Hızlı Soru - Cevap

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fotoğrafta görünen yer çıkmaz bir sokağa ait. Egea'nın sahibine 40 dk ulaşmaya çalıştım. Numara bırakmamış. Korna çaldım, çevredeki apartmanların zillerine bastım fakat bir türlü bulamadım. 155'i arayıp aracın sahibine ulaşılmasını rica ettim. Dönüş yapacağız denildi fakat 15-20 dakika dönüş yapan olmadı. 2.defa aradığımda "Bu kadar kısa sürede dönüş olması mümkün mü sizce?" denildiği için telefonu kapattım. Yan taraftaki motorun sahibine ulaştım. Yerdeki demir sökülüyormuş. Ufacık yerden milimetrik manevralarla zar zor çıktım. Sağ arka çamurluğu köşedeki motorlara biraz dokundurdum hatta(Keşke sağ taraf yerine Egea'ya dokundursaymışım). 5 cm daha geniş olsayıdı araç çıkamayacaktım. Çıktıkan yarım saat sonra aynı yere tekrar geldim. Aynı araç yine oradaydı. Sinirden silecekleri kırma noktasına geldim. Poliste geri dönüş yapmadı. Bu bilinçsiz canlıyı nereye şikayet edebilirim? Şikayet etmeye değer mi? Bir sonuç çıkar mı? Direkt plakasıyla ifşa ediyorum.

Son düzenleme:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Fotoğrafta görünen yer çıkmaz bir sokağa ait. Egea'nın sahibine 40 dk ulaşmaya çalıştım. Numara bırakmamış. Korna çaldım, çevredeki apartmanların zillerine bastım fakat bir türlü bulamadım. 155'i arayıp aracın sahibine ulaşılmasını rica ettim. Dönüş yapacağız denildi fakat 15-20 dakika dönüş yapan olmadı. 2.defa aradığımda "Bu kadar kısa sürede dönüş olması mümkün mü sizce?" denildiği için telefonu kapattım. Yan taraftaki motorun sahibine ulaştım. Yerdeki demir sökülüyormuş. Ufacık yerden milimetrik manevralarla zar zor çıktım. Sağ arka çamurluğu köşedeki motorlara biraz dokundurdum hatta(Keşke sağ taraf yerine Egea'ya dokundursaymışım). 5 cm daha geniş olsayıdı araç çıkamayacaktım. Çıktıkan yarım saat sonra aynı yere tekrar geldim. Aynı araç yine oradaydı. Sinirden silecekleri kırma noktasına geldim. Poliste geri dönüş yapmadı. Bu bilinçsiz canlıyı nereye şikayet edebilirim? Şikayet etmeye değer mi? Bir sonuç çıkar mı? Direkt plakasıyla ifşa ediyorum.

Keşke kırsaydın silecekleri. Böyle hödükler bizim semt de normal Emre

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Esenler değil abi Şişli burası. İyiki çok acil bir durum yoktu. Çarpa çarpa açardım yoksa o yolu. Sinirim hâlâ geçmiş değil.
cimer e yazın ilgili yerlere hemen iletiliyor. hatta polislerle konuşmanızı da yazın saat vs. olarak. belki onlar adamı bile aramadı. 1-2 haftaya dönüş olur size hocam

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Polytop Trim & Tyre Dressing Motor Trim Koruyucu Ve Parlatıcı ürünü hakkında yorum yapabilecek var mı?koch chemie pss ye niyetim vardı aslında. dış plastik ve motor için. 1:10 a kadar seyreltme oranı varmış bu üründe ama nerede, nasıl kullanılacak bir bilgi bulamadım malesef

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Aracta vitesin on tarafinda yer alan piano black kisimda cizikler var bu cizikler icin ne almaliyim acaba malzeme olarak.Sarjli matkap ucu ile bu kisma polisaj yapmam mumkun mu care olur mu?Eger olursa matkap ucuna nasil bir sey almaliyim ve cizikleri gidermek icin hangi malzemeler lazim bana.Son olarak amator birisi bu isi becerebilir mi:)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri

Çok geçmiş olsun, gerçekten sinir harbi yaşatacak bir durum. Polisin yanı sıra fahri trafik müfettişi bir tanıdığınız varsa bu fotoğrafları kendisine ileterek işlem yapmasını rica edebilirsiniz. Her ne kadar genelde suistimal eden bir kurum olsa da bu gibi durumlarda pratik sonuç vermesi sebebiyle tercih edilebilir.

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok geçmiş olsun, gerçekten sinir harbi yaşatacak bir durum. Polisin yanı sıra fahri trafik müfettişi bir tanıdığınız varsa bu fotoğrafları kendisine ileterek işlem yapmasını rica edebilirsiniz. Her ne kadar genelde suistimal eden bir kurum olsa da bu gibi durumlarda pratik sonuç vermesi sebebiyle tercih edilebilir.
Teşekkürler abi. Tanıdık yok malesef. Cimer'e yazacağım.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko abide tornador vardı yanlış hatırlamıyorsam. Onun yorumunu da merak ediyorum.
Kardeşim tornador kullanıyorum zaman zaman bazı tavanlarda, duruma göre değişiyor, etkili ve güvenli oluyor çoğu zaman. Ama öyle tavanlar oluyor ki bazen el sürsen sarkacak gibi oluyor, yani çok değişken. Tecrübeme dayanarak wv tavanlarına çok dikkat edin, çok riskliler.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy

Gecmis olsun. Ben okurken bile sinir yaptim. Benzer bi olay basima gelmisti. Polisi arayip trafigi engelleyen sekilde park yapmis bir arac yuzunden yerimden cikamiyorum dedim. Cekiciyle yarim saat sonra gelip araci alip goturduler. Sizin suan yapabileceginiz bisey var mi bilemiyorum ama ileride tekrar yasarsaniz bu sekilde ilerleyebilirsiniz.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tavan temizliğinde benim dene-yanıl yöntemiyle bulduğum en güvenli yol “keten ipli banyo süngeri” “Amway loc”
Mümkünse suyu sıcak şekilde kovaya doldurun sonra Amway loc la bol köpürtün sadece köpüğü sünger yardımıyla tavana uygulayın en sonda temiz micro fiber bezle kalan Nemi alın

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Tavan temizliğinde benim dene-yanıl yöntemiyle bulduğum en güvenli yol “keten ipli banyo süngeri” “Amway loc”
Mümkünse suyu sıcak şekilde kovaya doldurun sonra Amway loc la bol köpürtün sadece köpüğü sünger yardımıyla tavana uygulayın en sonda temiz micro fiber bezle kalan Nemi alın

Hocam bence de belki kas gücüne en fazla ihtiyaç duyan yol olabilir ama bu tarz keseler tavan için güvenli ve leke çıkarıcı uygulama araçlarının başında gelir diyebilirim.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Malum evdeyiz artık pc deki oyunlarda kullanabileceğimiz işe yarar bir oyun kolu(joystick) var mıdır?
Piyasada çok dandik olduğu defalarca yorumla söylenmesine rağmen 100₺ civarında çöp çok ürün var.

Ps4lere falan baktım 18marttan bu tarafa yaklaşık 2.000₺ kadar zamlanmışlar. Sorsam kur derler. Hasılı güzela tavsiyelerinizi bekliyorum.

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Malum evdeyiz artık pc deki oyunlarda kullanabileceğimiz işe yarar bir oyun kolu(joystick) var mıdır?
Piyasada çok dandik olduğu defalarca yorumla söylenmesine rağmen 100₺ civarında çöp çok ürün var.

Ps4lere falan baktım 18marttan bu tarafa yaklaşık 2.000₺ kadar zamlanmışlar. Sorsam kur derler. Hasılı güzela tavsiyelerinizi bekliyorum.
Logitech f710 alabilirsiniz veya xbox kolu pc adaptoru ile birlikte olanindan ikisinden de memnun kalirsiniz.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Birkaç yıl önce bit pazarından çok uygun fiyata Logitech F310 almıştım ben abi, :D Baya uzun sürede kullandım memnundum, sonra oynamayı bırakınca letgodan geri satmıştım :D
Sıfır fiyatlarına baktım biraz uçmuş maalesef, yinede bütçeniz el veriyorsa düşünebilirsiniz :)

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gecmis olsun. Ben okurken bile sinir yaptim. Benzer bi olay basima gelmisti. Polisi arayip trafigi engelleyen sekilde park yapmis bir arac yuzunden yerimden cikamiyorum dedim. Cekiciyle yarim saat sonra gelip araci alip goturduler. Sizin suan yapabileceginiz bisey var mi bilemiyorum ama ileride tekrar yasarsaniz bu sekilde ilerleyebilirsiniz.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Çekici giremezdi malesef. Bizim araç 5 cm daha geniş olsa çıkamazdım zaten. Dar bir yerdi. Cimer'e yazdım. Umarım dikkate alınır. Sağda solda çok fazla abuk subuk park etmiş araç görüyorum. Üşenmeden hepsinin fotoğrafını çekip ihbar edeceğim artık.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Ps2 ps3 zamanında kalma el alışkanlığı sebebiyle hadron hd302 modelini çok seviyorum. Fiyat olarak 30 40 lira ve titreşimi de var. Sizin kriteri sağlar mı bilmem ama uygun fiyatlı böyle pes falan oynamalık joystick kol arayanlar için fena değildir hadronlar o fiyat aralığında.