde benım aracımdan kullanan arkadaslar mobıl kullanıyor ben arabamı sık kullanmıyorum en sık kullanımım haftada 1 kışın bu süre daha da uzuyor aynı zamanda yıne soğuk dusunulduğunde araba ılk calısma esnasında lifter sesı yapıyordu mobıl ve shell denedım ıkısınde de lıfter sesı kesılmedı en son motul kullandım bu yağda çok sukur lıfter sesı kesıldı moly yağı denemedım ama benım arabamdan kullanan bır arkadasım moly yağ kullanıyordu arabalarımızın sadece renklerı farklı :D model yılları km ve kullanım sıklıkları hep aynı o arkdas da moly yağ ıle ılk calısmalarda lıfter sesı alıyormus oda motul a dondu onun aracıda kestı yanı yağ kunusunda bence mantık çerçevesınde aracınıza en uygun yağı deneme yanılma ıle deneyerek bulmanızı tavsıye ederım

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
@SuperClean

Hayırlısı olsun, merakla bekliyoruz ürünleri , fiyatlarını ve indirim oranını. Arkadaşlar indirim oranını güzel bulurlarsa şöyle stokları paylaşırlar diye tahmin ediyorum :mutlu:

Edit: Aldığım ürünlerin hepsini severek kullanıyorum ve işlerini de gayet iyi yapıyorlar. Duplex zaten kral, washpad ler tam bir f/p ürünü çok yumuşak dokusu, cam bezi gayet başarılı, luxury buffing towel biraz pahalı ama elinize aldığınızda o fiyata neden satıldığını hissettiriyor, edgeless buffing towel gyeon soft wipe ın bir tık incesi diyebiliriz, interior mitt i henüz kullanmadım değişik bir yapısı var tarifi biraz zor hem sert hem yumuşak gibi..
Siz bütün çeşitleri tedarik etmişsiniz. Şahsen benimde çok beğendiğim bir marka. Ürünler gercekten profesyonel. Firma Butik üretimi özenle yapiyor. Bizde kendileri ile anlaşırken ürünlerindeki kaliteyi , sahiplerinin kişiliklerinde gördük diyebilirim.

Ürünler biraz gecikmeyle dün limana ulaştı. Gümrükleme işlemi başladı. İnşallah problem çıkmazsa 3/4 güne depomuza gelecektir.

sbostanci1986

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar selam, malum is güç derken araba hafta içi kapının önünde yatıyor, tabi bunu gören kuşlarda vazifelerini yerine getirip üzerinde tatbikat yapıyorlar.
Kuş pisliklerini temizlemek için pratik bir yöntem veya ürün tavsiyeniz var mı? Bu arada aracta seramik yok şuan.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Arkadaşlar selam, malum is güç derken araba hafta içi kapının önünde yatıyor, tabi bunu gören kuşlarda vazifelerini yerine getirip üzerinde tatbikat yapıyorlar.
Kuş pisliklerini temizlemek için pratik bir yöntem veya ürün tavsiyeniz var mı? Bu arada aracta seramik yok şuan.

Mikrofiber bezi ıslatıp üzerine pansuman yaparmış gibi yumuşatıp temizleyebilirsiniz. kireçsiz suyu sprey şişenin içerisine doldurup spreyi sivri atan konuma getirip kuş pisliğinin üzerine sıkabilirsiniz.

DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

@Dragstar ın tavsiyesinin üzerine bir de bwn ek yapayım. Yapı marketlerde satılan ucuz araba yıkama süngerlerinden alıp ıslattıktan sonra kuş pisliğinin üzerine bırak, iyice yumuşatır ve içine çeker zaten. Aonra kaldır kalan küçük parçalarıda yukatıda uazılan şekilde temizlersin, qd yada qw kullanırsan daha iyi olur.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

bu kaplumbaganın ürününü alın. bir ucuz endüstriyel tipi rulo tuvalet kagıdı alın. her bir pislik üstüne bir miktar tuvalet kagıdına koyup üstüne kapatın . pisligin yapısına göre 1-2 dk bekleyip şıp diye silin.
uygulama videosu.

iyi detaylar.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Resim yükleme sitesi önerirmisiniz. Hızlı resim işlem sonunda hata veriyor. Bilgisayardan konu açacağım açamıyorum

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
İyi akşamlar.. Aracıma Seramik Uygulaması yaptırdığım arkadaş, 3-4 ay aralıklar ile uygulanacak SiO2 içerikli spray ürünlerinin faydası olacağını söylemişti.. Aşağıdaki seçenekler veya alternatif ürünler için tavsiyeleriniz ne olur.. Teşekkürler..
  • Nanolex SiFinish 200 ml.
  • Gyeon Q2M Cure 100 ml.
  • Tac System Quartz Max 100 ml.
  • Meguiar's Hybrid Seramik Wax 768 ml.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
İyi akşamlar.. Aracıma Seramik Uygulaması yaptırdığım arkadaş, 3-4 ay aralıklar ile uygulanacak SiO2 içerikli spray ürünlerinin faydası olacağını söylemişti.. Aşağıdaki seçenekler veya alternatif ürünler için tavsiyeleriniz ne olur.. Teşekkürler..
  • Nanolex SiFinish 200 ml.
  • Gyeon Q2M Cure 100 ml.
  • Tac System Quartz Max 100 ml.
  • Meguiar's Hybrid Seramik Wax 768 ml.
Henüz Meguiars ve Nanolex'i kullanmadım. (aldım ama henüz sıra gelmedi :( )
Tac System'i malesef beğenmedim. Bu tabi sizin de beğenmeyeceğiniz anlamına gelmez. Gyeon Cure'u ıslak yüzeye de uygulayabiliyorsunuz. İçlerinde silmesi ve sürmesi en kolay sanırım Gyeon Cure. Fakat Gyeon'da o kadar fiyata malesef yüzeyde çok tutunamıyor. Zira, Gyeon'un bu ürün için vaadi 6 hafta ama yüzeyde en fazla 2-3 hafta kalabiliyor. Meguiars'ın uygulaması biraz dertli ve diğer 3'ünden biraz farklı bir ürün. Nanolex için yüzeyden zor siliniyor gibi yorumlar okudum. Nanolex içinde 6 hafta kadar etkisini srdürebileceğinden bahsedilmiş demekki o da gerçek koşullarda 2-3 hafta anca gider.
Şefin tavsiyesi, çok para vermeyin :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@murat_kurt ne marka uyguladınız? Sio2 destekli üründen ziyade düzenli pH nötr şampuan ile yıkama şart. Uygulamayı yapan yer acaba kötü bir ürün kullandığından mı böyle bir destekleme önerdi diye düşündüm.