Hızlı Soru - Cevap

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #5,801
Bizdeki 90 hp 4x2 abi. Dpf var mı yok mu bilmiyorum. Lİnkteki yağ ACEA C3 / C4 özelliğe sahip. Dpf olmadığını varsayarsak bu yağ sıkıntı çıkartır mı?(sipariş verdim malesef)
L300 eski teknoloji düz atmosferik dizel olduğu için yağ/mazot seçmiyor. Bu araç turbo olduğu için endişeleniyorum biraz :)

Ayrıca sabahları geç çalışma problemi mevcut. Akü yeniymiş. Kızdırma bujilerinden şüpheleniyorum. Emanet arabayı çokta kurcalatmak istemiyorum. Benzer bir durum başına geldi mi abi ?
Elimde 2011 broşüründe sadece 110hp 4wd euro5 ve partikül filtreli gözüküyor. 85hp 4x2 ve 90hp4wd euro 4 ve partikül filtresiz gozukuyor.
Makyajlı kasada tüm dizel versiyonlarda dpf var. Seninki 90hp 4x2 ihtimalle dpf var. Daciabrochures.nl adresinden eski brosurlere bir bak istersen. Yanlış iş olmasın :)

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elimde 2011 broşüründe sadece 110hp 4wd euro5 ve partikül filtreli gözüküyor. 85hp 4x2 ve 90hp4wd euro 4 ve partikül filtresiz gozukuyor.
Makyajlı kasada tüm dizel versiyonlarda dpf var. Seninki 90hp 4x2 ihtimalle dpf var. Daciabrochures.nl adresinden eski brosurlere bir bak istersen. Yanlış iş olmasın :)
Bizimki makyajsız kasa abi. Sitede güncel kasaların broşürleri var. Eskilere erişemedim. Lifte kaldırınca anlayacağız muhtemelen partikül olup olmadığını :D

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Bizimki makyajsız kasa abi. Sitede güncel kasaların broşürleri var. Eskilere erişemedim. Lifte kaldırınca anlayacağız muhtemelen partikül olup olmadığını :D
Yeni seri yağ, eski tip motorda sorun çıkarmaz, ama eski tip yağ yeni seri araçta sorun yaratır.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Geçtim bakalım siparişi teşekkürler :)
Hocam tesadüftür ki ben yıl başında aynı fırçadan sipariş vermiştim bugün geldi, 25 TL falan fırçaya ödemiştim 14 TL de gümrük ödedim. 40 TL ye geldi diyebiliriz. İlk gözlemim kıllar sert, multimedya yada piano black kısımlarda kullanmak için riskli. Ama bijon aralığı, dış trim, depo kapağı içi falan kullanılır. Henüz kullanmadım ama paketinden çıkartırken bir kaç kıl döküldü bile.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Hocam tesadüftür ki ben yıl başında aynı fırçadan sipariş vermiştim bugün geldi, 25 TL falan fırçaya ödemiştim 14 TL de gümrük ödedim. 40 TL ye geldi diyebiliriz. İlk gözlemim kıllar sert, multimedya yada piano black kısımlarda kullanmak için riskli. Ama bijon aralığı, dış trim, depo kapağı içi falan kullanılır. Henüz kullanmadım ama paketinden çıkartırken bir kaç kıl döküldü bile.

Valla benim aliexpressden gelen malzemeyi annem kargo teslim almış çinden geliyor diye 1 aydır evde saklı sorsan içindeki virusler ölçekmiş :) :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Valla benim aliexpressden gelen malzemeyi annem kargo teslim almış çinden geliyor diye 1 aydır evde saklı sorsan içindeki virusler ölçekmiş :):)
benim de 45 günü geçti sipariş ve teslim alma süresi, tereddüt ederek aldım ama biraz araştırdım tabi öncesinde 2 haftayı geçtiyse problem olmaz diyenler oldu bakalım fırça ve detailing sevdasına ölmezsek iyidir :D

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
benim de 45 günü geçti sipariş ve teslim alma süresi, tereddüt ederek aldım ama biraz araştırdım tabi öncesinde 2 haftayı geçtiyse problem olmaz diyenler oldu bakalım fırça ve detailing sevdasına ölmezsek iyidir :D
Bende araştırdım virüs için çinden üzün süre yolculuk sürdügü için sıkıntı olmuyormuş ama gelde anneme anlat bu bilimsel olayı :) kendi çözümü ise yıkama eldivenini çamaşır suyunda yıkamak :)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Arkadaşlar eski evde buldum. En az 4-5 sene önce alınmıştır. Hatta 10. Bunlar arabanın lastiklerinde davlumbazlarda işe yarar mı ? Abimin doblosu var sene de 1 kez belki yıkanıyordur

Bi yerlerde bi işe yarar mı yoksa çöp mü ?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Arkadaşlar eski evde buldum. En az 4-5 sene önce alınmıştır. Hatta 10. Bunlar arabanın lastiklerinde davlumbazlarda işe yarar mı ? Abimin doblosu var sene de 1 kez belki yıkanıyordur

Bence lastik ve davlumbazda Kullan çöpe gitmesin.

DENİZLİ

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye

Carpex o kadar eski değildir çünkü üstündeki logo yeni, diğerini bilemedim, hiç bir ürün çöpe atılacak kadar kötü değildir, bence de lastik Davlumbaz çalışır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Dün bir markanın Türkiye distribütörü ile görüştüm ürünler neden hal gelmedi diye. Beklemeye almışlar sebebi ise devletin geçen haftadan beri yeni siparişleri 6 beklemeye alma kararı. Yani anladığım kadarı ile Çin menşeili ürün ithalatını şimdilik güvenlik sebebi ile durdurmuşlar. Yüklü para bağlamamak için de ödemeyi geçmemiş firma para 6 ay asılı kalmasın diye.

sağlıktan öte yol yok eğer öyle yaptıysa Devletimizi tebrik ederim

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Pudra fırçası kullanıyorum iç kısımda zaten. Bana dış aksamda bişeyler lazımdı. Teşekkürler inceleme için. Verdik siparişi bakalım virüssüz gelir inşallah :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Dün bir markanın Türkiye distribütörü ile görüştüm ürünler neden hal gelmedi diye. Beklemeye almışlar sebebi ise devletin geçen haftadan beri yeni siparişleri 6 beklemeye alma kararı. Yani anladığım kadarı ile Çin menşeili ürün ithalatını şimdilik güvenlik sebebi ile durdurmuşlar. Yüklü para bağlamamak için de ödemeyi geçmemiş firma para 6 ay asılı kalmasın diye.

sağlıktan öte yol yok eğer öyle yaptıysa Devletimizi tebrik ederim
Geçen Habertürk de FATİH ALTAYLIDA üç tane profesör vardı kargo yoluyla virüsün ayakta kalma ihtimali yok diyorlardı.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşlar bir soru sorayım. Haftalık temizliklerinizde apc ile araç torpidosu vs temizliği yapıyor musunuz? Eğer yapıyorsanız UV koruması Protectant vb yapıyor müsünüz? Bunu da yaptınız diyelim bir dahaki temizlikte tekrar APC ile torpido temizliği yapıyor musunuz? Bu işlemlerin sürekli olması torpidoyu iç trimleri yorar mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi