Hızlı Soru - Cevap

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hayırlı akşamlarınız olsun arkadaşlar, Dodikler icin kullandigim auto finesse revive trimin sonunu bugun kullandim.

Urunu aldigimda fiyati 40 tl'di su an 70 tl.

Bu fiyata ayni urun ilemi devam edeyim yoksa onerebileceginiz daha iyi ve fp urunu varmidir ?

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Iki urunu denediniz sanirsam. Urun sarfiyati nasil sarp'a gore endurance'nin?
Eski bir koyu sarp kullanıcısı olarak fiyatın fahiş seviyede artması ile endurance aldım. Kıvamı parlaklık etkisi aşağı yukarı aynı fakat sarfiyatı bi tık fazla diyebilirim. Ama toz tutma olayı, marşpiyel ve tamponlara sıçratma ve kalıcılık beni soğuttu. Bir daha Endurance tercih eder miyim derseniz hayır. Sarp’tan devam edeceğim.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Bu uygulamayı bende kullanıyorum uygulamanın adı Autopflege fakat ülkemizde desteklenmediği için hiçbir uygulama mağazasından indirilemiyor. Android için apk olarak indirebilirsiniz. 83meetoo apk yazınca çıkar. Apple içinse bir çözümünü bilmiyorum maalesef.

Uygulamayi ben de simdi indirdim tesekkur ederim. Fakat 1/99 a kadar izin veriyor. 1/200 hesaplatamadim :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Eski bir koyu sarp kullanıcısı olarak fiyatın fahiş seviyede artması ile endurance aldım. Kıvamı parlaklık etkisi aşağı yukarı aynı fakat sarfiyatı bi tık fazla diyebilirim. Ama toz tutma olayı, marşpiyel ve tamponlara sıçratma ve kalıcılık beni soğuttu. Bir daha Endurance tercih eder miyim derseniz hayır. Sarp’tan devam edeceğim.
Hocam nanolex tire ı tavsiye ederim. 4-5 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Yeni görünüm sağlar. Siz anladığım kadarıyla parlak seviyorsunuz, bir kat daha geçerek bir tık arttırabilirsiniz diye düşünüyorum. Dayanımı gayet başarılı, sarfiyat da bence düşük. @Dragstar üstad kullanıyordu onun yorumları üzerine almıştım iyi ki de almışım tekrar saol üstad..

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Endurance Sarp’a göre biraz fazla toz tutuyor gibi geldi bana.
Hocam bana da tam tersi sarp kadar parlak fakat ondan çok çok daha az toz tutan ve dayanımı daha fazla olan bir ürün gibi geldi :) hatta şu kadarını söyleyeyim sarp kadar sıçrayan ve toz tutan parlatıcı görmedim :)

Endurance toz tutma ve dayanım konusunda şöyle de bir foto bırakayım. Ankarada aracı yıkayıp ertesi gün antalyaya yola çıkmıştım. Araç toplamda 1200 küsür km yol yaptı, 6 gün yol kenarında baya tozlu şekilde yattı, dönüşte yağmur da yağdı. Dönüş yolunda bunlardan sonra aşağıdaki fotoyu çektim :) aynısını daha önce sarp ile yapıp yola çıkmıştık ve lastik resmen toz toprak tabakası kaplıydı :/

Son düzenleme:

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bende sarp'a devam etmek istiyorum fakat fiyat çok fahiş dediğiniz gibi. Muadil ürünlere rastladım sizce aynı performansı verirmi aşağıdaki ürün mesela PROTECTANT DERİ VİNİL KORUYUCU 200 ML Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende sarp'a devam etmek istiyorum fakat fiyat çok fahiş dediğiniz gibi. Muadil ürünlere rastladım sizce aynı performansı verirmi aşağıdaki ürün mesela PROTECTANT DERİ VİNİL KORUYUCU 200 ML Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Endurance sarfiyat konusunda çok çok iyi. 2 senedir toplam 200 ml kadar ancak kullandım yani paketin yarısı bile değil. Daha güzeli de bu kadar miktar kullanıp daha uzun süre dayanan, daha az toz çeken bir ürün. Uzun süre sarp kullanıp hemen arkasından endurance'a geçmiş biri olarak söylüyorum bunları :)

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Uygulamayi ben de simdi indirdim tesekkur ederim. Fakat 1/99 a kadar izin veriyor. 1/200 hesaplatamadim :)

Epeyce konuşulmuş ancak formül çok basit. 1:200 yani 1e200 seyreltme, 200birim su 1 birim ürün demektir. Örneğin toplam hacmimiz 1lt, birim olarak 201. 1000ml/201 = 4.97ml eder. 5ml ürünün üzerine şişeyi dolduracak kadar su eklemeliyiz. Ufak saplamar hayati değil.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hocam nanolex tire ı tavsiye ederim. 4-5 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Yeni görünüm sağlar. Siz anladığım kadarıyla parlak seviyorsunuz, bir kat daha geçerek bir tık arttırabilirsiniz diye düşünüyorum. Dayanımı gayet başarılı, sarfiyat da bence düşük. @Dragstar üstad kullanıyordu onun yorumları üzerine almıştım iyi ki de almışım tekrar saol üstad..
Rica ederim nokta atışı yapmak çok önemli.

DENİZLİ

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Epeyce konuşulmuş ancak formül çok basit. 1:200 yani 1e200 seyreltme, 200birim su 1 birim ürün demektir. Örneğin toplam hacmimiz 1lt, birim olarak 201. 1000ml/201 = 4.97ml eder. 5ml ürünün üzerine şişeyi dolduracak kadar su eklemeliyiz. Ufak saplamar hayati değil.
Dogrudur. Ama 1000ml hesaplamak kolay :) 1750ml icin kafadan hesaplamak herkes icin kolay olmuyor :)
Gerci eline telefonu aldiktan sonra hesap makinesiyle de kolay oluyor, uygulama kullanmanin bir onemi kalmiyor :)

Arda48

Çaylak Detaycı
Üye
Öncelikle bu püskürtücüyle nasıl kullanabilirim modifiye gerekir mi? 5lt b33 bana ne kadar gider? Haftada 1 defa yıkıyorum. Birde seyreltme kaça kaç nasıl olacak? Hiç bilgim yok. Birde daha sonra böcek ilaçlama için kullanılabilir mi? Teşekkür ederim arkadaşlar
Youtube da sizin makinayla ilgili şu video gözüme ilişti belki işinize yarar ;