Hızlı Soru - Cevap

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #5,841
Arkadaşlar af Spritz Almayı düşünüyorum hiç kullanmadım. Fakat istediğim hafif parlak Finish ve güzel bir koku, bu ürün nasıldır ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Be
Arkadaşlar af Spritz Almayı düşünüyorum hiç kullanmadım. Fakat istediğim hafif parlak Finish ve güzel bir koku, bu ürün nasıldır ?

Ben kullandım bir kaç kere mat sevdiğim için kardeşime verdim. Tam mat değil ayrıca toz çekiyor..kokusu bence fena değil

Celal

Uzman Detaycı
Üye
3 senedir kullanıyorum senin dediklerinin tam tersi.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz mat diyorsunuz yani..bana göre tam mat değil..benim istediğim matlığı veren sonax mat effect..
Ben ikisinide kullandım mat effect ten devam ediyorum..siz memnunsanız sorun yok.iyi günlerde kullanın

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

Autoglym ürünü var onu alın sürünce üstünden silin hafif parlak kalır limonlu bir kokusu vardır.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Bunu kullanmıştım torpidoda falan kokusu harikaydı

narcobs

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir

Ben severek kullanıyorum, ne çok parlak ne de çok mat bi ürün bence ideal görümü sağlıyor. Kokusu hindistan cevizi diye geçiyor ama bana sorarsanız daha çok hindistan cevizli likör gibi kokuyor :) Özetle başarılı bi ürün, alabilirsiniz

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Ben severek kullanıyorum, ne çok parlak ne de çok mat bi ürün bence ideal görümü sağlıyor. Kokusu hindistan cevizi diye geçiyor ama bana sorarsanız daha çok hindistan cevizli likör gibi kokuyor :) Özetle başarılı bi ürün, alabilirsiniz
Kokusunu beğendiniz mi peki

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
merhaba bende spritz var hatta daha yeni uyguladım, birkaç senedir kullanıyorum. Kokusu hindistan cevizi ben beğeniyorum beğenmeyen de var ama araba kokusu gibi olmuyor sonuçta ertesi güne kalmıyor. performansa gelirsek benim en büyük şikayetim toz toplaması. parlaklık ve matlığı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. az sürüp üstünden kuru bezle silerseniz mat bir görünüm veriyor. bol sürüp üstünden kuru bezle geçmezseniz parlak finish alabilirsiniz

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar istanbuldan sıfır araca seramik ve kaput filmi için ustalardan kim yardımcı olabilir acaba?