Hızlı Soru - Cevap

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Berkay in dedigine ek ve alternatif olarak 3d final touch da kullanabilirsiniz. 3.78 litresi 70-80 tl bir seydi. Sulandirmadan direk sikabilirsiniz.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani sonuçta 500 mlye 70 80 tl vericeğim. Dediğiniz daha mantıklı sonuçta janta kullanıcam.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sercan, @İdris de vardı. Bir konuş istersen.
Çok sağolun ö.m. atıcam.
Yalnız geçmişten kalan inatçı bir kireç lekesi varsa onu almayabilir ama her yıkamada kullanırsanız birdaha kireç-su lekesi oluşmaz. Çıkmayan bir şey varsa bir pasta ve sünger ile çıkar
Şükür daha leke yok ama bezle kuru kuru silmek içim el vermiyor.Ve birazda su lekesi kalıyor ertesi yıkamada çıkıyor.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Wax uygularken çinden aldığım pedlerden kullanıyorum. Meguiars vs gibi markaların ürettiği Wax pedi veya aşağıya bıraktığım fotodaki mikrofiber tarzda bir ped almama gerek var mıdır? Bariz bir avantaj sağlar mı çinden aldıklarıma göre?
Kullandığım şu şekilde

Mikrofiber ped

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu sarı çinliler kullan at tarzı pedler çabuk deforme oluyor, şundan bir tane al güzelce kullan Ve sakla uygularken de rahat ettiğini göreceksin

WORK STUFF Sünger Wax El Pedi - 85mm - Made in POLAND

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Zaten 3.7 litre alsam ömürlük kullanırım herhalde :) ama ben ilk gidip bölünmüş üründen alıyım.
Ikisinden de alin bence deneyin. Finale'i bolunmus alin. Final touch da denemelik verebilirim 500 ml ucretsiz. Istanbulda misiniz?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

orhanirmak

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Başka bir konuda klima bombası mevzusu geçti, klima bombası en mantıklı hangisidir şuan tavsiyelere açığım. En son sonax kullandım ama fiyatı gereksiz yüksek geliyor bana.
Hepsinin içeriği aynı kokuları farklı. Würth, winkel, muller, sonax, divortex vs. Hangisi daha ucuzsa onu alın derim. Zaten kokusu uzun süre kalan birşey değil. Maksat hijyen ve eski kötü kokuyu gidermek mantarları bakterileri öldürmekse divortex baya avantajlı diğerlerine göre.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ikisinden de alin bence deneyin. Finale'i bolunmus alin. Final touch da denemelik verebilirim 500 ml ucretsiz. Istanbulda misiniz?

Malesef İstanbulda değilim ama güzel hediyiniz için teşekkür ederim bu hafta içinde 2sinden de temin ediyim hem karşılaştırma yapmış olurum.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Soft99 kutusundan wax alırken içine tam sığar mı acaba? Pad e homojen şekilde wax alınabilir mi acaba?
Daha kucuk boyutu. Rahatlikla sigar yani.

Yalniz fusso icin yumusak kalabilir bilemedim. Ben de bir kere wax planet ile kullandim. Cidden cok yumusak bir aplikator

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Daha kucuk boyutu. Rahatlikla sigar yani.

Yalniz fusso icin yumusak kalabilir bilemedim. Ben de bir kere wax planet ile kullandim. Cidden cok yumusak bir aplikator

50ml potlara rahat sığıyor. Dediğine katılıyorum abi. Zıplama yapacakmış gibi oluyor kaydırırken. Katı waxta kullanılmaz değil ama sanki daha çok viskozitesi düşük ürünleri yaymak için gibi geldi bana. SRP türevi gibi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
50ml potlara rahat sığıyor. Dediğine katılıyorum abi. Zıplama yapacakmış gibi oluyor kaydırırken. Katı waxta kullanılmaz değil ama sanki daha çok viskozitesi düşük ürünleri yaymak için gibi geldi bana. SRP türevi gibi
Peki önerebileceğiniz ped var mı ?