Hızlı Soru - Cevap

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #6,101
Videonun veya uygulamanın linkini yazabilirmisin.
Ben genelde hızlı hesaplamak için bir tablo kullanıyorum. Ceviz için sağolsun @onurçiko bana sulandırma oranlarını vermişti :) Gtechniq W4 için kendi sitesi bile sulandırma oranından emin değil :D:D
Flowey karışım oranını % olarak veriyor o zaman bu durumda en düşük kullanım sanki flowey'de çıkıyor. Şampuan ve köpük yapan hatta köpük yapmayan pompa ile sulandırma oranlarını belirten sabit bir başlık mı açsak ? @onurçiko @Pro @Murat :)

P.S: Bende 2 adet bozuk ecopa (bunud a heryerde yazıyorum ya :D:D), 1 adet modifiyesiz secho, 1 adet n11'de satılan yeşil renkli köpük yapan pompa var. Bu ay birde ik veya başka bir marka alırsam artık yatacak yer bulmam lazım :D:D
Marolex getirmeliyiz abi marolex :) IK iyi hoş da 250 tl yav

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ben genelde hızlı hesaplamak için bir tablo kullanıyorum. Ceviz için sağolsun @onurçiko bana sulandırma oranlarını vermişti :) Gtechniq W4 için kendi sitesi bile sulandırma oranından emin değil :D:D
Flowey karışım oranını % olarak veriyor o zaman bu durumda en düşük kullanım sanki flowey'de çıkıyor. Şampuan ve köpük yapan hatta köpük yapmayan pompa ile sulandırma oranlarını belirten sabit bir başlık mı açsak ? @onurçiko @Pro @Murat :)

P.S: Bende 2 adet bozuk ecopa (bunud a heryerde yazıyorum ya :D:D), 1 adet modifiyesiz secho, 1 adet n11'de satılan yeşil renkli köpük yapan pompa var. Bu ay birde ik veya başka bir marka alırsam artık yatacak yer bulmam lazım :D:D
Ürünlerin Sulandırılma Oranları bu konu faydalı olabilir mi :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
ik işte, alabilmek için hem bütçe hemde cv'nin iyi olması lazım. :D :D
Marolex'i bende istiyorum ama o da 250 TL olursa balıkçının önünde miyavlayan kedi gibi önüme birisi marolex atsa diye beklerim artık :D :D

P.S: Bu parayı kim bulmuştu, hay ben onların...

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
ik işte, alabilmek için hem bütçe hemde cv'nin iyi olması lazım. :D:D
Marolex'i bende istiyorum ama o da 250 TL olursa balıkçının önünde miyavlayan kedi gibi önüme birisi marolex atsa diye beklerim artık :D:D

P.S: Bu parayı kim bulmuştu, hay ben onların...
Şu videodan sonra ben IK sevdamı kenara atmıştım marolexim diye gezmeye başladım. Gerçi bunlar sprey ama köpükte de fark olacağını sanmıyorum

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Bizim sulandırma oranları diye bir başlığımız vardı hali hazırda, ama yine bakalım birşeyler yada o konuyu tekrar düzenleyelim.
Abi floweyin hangi ürününü kullanıyorsun. Jant temizleyicisi kategorinde ki;

R1 alkali jant temizleyici
R2 acid jant temizleyici
R10 ph nötr jant temizleyici

Demir tozu (kaporta) bölümünde;
W25 deoxıdızer
Üçünü de kullandım, w25 firmanın elinde yoktu, o yüzden kullanamadım ama gelince alacam.
R1 ve 2 zaten demirtozu sökücü değil, jant temizleyici.
R10 benim bahsettiğim. Harika bir ürün. Dediğim gibi incelemesi ve videosu var.
Çıkar çıkar başımıza yeni işler çıkar :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eyvahlar olsun böyle bir konu var ama ben hiç forumun ne buyurmuştunuz sekmesine ne buyurabilirim acaba diye yazmadığımdan ... neyse ben bu konuya bir bakayım aradığımı bulamazsam o zaman o konudan yardım fişeği fırlatırım :D:D
Ha ben yazana kadar sen bulmuşsun bile:)

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Üçünü de kullandım, w25 firmanın elinde yoktu, o yüzden kullanamadım ama gelince alacam.
R1 ve 2 zaten demirtozu sökücü değil, jant temizleyici.
R10 benim bahsettiğim. Harika bir ürün. Dediğim gibi incelemesi ve videosu var.
Abi cevap için teşekkür ederim. Son bir şey sorayım, standart jant temizliğinde r1 ve r2 den hangisi daha güvenli. Sanırım alkali olan daha güvenlidir. Flowey konularını bir çırpıda okudum ama bu ikisinin karşılaştırmasını göremedim

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Ben genelde hızlı hesaplamak için bir tablo kullanıyorum. Ceviz için sağolsun @onurçiko bana sulandırma oranlarını vermişti :) Gtechniq W4 için kendi sitesi bile sulandırma oranından emin değil :D :D

P.S: Bende 2 adet bozuk ecopa (bunud a heryerde yazıyorum ya :D :D), 1 adet modifiyesiz secho, 1 adet n11'de satılan yeşil renkli köpük yapan pompa var. Bu ay birde ik veya başka bir marka alırsam artık yatacak yer bulmam lazım :D :D
Linki bulamadım ama aldığım ekran görüntüsü bu. Çok eskiden foruma yazmıştım ama birşey çıkmamıştı.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Linki bulamadım ama aldığım ekran görüntüsü bu. Çok eskiden foruma yazmıştım ama birşey çıkmamıştı.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu uygulamayı bende kullanıyorum uygulamanın adı Autopflege fakat ülkemizde desteklenmediği için hiçbir uygulama mağazasından indirilemiyor. Android için apk olarak indirebilirsiniz. 83meetoo apk yazınca çıkar. Apple içinse bir çözümünü bilmiyorum maalesef.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Şu videodan sonra ben IK sevdamı kenara atmıştım marolexim diye gezmeye başladım. Gerçi bunlar sprey ama köpükte de fark olacağını sanmıyorum

Marolex in puskurtmesi ne kadar uzun gayet güzel ürünmüş. Video da.cok daha iyi belli olmuş aradaki farklar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda48

Çaylak Detaycı
Üye
Eğer secho alırsan seramarketimden sadece nozul alman yeterli olur. Ben attığım videodaki gibi nozulu koyacaksın ve arkasına keçe koyup yerine sıkacaksın. Doğru sırayı tekrar sayıyorum nozul, oring, keçe. Bunları tamamladığında ise iç hortuma delik açman kalıcak geriye. Deliğin büyüklüğü çok önemli. Kullandığın şampuana göre bu büyüklük ve keçe ayarlanıyor aslında
Üstad nozul almak yerine şöyle bir köpük yapma pompası var bu işimizi görür mü acaba? Sadece içine keçe koyabilecek kadar boşluk var mı o düşündürüyor.
İlposan Pasınçlı Köpük Pompası Mini 2,5 Litre İlaçlama Pompa Çeşitleri El Tipi İlaçlama Pompası

Son düzenleme:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Seramik kaplamadan önce cilalı şampuan kullanılabiliyor mu? Ben ilk defa görüyorum:saskinn:
Wax uygulamadan önce daha çok nanolex pure gibi herhangi bir yağ veya parlaklık içeriğinde olmayan sadece temizlik unsurları olan şampuan kullanıyorum. Uygulama öncesi kaportanın üzerinde hiçbir şeyin olmaması tutunum açısından önemlidir.

Mesela zymöl ün içeriğindeki yağlar nedeniyle Wax uygulayacağım zaman kullanmamaya dikkat ediyorum..

Arkadaşlar saolsun cilalı şampuan kullanıyorlarmış :alkis:

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Bu uygulamayı bende kullanıyorum uygulamanın adı Autopflege fakat ülkemizde desteklenmediği için hiçbir uygulama mağazasından indirilemiyor. Android için apk olarak indirebilirsiniz. 83meetoo apk yazınca çıkar. Apple içinse bir çözümünü bilmiyorum maalesef.

Hemen yükledim teşekkürler. İçeriği de bayağı çeşitliymiş.