Hızlı Soru - Cevap

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #7,261
Çinden satın alma gibi tecrübem ve kredi kartım yok malesef. dediğiniz gibi 1 adet üst taraf için 1 adetde çinli eldiven alıcam.

Evet abi 1. kalita hobiotom da var ordan alıcam, jantlar içinde makarna alıcam. Daha kova veya dirt trap almadım nerdende alıcağımı bilmiyorum.
Merak ettigin bir nolta olursa yazabilirsin bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim.

Kovayi oradan oraya atip kirmadikca ve icin de asit kaynatmadikca bir numarasi olmayan bir alet. Bir milyoncudan bile alinabilir. Onemli olan icine koyabilecek olcude grid guard. Turkiyede satilanlar 26 cm genelde. Kova da buna gore secilebilir.

Ya da parladanadamlar, temizlik madeni veya yamaclarin falan kendi kovalari oluyor. Onlardan da alinabilir set olarak. Kovayla ilgili bir konu vardi detayli. Ona bakabilirsin

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Merak ettigin bir nolta olursa yazabilirsin bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim.

Kovayi oradan oraya atip kirmadikca ve icin de asit kaynatmadikca bir numarasi olmayan bir alet. Bir milyoncudan bile alinabilir. Onemli olan icine koyabilecek olcude grid guard. Turkiyede satilanlar 26 cm genelde. Kova da buna gore secilebilir.

Ya da parladanadamlar, temizlik madeni veya yamaclarin falan kendi kovalari oluyor. Onlardan da alinabilir set olarak. Kovayla ilgili bir konu vardi detayli. Ona bakabilirsin

Aynen abi bende sizin gibi düşünüyorum, grid guard alıp milyoncuya gidip kova alıcam. Teşekkürler abi yardımın için.:)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Arnica halı koltuk yıkama makinesi alıp kulanan varsa bana ozelden ulaşabilir mi?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Aracta vitesin on tarafinda yer alan piano black kisimda cizikler var bu cizikler icin ne almaliyim acaba malzeme olarak.Sarjli matkap ucu ile bu kisma polisaj yapmam mumkun mu care olur mu?Eger olursa matkap ucuna nasil bir sey almaliyim ve cizikleri gidermek icin hangi malzemeler lazim bana.Son olarak amator birisi bu isi becerebilir mi:)
Hangi şehirdesiniz? Birkaç dakikalık bir polisaj ile gider çizikler.

Ens_Clk

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Fb veya rrr in buyuk boylarini satan siteler ile iletisime gecersen bolul gonderirle. Kc urunlerinin bolunmus satilmasini yasaklamislar. Bu nedenle yoktur, ama bolup gonderiyorlar. Aklinda olsun yani, fiyat olrak daha uyguna gelir.

Bölünmüş olarak satılmayacağını ben de duymuştum hatta tam o sıra kampanya falan yapmıştı bazı satış yerleri, kaçırdım diye üzülmüştüm şimdi bir aydınlandım :alkisss: sağol abi bir danışayım alım yaparken ben de

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bölünmüş olarak satılmayacağını ben de duymuştum hatta tam o sıra kampanya falan yapmıştı bazı satış yerleri, kaçırdım diye üzülmüştüm şimdi bir aydınlandım :alkisss: sağol abi bir danışayım alım yaparken ben de
Almak istersen hobiotom da şu anda stok var, sadece canlı desteğe danışman yeterli.

Ens_Clk

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Almak istersen hobiotom da şu anda stok var, sadece canlı desteğe danışman yeterli.
baktımda tükenmiş olarak gözüküyor fb ve rrr olmadı gün içinde yazarım tekrar halihazırda rrr kullanıyorum açıkçası ben seviyorum onu, tabi forumdaki üstadların tavsiye ve yorumlarını dikkate alarak alternatif ürün listesini ayrıca oluşturuyorum o ayrı :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
baktımda tükenmiş olarak gözüküyor fb ve rrr olmadı gün içinde yazarım tekrar halihazırda rrr kullanıyorum açıkçası ben seviyorum onu, tabi forumdaki üstadların tavsiye ve yorumlarını dikkate alarak alternatif ürün listesini ayrıca oluşturuyorum o ayrı :)
Evet yasak olduğu için tükenmiş gözüküyor ama siteden canlı desteğe yazın yardımcı olucaklar olmadı e posta yoluyla iletişime geçin sizi müsait bir zamanda arıyorlar.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar n11 üzerinden aldığım fırçalarım gelmedi sanırım uzunca bir sürede gelmeyecek. N11 yurt dışı bağlantısı olduğu için gelmesi uzun sürecek. Bana görseldeki fırçalardan önerebileceğiniz bir yer varmı ?

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba arkadaşlar.. Genelde bölünmüş ürün aldığım için uygulama sırasında 750 ml.lik boş cif şişelerini kullanıyorum.. Aslında dayanım olarak çok memnunum.. Ancak spreyleme bir süre sonra eziyet haline geliyor.. Bu şişeler ile uyumlu önerebileceğiniz bir sprey başlığı var mı??

Ya da.aşağıdaki şişelerden edinmek daha mantıklı mı olur??

WORK STUFF PROFESYONEL SPREY ŞİŞE TAKIM

700ml Extra Dayanıklı Püskürtücü Başlıklı
Merhaba,

Ciflerin başlıkları standart ölçüde yani istediğiniz standart bir başlığı takabilirsiniz.

Görseli olan 3 şişeyi de kullanıyorum. Cif şişelerini genelde degreaser vb tarzı ağır ürünleri sıkmak için kullanıyorum. Work stuff efsane değil ama iyi bir şişe. Fıs fıstan da var ama benim başlığı standart olanından var, bu fotoğraftaki canyon başlıklı, bu en iyisi başlık olarak.

Kısacası fıs fıs marka da alınır, work stuff da. Cife de herhangi bir başlık uyar. Yalnız hortum uzunluğu yetsin yeter ki. Boyu biraz uzun çünkü.

Bir de naçizane tavsiyem, 700-750 ml olan şişeleri tercih edin. 1 litrelikler hareket kabiliyeti olarak zayıf, hantal, yoruyor.

Ek olarak biz şu başlıklardan aldık, gelince yorumlarız;

https://www.hepsiburada.com/slopes-...7EPA7Yl_eGHcNO0ySBpesIsvt2DnoAnxoCyqsQAvD_BwE

Görüntü olarak work stuff ile aynı.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba,

Ciflerin başlıkları standart ölçüde yani istediğiniz standart bir başlığı takabilirsiniz.

Görseli olan 3 şişeyi de kullanıyorum. Cif şişelerini genelde degreaser vb tarzı ağır ürünleri sıkmak için kullanıyorum. Work stuff efsane değil ama iyi bir şişe. Fıs fıstan da var ama benim başlığı standart olanından var, bu fotoğraftaki canyon başlıklı, bu en iyisi başlık olarak.

Kısacası fıs fıs marka da alınır, work stuff da. Cife de herhangi bir başlık uyar. Yalnız hortum uzunluğu yetsin yeter ki. Boyu biraz uzun çünkü.

Bir de naçizane tavsiyem, 700-750 ml olan şişeleri tercih edin. 1 litrelikler hareket kabiliyeti olarak zayıf, hantal, yoruyor.

Ek olarak biz şu başlıklardan aldık, gelince yorumlarız;

https://www.hepsiburada.com/slopes-...7EPA7Yl_eGHcNO0ySBpesIsvt2DnoAnxoCyqsQAvD_BwE

Görüntü olarak work stuff ile aynı.
Şahane cevaplar olmuş, merakla okudum. Bilgiler için teşekkürler :) naçizane ben de görüş belirteyim bu konuda izninizle :)

Fotodaki şişeyi kullanmadım ama Marc isimli ürünün şişesi vardı evde 1 lt, onu kullanıyorum böyle demirtozu vs gibi ürünleri apc falan koyduğum şişelere koymamak için. Hani deyim yerindeyse kenarda bu şekilde joker bir şişe olarak tutun derim evde kullandığınız eski fısfıs şişeleri. Demirtozu, magic dressing falan gibi ürün koyunca şişe delindiğinde, fısfıs bozulduğunda üzülmeyeceğiniz şişe olsun :)
Boyut konusunda da 750 ml olayına katılıyorum. Zaman zaman 750 ml bile büyük geliyor ama alırken 1lt alsa mıydı acaba diye ben de düşünmüştüm, iyiki almamışım :D hatta iç mekanda kullandığım ürünleri 250 ml fısfıs şişeye doldurdum, şahane rahatlık iç kısımda ufak şişe :)

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Daha önceden yanlış yerde sorduğum için arada kaynamıştı doğru yerden tekrar sorayım :D

Cam bezlerini ilk ve kullandıktan sonraki yıkamalarını nasıl yapmalıyız ?

Perwoll+Beyaz Sirke ile yıkıyorum diğer mikrofiber bez ve havluların yanında, fakat zamanla performans kaybı oluyor gibi. Yeni gelen glass shine'a daha doğru davranmak istiyorum. Onun için tavsiyelerinizi bekliyorum :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Daha önceden yanlış yerde sorduğum için arada kaynamıştı doğru yerden tekrar sorayım :D

Cam bezlerini ilk ve kullandıktan sonraki yıkamalarını nasıl yapmalıyız ?

Perwoll+Beyaz Sirke ile yıkıyorum diğer mikrofiber bez ve havluların yanında, fakat zamanla performans kaybı oluyor gibi. Yeni gelen glass shine'a daha doğru davranmak istiyorum. Onun için tavsiyelerinizi bekliyorum :D
Cam bezlerini ben elde yıkamayı tercih ediyorum. Aslına bakarsanız şimdiye kadar gözlemlediğim kadarı ile tüm bezlerim elde yıkandığı zaman daha diri kaldığını düşünüyorum.
İlla makinede yıkayacaksanız tercihen aynı tip bezler ile yıkayın.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Cam bezlerini ben elde yıkamayı tercih ediyorum. Aslına bakarsanız şimdiye kadar gözlemlediğim kadarı ile tüm bezlerim elde yıkandığı zaman daha diri kaldığını düşünüyorum.
İlla makinede yıkayacaksanız tercihen aynı tip bezler ile yıkayın.
Teşekkür ederim, peki elde yıkarken perwoll kullanıyor musunuz cam bezleri için ? Yoksa sadece suylamı duruluyorsunuz, Kurulama için sıkma işleminide galiba kıvırma şeklinde değil, sadece avuç içinde sıkarak yapmak daha sağlıklı olur değil mi.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Teşekkür ederim, peki elde yıkarken perwoll kullanıyor musunuz cam bezleri için ? Yoksa sadece suylamı duruluyorsunuz, Kurulama için sıkma işleminide galiba kıvırma şeklinde değil, sadece avuç içinde sıkarak yapmak daha sağlıklı olur değil mi.
Bildiğimiz hacı şakir ile yıkıyorum. Önce ıslatıyorum sonra sabunla köpürtüyorum. Elimle ovalıyorum bezleri sonrasında su ile duruluyorum. Fazla sıkmadan (çevirerek sıkmak yerinde elinizde sıkıştırarak sıkın) yıkamayı bitiriyorum.