sağlam davlumbaz ve jant fırçasına ihtiyacım var uzun süre kullanabileceğim. Cg mothers bulmadım. Çin işi sıkıntı geldi gelmedi muhabbeti olsun istemiyorum. Öneride bulunurmusunuz. 3d Uzun Saplı Yumuşak Uçlu Temizlik Fırçası M03l - n11.com
sağlam davlumbaz ve jant fırçasına ihtiyacım var uzun süre kullanabileceğim. Cg mothers bulmadım. Çin işi sıkıntı geldi gelmedi muhabbeti olsun istemiyorum. Öneride bulunurmusunuz. 3d Uzun Saplı Yumuşak Uçlu Temizlik Fırçası M03l - n11.com
3d ve sgcb aldım. 3d yi kullanmak nasip olmadı fircanin uçları yumuşak sapı plastik basık araçlarda sıkıntı olur girmez.
Sgcb lastik temizlemek için mükemmel 2 gün önce kullandım çok beğendim.
Jant için fırçayı kullanmadim ama bunun bende sarı renkli olanı var aralara ve arkaya kadar giriyor sağa solu güzel temizliyor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3D Orjinal Beyaz Araç Yıkama Pad'i. G-02 69,00 TL yerine 55,00 TL 3d Orjinal Beyaz Araç Yıkama Pad'i. G-02 - n11.com
Hocam bende ufs eldiven arkadaşımda da linkini attığım ürün var. Uzun tüylü sağlam su tutuyor ve yumuşacık. Ben bir adet bu pad den alacağım çok beğendim forumda tavsiye de edilmişti.
3D Wash Pad
Hocam bende ufs eldiven arkadaşımda da linkini attığım ürün var. Uzun tüylü sağlam su tutuyor ve yumuşacık. Ben bir adet bu pad den alacağım çok beğendim forumda tavsiye de edilmişti.
Bu karışım hesaplamaya baktım da bir iki kurcaladım.Normalde benim bildiğim 1:10 10 birimlik karışımda 1 birim ürün yani 1 litre de 100ml ürün yapıyor.Ama karışım hesaplama şeyinde 90 ml olarak hesaplıyor.Ben yıllardır yanlış mı yapıyordum acaba ? Yoksa biraz daha matematiksel yöntemi mi oluyor anlamış değilim üstadlar bir aydınlatın beni
3D Orjinal Beyaz Araç Yıkama Pad'i. G-02 69,00 TL yerine 55,00 TL 3d Orjinal Beyaz Araç Yıkama Pad'i. G-02 - n11.com
Başlığı çok ama çok dandik.Degreaser gibi ürünleri bir kereye mahsus sıkıyor sonra çöp oluyor.Şişeyi yan tutunca şarıl şarıl ürün akıyor yani 9 tl ye git cam sil al daha iyi
Bu karışım hesaplamaya baktım da bir iki kurcaladım.Normalde benim bildiğim 1:10 10 birimlik karışımda 1 birim ürün yani 1 litre de 100ml ürün yapıyor.Ama karışım hesaplama şeyinde 90 ml olarak hesaplıyor.Ben yıllardır yanlış mı yapıyordum acaba ? Yoksa biraz daha matematiksel yöntemi mi oluyor anlamış değilim üstadlar bir aydınlatın beni
Abi abi ürün hesaplarken 1 ürün 10 su koyman lazım. Forumun oran hesaplaması doğru yani. Mesela 1:1 dendiğinde 500ml su 500ml ürün koyuyoruz ya ordan yola çık
Başlığı çok ama çok dandik.Degreaser gibi ürünleri bir kereye mahsus sıkıyor sonra çöp oluyor.Şişeyi yan tutunca şarıl şarıl ürün akıyor yani 9 tl ye git cam sil al daha iyi
Bende öyle tahmin ettim abi. a101de bimde satılan silikonlu cam siller var onları kullanıyorum gayet güzel atıyor kimyasal dayanımlarıda 3 4 aydır sağlam
bi abi ürün hesaplarken 1 ürün 10 su koyman lazım. Forumun oran hesaplaması doğru yani. Mesela 1:1 dendiğinde 500ml su 500ml ürün koyuyoruz ya ordan yola çık
İllaki vardır ama linkteki ürün yabana atılacak ürün değil. 10 lira daha koyup iki pad ile daha sağlıklı yıkama yaparım. Bu benim düşüncem. Zamanla pad ve mit çeşitliliğini arttıracağım ben.