Hızlı Soru - Cevap

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #6,401
Seramik kaplama diyor 3 dolar
US $2.56 51% Off | DJSona 30ML Car Paint Care Liquid Ceramic Coat 9H Car Hardness Super Hydrophobic Glass Coating Auto Paint Care Durability Hot Sa
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

US $2.47 53% Off | Car Cleaning Soft Absorbancy Washing Gloves Household Tools For Cleaning Car High Density Ultra Soft Easy To Dry
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

Eldiven ve seramik için ne düşünüyorsunuz ?
Seramik en kötü ihtimal jantlar için olur mu ?
Seramiği plastik aksamdada kullanabilirsin. Güzel sonuç verir.

DENİZLİ

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Araç 2019 İbiza. Pek plastik akşam yok. Kapı kenarları var birde bagaj alt kısmında var. Birde ön petekler var. . Bu Seramik olur Mu iyi ?

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Önerebileceğiniz cam temizleme sıvısı var mıdır?
Daha yeni, Ömer abinin tavsiyesini olduğu gibi aktarayım. Konusunda daha fazla detayını görebilirsiniz. :)
Amway Cam Temizleyici

Bir diger notum kesinlikle ama kesinlikle amwayin cam temizleyicisini alin. Fiyati uygun 1:3 sulandirilabiliyor. Tek gecisle iz biralmadan temizlik yapiyor parlaklik veriyor. Herkese tavsiye ederim super bir urun.
Meguiars perfect clarity falan yaninda ciklet kalir. Denemeyen varsa mutlaka denesin, deneyip begenmeyenler ise mutlaka saf su ile sulandirip denesin. Bayildim bu urune.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bu arada 2 çeşit chemical guys spray var @Dragstar hocam şu toparlak olan mı acaba?
@_CaN_ hocam bugün iş çıkışı sigara ambalajı testi yaptım sonuç cidden çok kötüydü. Bilt hamber veya soft99 smooth egg kil almayı düşünüyorum. (En az çizenler sanırım)
Benim kullanığım spey tipi bu şekilde.

DENİZLİ
Süleyman abimin paylaştığı şişeden bende var. Bulamazsan o şekilde hallederiz biz. Kil senin araç için olmazsa olmaz. Aslında her araç için olmazsa olmaz ama senin araç hiç işlem görmemesinden dolayı daha da önem arz ediyor.

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Süleyman abimin paylaştığı şişeden bende var. Bulamazsan o şekilde hallederiz biz. Kil senin araç için olmazsa olmaz. Aslında her araç için olmazsa olmaz ama senin araç hiç işlem görmemesinden dolayı daha da önem arz ediyor.
o zaman chemical guys clay luber ile kil siparişi veriyim hocam ben:)

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
bi mağduriyetten dolayı indirim kuponum vardı onu kullanayım boşa gitmesin kil kaydırıcı alıyım dedim:) tamam @Murat abiye de mesaj ile sorayım hemen

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
bi mağduriyetten dolayı indirim kuponum vardı onu kullanayım boşa gitmesin kil kaydırıcı alıyım dedim:) tamam @Murat abiye de mesaj ile sorayım hemen
Düşünürseniz elimde Mothers California Gold Clay Bar System var. Sette 2 adet 100 gram kil ve kaydırıcı mevcut.

Robot Check

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Aracımın moton kısmı bu şekilde. Sizce temizlik ihtiyacı var mı? Koruma için ne kullanabilirim?

Şimdiye dek hiç motor temizliği yapmamıştım. :)

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye

Aracımın moton kısmı bu şekilde. Sizce temizlik ihtiyacı var mı? Koruma için ne kullanabilirim?

Hafif bir apc karışımı ve fırça ile susuz temizleyebilirsiniz. Göründüğü kadarıyla gayet temiz motor. Şuan revaçta olan ürünler KochChemie nin Motorplast, PSS ve NMPC ürünlerini tercih edebilirsiniz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Kirler ağırlaşmadan temizlik yapıp koruma uygularsanız ileride çok rahat edersiniz. Herhangi bir apc ve detay fırçası yardımıyla temizleyip nemli bezle silin. Kabloların falan olduğu yerlere doğrudan fıslamayın, fırçaya fıslayın. Koruma olarak kesinlikle koch chemie motorplast öneririm. Temizlikmadenini telefonla ararsanız yarim litre bölünmüş olarak yardımcı olurlar. Biraz geç kuruyan yapısı var ama hem toz tutması hem de dayanıklılığı çok başarılı.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kirler ağırlaşmadan temizlik yapıp koruma uygularsanız ileride çok rahat edersiniz. Herhangi bir apc ve detay fırçası yardımıyla temizleyip nemli bezle silin. Kabloların falan olduğu yerlere doğrudan fıslamayın, fırçaya fıslayın. Koruma olarak kesinlikle koch chemie motorplast öneririm. Temizlikmadenini telefonla ararsanız yarim litre bölünmüş olarak yardımcı olurlar. Biraz geç kuruyan yapısı var ama hem toz tutması hem de dayanıklılığı çok başarılı.
Hakikaten çok ama çok geç kuruyor ama hiç beklemediğim bir performans ortaya koydu. Temmuz başında motorplast uygulamıştım motor üzerinde kıyıda köşede çok çok az bir kirlenme olmuş.
Güzelde kokuyor hatta bir ara motorplast yerine acaba bana milkshake mi gödnerdiler diye düşünmedim değil :D :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Motorplast benim de çok merak ettiğim bir ürün. Herhangi bir satıcıdan 5 litre tedarik edip bölüşebiliriz. Var mı acaba başka isteyen?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hakikaten çok ama çok geç kuruyor ama hiç beklemediğim bir performans ortaya koydu. Temmuz başında motorplast uygulamıştım motor üzerinde kıyıda köşede çok çok az bir kirlenme olmuş.
Güzelde kokuyor hatta bir ara motorplast yerine acaba bana milkshake mi gödnerdiler diye düşünmedim değil :D:D
Aynen öyle çok geç kuruyor ama harika bir performanı var. 2 ay önce uyguladım, çok az toz olmuş geçen bezle sildim yine tertemiz. Kir yapışmıyor. Kokusu da enteresan, kimyasal kokusu beklerdim ama kokuyu alınca kullandıkça kullanasın geliyor :)

@_CaN_ ihtiyacı olanlar ortak alım düşünmeli, daha da hesaplı olur. Memnun kalmayan olacağını hiç sanmıyorum