Hızlı Soru - Cevap

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Burada ele geçirilen poşetle ne yapılmak istendi tam anlamadım. eğer bilginiz varsa aydınlatabilirmisiniz.
Araba temizken, yani kile kadarki tüm safhalardan geçtikten sonra, elimize göre daha düz olan bir cisim yardımıyla yüzeyde girinti çıkıntı testi aslında bu. Bunu da en kolay böyle poşetle yapıyor amcalar, ama zaten elinizle de anlayabiliyorsunuz. Burada biraz da sese de bakıyorlar. Video özelinde konuşmuyorum, videoyu izlemedim açıkçası, izlediysem de yakın zamanda izlemedim, ama testi içerdiği için paylaşmıştım.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bu da iş görür mü? Compound z ya da glass refresh dendi diye bunu hiç dikkate almadım. Flowey 3.2 aldım bakalım, elle ne kadar uygulanabilirse onunla deneyeceğim.

Teşekkür ederim.
ben denemedim ama almak isterdim. @Mentalfeed kullandı bunu bilgisini aktarabilir.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar konu başlığına uygun şekilde paylaşımlara devam edelim.

Konu ile ilgili olmayan mesajlar silinmiştir.

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
Dragons daha bereketli az da olsa sulandırılıyor. İron out direk kullanıma uygun. Sonuç olarak ikisi arasında bir fark gözlemlemedim. Hatta boyada iron out daha iyi çalışıyor gibi geldi bana.

Ekleme yapayım. Bu zamana kadar kullandığım en iyi demir tozu sökücü crystal concept iron cut. Boya da üzerine tanımam.
Dragonsu hangi oranda sulandiralim hocam?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Yıkama eldiveni veya pedi alıcam, rica etsem tecrübelerinizden faydalanabilir miyim ? 2 tane almayı planlıyorum 1i jant için 1i karoser için, ilerde padleri çoğaltıp çizilmeyi minimuma indiricem.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Yıkama eldiveni veya pedi alıcam, rica etsem tecrübelerinizden faydalanabilir miyim ? 2 tane almayı planlıyorum 1i jant için 1i karoser için, ilerde padleri çoğaltıp çizilmeyi minimuma indiricem.
Cift kova imkani var mi?

Kaporta icin her halükarda minimum 2 adet tavsiye ederim. Jant icin bugun stokladi serelim de Kutas'in paylastigi slopes eldiven alabilirsiniz. 50 tl olmasi lazim.

Kaporta icin se uygun fiyatli ufs kuzi postu olanlar var.

Butce sinirli degilse work stuff ped ve eldiveni var.

Bunlar Turkiye imkanlariydi.

Eger bir ay beklerim gelirse ne ala gelmezse de sansima kuzeyim derseniz çinden lucullan alin. Gyeon cakmasi eldiven.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Cift kova imkani var mi?

Kaporta icin her halükarda minimum 2 adet tavsiye ederim. Jant icin bugun stokladi serelim de Kutas'in paylastigi slopes eldiven alabilirsiniz. 50 tl olmasi lazim.

Kaporta icin se uygun fiyatli ufs kuzi postu olanlar var.

Butce sinirli degilse work stuff ped ve eldiveni var.

Bunlar Turkiye imkanlariydi.

Eger bir ay beklerim gelirse ne ala gelmezse de sansima kuzeyim derseniz çinden lucullan alin. Gyeon cakmasi eldiven.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi valla çok teşekkür ederim, ne sorunum varsa imdadıma yetişiyorsun. Şu anlık bütçem sınırlı çift kova tekniği ile 2 adet ufs kuzu postu alıyım, jant için ise dediğiniz slopesden alıyım. Peki ufs sarı olandı dimi. Tekrardan teşekkür ederim.:)

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dostum daha yeni @Mygtalb için kısa bir uygun fiyatlı eldiven araştırması yapmıştım. Bizim ülkeden alınabilecek en uygun eldiven ufs kuzu postu eldiven ve yanında alt etekler için çinli eldivendi. Fiyatıda gördüğün gibi toplam 95 tl oluyor.
Onun yerine çinden toplam 3 eldiven almak daha mantıklı bence. Ürünlerin fiyatı 72 tl yapıyor. Aynı paket de gelir ise ki hepsi aynı satıcıdan olduğu için hepsi aynı pakette gelir. Satıcıya bunun için mesajda atılabilir. Vergi ücreti en fazla 20 tl yapıyor. Geçen aldığım kil eldiveni içinde 20 tl hesapladım ama 15 tl ödedim. Yani en fazla 92 tl yapıyor. Bu eldivenlerden bende kullanıyorum 1 yıla yakındır ve gayet memnunum.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Abi valla çok teşekkür ederim, ne sorunum varsa imdadıma yetişiyorsun. Şu anlık bütçem sınırlı çift kova tekniği ile 2 adet ufs kuzu postu alıyım, jant için ise dediğiniz slopesden alıyım. Peki ufs sarı olandı dimi. Tekrardan teşekkür ederim.:)
Ufs nin bir kac modeli var. 1.kalite 2.kalite vs alirken dikkat etmek lazim. Bence jant icin 10-20 liraya makarna tip uyduruk gojo eldiven falan da alinabilir slopes cunku meguiars eldivene benziyor kalite olarak. Ziyan edip fazla para vermeye gerek yok.

Kaportada denemedim bu nedenle oneremiyorum slopessu. Ama fena durmuyor en az meguiars kadar iyi duruyor.

Kovalarda dirt trap ya da grid guard var mi?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Dostum daha yeni @Mygtalb için kısa bir uygun fiyatlı eldiven araştırması yapmıştım. Bizim ülkeden alınabilecek en uygun eldiven ufs kuzu postu eldiven ve yanında alt etekler için çinli eldivendi. Fiyatıda gördüğün gibi toplam 95 tl oluyor.
Onun yerine çinden toplam 3 eldiven almak daha mantıklı bence. Ürünlerin fiyatı 72 tl yapıyor. Aynı paket de gelir ise ki hepsi aynı satıcıdan olduğu için hepsi aynı pakette gelir. Satıcıya bunun için mesajda atılabilir. Vergi ücreti en fazla 20 tl yapıyor. Geçen aldığım kil eldiveni içinde 20 tl hesapladım ama 15 tl ödedim. Yani en fazla 92 tl yapıyor. Bu eldivenlerden bende kullanıyorum 1 yıla yakındır ve gayet memnunum.

Çinden satın alma gibi tecrübem ve kredi kartım yok malesef. dediğiniz gibi 1 adet üst taraf için 1 adetde çinli eldiven alıcam.
Ufs nin bir kac modeli var. 1.kalite 2.kalite vs alirken dikkat etmek lazim. Bence jant icin 10-20 liraya makarna tip uyduruk gojo eldiven falan da alinabilir slopes cunku meguiars eldivene benziyor kalite olarak. Ziyan edip fazla para vermeye gerek yok.

Kaportada denemedim bu nedenle oneremiyorum slopessu. Ama fena durmuyor en az meguiars kadar iyi duruyor.

Kovalarda dirt trap ya da grid guard var mi?
Evet abi 1. kalita hobiotom da var ordan alıcam, jantlar içinde makarna alıcam. Daha kova veya dirt trap almadım nerdende alıcağımı bilmiyorum.